🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 31 888
  • 379
  •   16
Отговори
# 345
  • София /Абсурдистан
Ако не са мама и тате, на вързано куче хляб не може да даде.

# 346
Вие сте го замислили все едно ви е син. 🤣 Направо не мога да повярвам какви неща чета.

# 347
  • София
Има ли вече дата за начало?

# 348
Уф, тая Кристина. Мумия. И няма такава снимка, замръзнала като робот с паднала батерия. Къде е искала да влезе госпо'ицата, че погледите са я спрели...буквално?

Припаднах от смях. 🤣

# 349
Има ли вече дата за начало?
Не, само че ще е през февруари.
Те последните години винаги променят датата на старт и дните на излъчване, така че нищо не е последно.

# 350
Житомир при Дениз
Скрит текст:

# 351
  • София
Гледах Йовица в Голата истина при Дениз. Леле, толкова изкуствено нещастен го играеше. Молеше уж да видел епизода преди да го качат, да изтриели някакви моменти, където е разчустван. Много ми беше противно преиграването и театралниченето му. И твърденията му, че предизвикал скандала с куфарите на Виктория, защото било скучно и трябвало да има някой битов скандал, че да е по-интересно за зрителите, са просто абсурди... Много противен тип.
А като си помисля, че в началото му повярвах, че Филипа го е зарязала, заради друг и бях на негова страна...

# 352
Той и от покер не е изкарал кой знае какво пари. Не го слушай какво плямпа.

Е, да де, седи на лаптопа и кешира. Няма да се мори да ходи до кантората.

# 353
Тази жена верно май си мисли, че като се снима като восъчна статуя е невероятна! Това е много крийпи...
Дали мърда като прави *** с Викторо?!
Скрит текст:

Още преди писах, че Кристина е типичен пример как един на вид красив човек няма никакво излъчване.
Не знам дали мърда като прави нещо с Виктор, но до Ваньо Алексиев ще стои точно като двойка восъчни фигури.

# 354
Тя и Валката доста се старае до вуйче 😆

# 355
Здравейте!И аз да се включа към чакащите новият Ерген.Предполагам,че до последно  няма да знаем кога ще почне,защото Бтв ще чакат кога Нова ще пусне Хелс Китчън.
За отминалият Ерген ще кажа за Дениз,Виктор и Криса,че и тримата са ми дъно.Филипа и Йово и те така,еднакво неприятни. Най-отвратителни сякаш са ми Красимир и Киара,като той ми е ужасно непоносим и меко казано тъповат.Присъединявам и Блага към тях,намирам я за досадна и отчаяна.
За Шармин съм без думи,едва ли и майка и я харесала ако е гледала предаването.

# 356
Може би "Моята куxня е номер 1" ще сложат на гърба на "Xeлс Китчън". Но... това са догадки.

# 357
Здравейте!И аз да се включа към чакащите новият Ерген.Предполагам,че до последно  няма да знаем кога ще почне,защото Бтв ще чакат кога Нова ще пусне Хелс Китчън.
За отминалият Ерген ще кажа за Дениз,Виктор и Криса,че и тримата са ми дъно.Филипа и Йово и те така,еднакво неприятни. Най-отвратителни сякаш са ми Красимир и Киара,като той ми е ужасно непоносим и меко казано тъповат.Присъединявам и Блага към тях,намирам я за досадна и отчаяна.
За Шармин съм без думи,едва ли и майка и я харесала ако е гледала предаването.

Реално (според моето реално), 90% от участниците в Любов в рая бяха неприятни и отрицателни герои. Само Орлинчо ми беше симпатичен и приятен през цялото време, нищо че в реалния живот е леко неадекватен. Натито също мога да похваля, че се справи доста добре. Рядко се замисляме как се отразява тази особена изолация и ограничена комуникация на хората - в началото уж влизат със стратегии и план как да се държат, но после влизат в един филм дето няма нищо общо с реалността.
Моето сравнение ще е тъпо, но го определям като летата ми в USA по студентските бригади. Рязка смяна на средата, липса на комуникация с хората от "редовния" ти живот, различен ритъм на живот и в един момент се усещаш като съвсем друг човек. Simple Smile

# 358
Абе, не е баш като на бригада. Там се откъсваш тотално от всичко "българско и родно". А в ЕЛР роднина-милиционер беше положението.

# 359
Видяхте ли послендия рийлс на Виктор и Кристина? Аз или не им разбирам хумора или те са тотално прости..
Закачила някакви снимки на чанти Прада, Луи Вютон (едва ли той и е подарил въпросните) и  голям букет с рози, към прикачен цитат- Аз съм виновна за разходите.. или подобно...
Отдолу ги съсипват в коментари.

Общи условия

Активация на акаунт