A.B.I./Семейството е изпитание

• 20 674
  • 435
  •   1
Отговори
# 420
Огън епизод беше! Ханджиоглу явно имат и друг враг, който е помогнал на Бехрам в затвора. Явно от него са парите!
Горката Махинур 💔💔

# 421
Иха, много яко се получи. Сега да видим от кого първо ще чуе цялата истина. Ама си беше шок да разбере кой е Бехрам. А и с Махинур какво ще се случи? Лелята какво и е направила? Дали пък тя не е взела детето и?

# 422
  • Варна
Чаала ще отхвърли Бехрам, Доан ще отхвърли Чаала.
Лелята е помогнала на Тахир да раздели влюбените, изглежда. Тя не пада по-долу от брат си.
Остава загадка защо, по дяволите, Гюлюшан и Сефа са се оженили.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 23:02 от velikova1

# 423
Чакаме ли фрагман? Rolling Eyes Положението зор... как ще се спи?

# 424
Много динамичен епизод, включиха и нов враг на Ханджъолу и красива прокурорка, и рап имаше даже 😀
А за доктора и адвоката нямам думи 😘

# 425
Девойки, за оставените следи мерси 💋
Баш ми беше драго ❤

# 426
  • Варна
Лека ви нощ, отивам да сънувам шарения анцуг!
Joy

# 427
Лека ви нощ, отивам да сънувам шарения анцуг!
Joy

Аз го изтървах, и шев и кройката 😍Ще си ги върна...епизода беше интересен и затова не ни удостоиха с фрагман

# 428
# 429
Епизода беше страхотен, актьорската игра легендарна, в рейтингите сме първи, конкуриращи се с озета си. Allah bereket versin inşallah 🧿
#AfraSaraçoğlu
#Kenanİmirzalıoğlu
#AbiDizisi

# 430
  • София
Мислите ли, че Доан има романтични чувства към Чаала? Съжалявам, че задавам такъв въпрос, но аз съм свикнала да гледам Афра и според мен героинята й изпитва някакво привличане. Кенан го гледам за първи път и ми създава впечатлението, че поне за момента, гледа по-скоро покровителствено.

Уточнавам предварително, че нямам нищо предвид възрастови разлики и т.н. Героите не са с кой знае каква и този въпрос за мен за момента е приключен.

# 431
Мислите ли, че Доан има романтични чувства към Чаала?
Знаеш ли ги мъжете какво разбират под романтични чувства? Как да не си привлечен от това красиво момиче. Убедена съм, че за мъжа всичко започва от външния вид и няма как да не е привлечен от красавица като нея. А и не е глупава- адвокат. Не се страхува да е до него, Има го и момента с покровителството, но това не е ли най-здравия мъжки инстинкт след секса?
И какви бяха тези целувки, па макар и по бузите? Който познава обичайте им- не вярвам да си позволяват подобни  волности към жени вън от семейството...

# 432
# 433
Ей, тази Мелек още не могат да я изкарат. Чаала каза до съда. Дано успеят тогава поне.

# 434
  • Варна
Лелей, дъртото зло се събуди!
Според мене повече покровител го докарва доктора засега, ама адвокатката почна да го анализира и да се замисля дали й попълва формуляра за гадже.
А Йълмазко не знам какво е направил, но както го хвана Доан за ръката, явно е на крачка по-близо до боя. Щото аз съм заложила, че ще го бием.

Общи условия

Активация на акаунт