🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 62 476
  • 685
  •   10
Отговори
# 630
Този с къдравата коса има най-приятен вайб, за сега, но като цяло много слаб каст. Този, без косата не съм сигурна, че си пада по жени.

# 631
Този, без косата не съм сигурна, че си пада по жени.
Е какво прави там тогава?

# 632
  • Sofia
Има ли тема, където има информация за участничките?

# 633
Първият е мръсен мръсен, вижда се; вторият е изчаткан; третият - дечко
Дано да е само нервност

# 634
  • Варна
Е,аз го чакам с нетърпение вече. 🙂

# 635
Аз не мога да повярвам, че между гологлавия и къдравия има само 3 години разлика, та той изглежда да е около 40.

# 636
Този, без косата не съм сигурна, че си пада по жени.
Е какво прави там тогава?

Като всички останали- за популярност.

# 637
Преди имаше в темата за спойлерите. Но в последният сезон на риалити предавания, се беше превърнала в тема за Игри на волята. Много рядко нещо друго можеше да се открие там.

# 638
А от кога ще започва реално знае ли се?

# 639
На предишната страница е отговорено, коментарът в 9.50 ч.

# 640
Да, да, видях в страницата в ИГ.

# 641
  • Street of Dreams
Леле, хейтът започна много преди да започне предаването. Нищо не знаете за момчетата, а вече ги направихте на 5 ст. Наистина съжалявам всички, които да се записали да правят шоуто на хората и че всичко е само hatewatching.
Дано се върнат повечето потребителки и отново стане забавно, приятно и полезно в темата.

# 642
  • България
От тримата ергени най-малкият ми харесва, симпатяга е, а и е най-висок.
Вилата изглежда готина, с хубава гледка.

# 643
И аз търся. Преди време бяха поканили няколко от участничките в сутрешния блок, но не намирам видеото.

Clouded, ще ни липсваш като създател на темите. 🌹

# 644
Супер за новия сезон!

А относно Алековата майка, още навремето ми направи много грозно впечатление. Т.нар. “истини”, които толкова грубо и просташки изръси в национален ефир, не бяха нищо повече от едни генерализации, които бяха опровергани включително от новата връзка на сина ѝ. Хората са влюбени, щастливи и си направиха бебе за нула време.

Общо взето, ограничени и тежко комплексирани изказвания, които често се наблюдават у един определен вид тетки — без извинение и без значение реалната им възраст. Озлобени, цинични и негативни жени, които си умират да принизяват или да вещаят зли прокоби на по-млади, по-красиви или по-успешни от тях жени. Това, че е лекар, допълнително изкривява възприятията ѝ. Лекарите виждат предимно болни, нещастни и преждевременно състарени хора.

Скрит текст:
История от живия живот. Жена в късните 20/ранни 30 с перфектни зъби без нито един кариес и пломба отива на зъболекар. Стоматоложката и сестрата, жени на средна възраст, вместо да се зарадват, процеждат през зъби: “Ще видиш ти, като забременееш, как ще ти се развалят зъбите”. Bitch, please.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 15:59 от Clare

Общи условия

Активация на акаунт