🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 48 283
  • 525
  •   6
Отговори
# 510
  • SF
Като трамплин за какво? Успехи в счетоводството? И какъв трамплин е Маги? Тя е известна само на зрителите на Диви и красиви.

# 511
Как ще е известна само на зрителите на Диви и красиви? Grinning

# 512
Как ще е известна само на зрителите на Диви и красиви? Grinning
Бих казала, на зрителите на Ергена! Нейното представяне и края на сезона, определно се помни.
Иначе не мисля че Калоян се натиска да е известен инфлуенсър или подобно.

# 513
Тя след участието си набра брутална популярност. Не е известна сигурно на някой, който няма интернет. И естествено, че такива връзки се използват И за реклама, какво го разискваме всеки път, все едно е нещо невероятно.

# 514
  • София
Маги е по-известна от него и ако той има желание да става инфруенсър, може да я ползва в това отношение. Иначе не му знам творческите планове, може да копнее да стане библиотекар.

# 515
Калоян нали имал амбиции в политиката....

# 516
  • София
Калоян нали имал амбиции в политиката....

Това беше за Джани. Калоян е финансист - до колкото знам си работи по това, което е завършил в чужбина

# 517
  • София
Точно Калоян в един подкаст каза, че има амбиции за политик, както и че работи със специалист, за да говори и се изразява по-добре.

# 518
Калоян на мен ми изглежда подмолен. Има нещо в това момче, не мога да кажа какво точно, ама не е читав.

# 519
И на мен ми се струват като леля и племенник. Личи си, че е по-голяма от него. Нито той си отива с нея, нито тя с него, но дано са щастливи за по-дълго.

# 520
Аз не съм много сигурна дали много хора щяха да мислят, че са като леля и племенник, ако не знаеха възрастта й.

# 521
Тя има зряло излъчване, а той - бейби фейс. Личи им разликата и още как. Ще се изненадам ако се задържат, но им желая щастие. Кака Маги цъфти.

# 522
Ето например с Алек в Ергена нямаха такава фрапираща разлика във външният вид(е и разликата в годините им беше по-малка). Той изглеждаше по-възрастен и си отиваха, но той пък си взе още по-голяма и от Маги. 😁 Това момче - и наблягам на момче си е дечко.

# 523
Посмях се
Калоян- политик Joy

# 524
Калоян президент! Докато си каже речта за Нова година и януари ще е минал

Общи условия

Активация на акаунт