🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 69 301
  • 753
  •   2
Отговори
# 735
Скрит текст:
И вече като върви анонсът по ТВ (не се води спойлер), кои от тези физиономии разпознавате?

Следя темите, но никога нямах профил. Та, реших да си направя специално, за да коментирам.

Първото момиче с червената рокля се казва Цвети, напълно нормално момиче и е доста интересно да видя, че е решила да се запише в това предаване. Възможно е и тя да желае да натрупа последователи. В момента има около 500 - да видим, след като започне предаването колко ще станат Simple Smile На живо е симпатично момиче, красива е.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 23:25 от fovip

# 736
Ако има усложненията, имплантите се сменят.
Да, но обичайно слагат нови импланти при премахването на първите. Така тя е изтърпяла 3 пълни упойки и 3 пъти рязане, което си е доста гадничко и ми беше интересно какво го е наложило. Не, че не е възможно просто да си е сменила мнението три пъти.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 23:15 от Moderator3

# 737
Може да влизаш и през ФБ, без изрично да си правиш профил, по принцип.
Ще я видим тази Цвети. А последователите не са важни. Може и без инстаграм да се живее.

# 738
Може, ама участничките на всички сезони от “Ергенът” не са от хората, които живеят без инстаграм.

# 739
  • някъде другаде
Започвам да следя темата и чакам да започне предаването.

# 740
В инстеграм публикуваха рийл, в който Мартин казва, че ще коментира ерганите в новия сезон. Явно Ники Николов не иска да изпуска Мартин и е решил да му даде пак някаква роля. Дали ще е подкаст или някакво коментарно студио предстои да разберем. Може и да се окаже редовен гост на Преди обед хаха.

Оставям видео:
https://www.instagram.com/reel/DUkYlwuiAyu/?igsh=MXd1N2x3MHBlM21ldw==

Би било интересно ако е някакво коментарно студио, което се излъчва веднъж в седмицата както беше с Трейтърс - Маските падат, защото ако е подкаст това си е директна конкуренция на Надкаст и не мисля, че ще е окей спрямо Туджаров и Неделчо.

Отделен е въпросът дали Мартин има нужното, за да бъде водещ. Едно е да те викат на интервюта и подкасти и да отговаряш на въпроси и да се правиш на интересен, съвсем друго е ти да водиш и да имаш търпението и фокуса да изслушаш другия. Според мен на него това му липсва и ще бъде от този тип водещи, които прекъсват госта си и постоянно изказват своето мнение.

# 741
  • София
Мартин отдавна се изтърка със скучните си коментари за Ергена. Надява се пак на слава горкият, че нито той, нито скучната му женичка имат успех с напъните си да са известни в Инстаграм и ТикТок.

# 742
Мартин не можа да преживее, че Даниела го наигра пред цяла България и се чуди как да се реабилитира.

# 743
Мартин може би ще прави клипчета както правеше за Любов в рая, няма смисъл да му дават нещо по-голямо, защото и така си се гледа.

# 744
Емо Каменов идеално ги подрежда всичките Grinning  А за Мартин какви цветущи анализи е правил... xaxaxa

# 745
Емо Каменов е насилник, който се хвали, че бие жени и деца и го прави в ефир (и не само). Мартин може да е всякакъв, но поне не е насилник.

# 746
Е да, безспорен факт. Не знам жената, която съжителства с него как търпи, но... предполагам, че не смее да гъкне и да противоречи за нищо, за да не го ядоса (май имат дете).
Иначе коментарите му за повечето от жените в Е4 и ЕЛР, а и за Мартин са били доста точни, поне според мен. Макар и по негов си, просташки начин.

Последна редакция: вт, 10 фев 2026, 11:10 от diziler

# 747
Мартин ми  е  супер неприятен вече.

# 748
Мартин и Йоана толкова се пънат да са известни, че вече станаха супер неприятни.

# 749
  • Be realistic - plan for a miracle.
Да, малко ми е като ония, дето правят интервю със себе си и кадъра се сменя ту към нея като водеща, ту към нея отговаряща. Страшен криндж.
Много държи да разкаже още веднъж от-до всичко, което е преживяла с този патологичен случай.
Донякъде я разбирам, от такъв човек се откъсваш трудно, особено ако е имало несправедливост, но имаше пак едни мутренски реплики от типа "ако искам мога да го съсипя" и уточни, че говорела изцяло за живота му, не само за репутацията.
Също другия криндж беше като каза "нека Виктор разкаже за това" - все едно в нейната глава така ще са си вовеки, единия ходи в подкаст - другия  му отговаря пак така, rinse, repeat.

Общи условия

Активация на акаунт