🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 32 057
  • 380
  •   13
Отговори
# 360
Видяхте ли послендия рийлс на Виктор и Кристина? Аз или не им разбирам хумора или те са тотално прости..
Закачила някакви снимки на чанти Прада, Луи Вютон (едва ли той и е подарил въпросните) и  голям букет с рози, към прикачен цитат- Аз съм виновна за разходите.. или подобно...
Отдолу ги съсипват в коментари.

Прости са си...няма абсолютно никакъв смисъл в тези неща, кой го вълнува тая кукумицинка колко харчи. Толкова е тъпа, че се заяжда и с хората, които им пишат отдолу. Аз видях една чанта Прада и една рокля. Хора без работа.
Най- смешното е, че е написала на някой, че няма чувство за хумор. При нея липсват всякакви чувства, но тя за хумор имала....

# 361
Видяхте ли послендия рийлс на Виктор и Кристина? Аз или не им разбирам хумора или те са тотално прости..
Закачила някакви снимки на чанти Прада, Луи Вютон (едва ли той и е подарил въпросните) и  голям букет с рози, към прикачен цитат- Аз съм виновна за разходите.. или подобно...
Шегичка към хейтърите.Те явно са толкова умни че се връзват и реагират. Прости са тия дето им се връзват Laughing

# 362
Голяма шегичка, няма що. Големи хора, тръгнали да се занимават с глупости. Смешници.
Ей, живеят за едното чуждото мнение и Инстаграм, явно нямат смислени неща да правят. Досадни са ми. И противни.

# 363
  • в сърцето на един мъж...
Ох, видях коментар, в който се бъзикат с Кристина под снимките с чантата - дали ще тича с qr кода да събира пари Simple Smile С тоя код бая бъзик ще изяде...

# 364
Както каза Марто Елвиса като Виктор е такъв милионер да беше извадил 2 хиляди да плати тая маса вместо да се излагат.
Проста си е Кристина, че под хейта отговаря и тя обижда. Първо се изтипосват във фейк любовно предаване и се излагат, после се сърдят, че хората ги обиждат. Да би мирно седяло....а Виктор го разбирам защо се навря там, но такива като Кристина не мога.
Завършила уж сериозна професия и вместо да влага сила да се развива в тязи сфера тя ходи по предавания и се прави на клоун.

# 365

Прости са си...няма абсолютно никакъв смисъл в тези неща, кой го вълнува тая кукумицинка колко харчи. Толкова е тъпа, че се заяжда и с хората, които им пишат отдолу. Аз видях една чанта Прада и една рокля. Хора без работа.
Най- смешното е, че е написала на някой, че няма чувство за хумор. При нея липсват всякакви чувства, но тя за хумор имала....

Кристина е мега тъпа, толкова е плоска горката, направо да му стане жал на човек.

# 366
  • София
Както каза Марто Елвиса като Виктор е такъв милионер да беше извадил 2 хиляди да плати тая маса вместо да се излагат.
Скрит текст:
Проста си е Кристина, че под хейта отговаря и тя обижда. Първо се изтипосват във фейк любовно предаване и се излагат, после се сърдят, че хората ги обиждат. Да би мирно седяло....а Виктор го разбирам защо се навря там, но такива като Кристина не мога.
Завършила уж сериозна професия и вместо да влага сила да се развива в тязи сфера тя ходи по предавания и се прави на клоун.

Не че защитавам Виктор, обаче Марто Елвиса е милионер заради парите, които изкарват техните, а той само обикаля и пие по заведенията. Ако сам си изкарваше парите, едва ли щеше да ги раздава така с лека ръка, за да черпи разни хора, които не са му никакви. Много са ми смешни такива "милионери", които реално един лев не са изкарали сами в живота си.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 22:31 от Lady Cassiopeia Duval

# 367
Сериозната професия иска сериозни усилия... Тя предпочита да се е отчела с диплома и да си гледа кефа на гърба на тате, Виктор или да се появява в смехотворни ютюб канали. Много, ама много е зле тази жена.

# 368
Той Мартин само говори, да го дават дам.
Това че някой има пари, не означава че е длъжен да плаща.
То ако всички милионери и милиардери бяха така, щяха да са фалирали.

# 369
Той Мартин само говори, да го дават дам.
Това че някой има пари, не означава че е длъжен да плаща.
То ако всички милионери и милиардери бяха така, щяха да са фалирали.

И Мартин и Виктор само са се здрависвали с истински милионери. Ако им видите кредитните истории ще се чудите как въобще спят спокойно.

# 370
В тик ток бях попаднала на клип на момиче ,което говореше точно за Мартин и ,че не е никакъв милионер.
За заведенията е ясно, че той е публичен ,,собственик"  особено след Ергенът, за да е като безплатна реклама. В благодарност явно са му дали някой друг дял нищожен.😄

# 371
Мартин е само проект за милионер, какъвто ще стане след като получи наследството на родителите си (да са живи и здрави хората!). Сега е само един хрантутник.

# 372

Виктор при Кукушев Money

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 13:55 от Berussa

# 373
Мартин има процент в Джанъм още пт първия ресторант , който отвориха в София. Как си хи съчинявате , че са му дали процент за реклама?🤣

# 374

Оф пак ли тоя бе, орева всички под и надкастове... голямият милионер пхахахаха

Общи условия

Активация на акаунт