🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 41 929
  • 465
  •   12
Отговори
# 450
😂😂😂

Вижте на какво попаднах туко що.

# 451
От последния скрийшон съвсем нищо не разбрах?! Коя е 'мила" и сега пък с Кристина са се запознали, не знам къде...
Нали уж Виктор си писал с някаква. Нищо не се разбира от приложениет сторита, а на тази профила и е заключен.

# 452
Или отговаря на някого в тредс или се гъбарка с виксъна с това мила. А скрйншота е от неин чат с Виктор. Уж като стигнела 1000  ще има още сеир. С Викту имат и гласови съобщения,  вижда се, че са си чатили и през декември.
От последния скрийшон съвсем нищо не разбрах?! Коя е 'мила" и сега пък с Кристина са се запознали, не знам къде...
Нали уж Виктор си писал с някаква. Нищо не се разбира от приложениет сторита, а на тази профила и е заключен.

# 453
И този се кръстил "Виктор Трети", ц ц ц ... Егати и нарциса.

А публикуването на лични чатове е незаконно, по принцип. Ама какво я интересува психарката Косара.

# 454
Важното е да има лайкове и шум. Дреме им дали е законно или не на тез псевдо-известни гладници…

А публикуването на лични чатове е незаконно, по принцип. Ама какво я интересува психарката Косара.

# 455

Ми той наистина е Виктор трети в предаването. Grinning

# 456
Сега последно тази Косара е бивша на Виктор или? Каква е причината да се е озлобила срещу Кристина?
Нека запознати да ни светнат

# 457
Валерия с откровения и изтъкване, че е one and only, ама май само тя си вярва.

# 458
  • Някъде там
Валка, призна вместо Ваньо! Grinning

Аз веднъж не съм ги видяла в едно легло, на  нито едно стори. Редовно пуска сутрешни сторита и то 5-6 сутринта и все е сама с няколко кучета в леглото, та не вярвам за жената на Ваньо.Joy Може и да греша, друг виждал ли е ?

# 459
  • София
Aма пък Валерия отговаря в стила, проповядван от Джан Микеле - в 1л. мн.ч.: "Благодарим за вниманието!". Simple Smile SmileSmileySatisfied

# 460
Е как да е Валерия първата жена с която Ваньо е живял, Цвети също публикуваше клипчета от къщата, гардероби с дрехите и какво приготвя в кухнята. На мен ми изглеждаше, че живее в стъклената къща на Ваньо.

# 461
Валерия е права, няма смисъл да се коментират неща, които не знаят. Има много глупави хора

# 462
Е как да е Валерия първата жена с която Ваньо е живял, Цвети също публикуваше клипчета от къщата, гардероби с дрехите и какво приготвя в кухнята. На мен ми изглеждаше, че живее в стъклената къща на Ваньо.
Естествено, че живееше Цветка в къщата. Случайно офиса ни във Бистрица беше през 2-3 къщи от тяхната. Много пъти съм я виждала в палата, също така съм и прибирала няколко пъти едно пухкаво бягащо кученце.
Смешното, е че не знаех коя е тогава Laughing
После разбрах. Вуйче не съм го виждала, само охраните, които завардваха, като излизаше.

# 463
Ако 60-годишен милионер не е живял с жена досега, това какво говори за него?

# 464
Мале, и тази е в клуба "Приятно ни е". Пълни бастуни и двамата. И фотограф ли си имат за натюрмортите, които качват от "дома ни"? Смях!

Общи условия

Активация на акаунт