🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 32 763
  • 388
  •   16
Отговори
# 375
DMS Help Виктор и Криса! Дайте да съберем по някое евро, че вече ще се гътнат от мизерия и глад тези голи охлюви. Баси селските парчета са.

# 376
Мисля, че след участието  в ПО милионеро и възлюбена обявиха, че са казали всичко, каквото са имали да кажат и приключват, но не би! Напъните да са в медийното пространство са по-силни от желанието да се отдадат тихо на голямата любов. Само да внимават от толкова напъни да не напълнят гащите, щото и без това от тях се носи смрад. Иначе Кукушев поздрави потребителките  от бг мама, а Викторушка с прискърбие обясни, че в този форум няма фенове. И да си знаете, хранят го само анонимни профили в социалките, на живо всички го харесват, него и татуировката му, мдаам.

# 377
... Викторушка с прискърбие обясни, че в този форум няма фенове...
А другаде? Има ли изобщо? Smirk

# 378
... Викторушка с прискърбие обясни, че в този форум няма фенове...
А другаде? Има ли изобщо? Smirk

Не зная каква статистика си води, но спомена, че хейтът се е отразил негативно на алгоритъмът на бизнеса му. Каквото и да означава това. НО! В личен план всичко е ток и жица, има любовта на кралицата.

# 379
Аз си мислих, че той планира да зареже бизнеса и да стане инфлуенсър. Ще са новите Теа и Наум. Аз нищо не бих си взела от неговите бизнеси, не бих подкрепила такъв човек.

# 380
  • Street of Dreams
Напротив, аз примерно съм изцяло на страната на Виктор и намирам резон във всичко което казва - просто не ми се скача обратно в тази тема, която се превърна в чист злобен хейт и нищо друго - ако погледнете последните поне 10 страници. Една свястна дума не съм прочела, а останахте неколцина и си повтаряте едно и също.

# 381
Ами то и вие повтаряте едно и също.

# 382
  • в сърцето на един мъж...
Мисля, че Виктор трябва да спре да се разхожда тук и там и да се оплаква нон стоп, защото съвсем зле ще му се отрази това. Дори и някой да му е вярвал или да го е харесвал, прекален светец и богу не е драг, казват...

# 383
  • София
Петър се спаси. Колкото и фалшив да е, в пъти по-нормален е от това момиче. Плащешо е направо колко е зле.

# 384
  • в сърцето на един мъж...
Петър избра най-добрата стратегия - остана разпознаваем, мил, свестен и без да е опръскан с гнусотии.

# 385
Според рекламната тарифа на bTV за Февруари новият сезон стартира на 17-ти:
https://bravo.btv.bg/docs/2025-01-15%2002%20Feb%202026%20Rates.pdf

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 20:58 от z_o_

# 386
  • SF
OnDiNe_, Hi5!!!
Прочете ли мене как ме помолиха от името на съфорумки да запея и аз Ария на клеветата.
Пооттеглила съм се, но си спестявам някои негативизми на себе си, не на тях. И въобще не е сигурно, че са повече от 3, но нека си мислят, че са много и са силни.

# 387
Петър избра най-добрата стратегия - остана разпознаваем, мил, свестен и без да е опръскан с гнусотии.

Виктор и Кристина в напъните си да останат известни направо се оляха. Пуснах си подкаста на Кукушев, защото го харесвам, но не изтърпях повече от 15 минути. Толкова е скучен Вико, че ми омръзна и го спрях.

# 388
Според рекламната тарифа на bTV за Февруари новият сезон стартира на 17-ти:
https://bravo.btv.bg/docs/2025-01-15%2002%20Feb%202026%20Rates.pdf
Точно за Китайската нова година и огнения кон Joy

Общи условия

Активация на акаунт