A.B.I./Семейството е изпитание

• 22 282
  • 455
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Гледах пак четвърта серия. Тайният покровител на Бердан се казва Шимшек и сигурно му е помогнал в затвора.
Чаала и Доан си приличат по морала, идеализма и светкавичните реакции. И на това основание почват да се сближават.
Мисля, че лелята има дял в съсипването на Синан и Махинур и освен сватовница, е много много лош герой заедно с Тахир бей.
Синан изглежда е замесен в убийството,  но може да е спрял тока с други намерения, да краде завещанието, което го оставя встрани от парите например.
Сефа и Гюлю са насила женени май и също биха гътнали стария.
Sandrinata, Алтън ханъм е дето му се вика "засукана булка" - оправна, хубавица и смела.

# 451
Сино е забавен, но мисля, че Доан му има твърде голямо доверие...Той беше казал, че брат му не би наранил никого. Да, обаче може да предаде близките си хора много лесно, в името на абициите си за власт.

..............................

Състраданието понякога е най-красивият лечител на рани. 🌼 https://x.com/abitvdizisi/status/2019773071930859981

# 452

Аааайде и фрага

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 21:10 от pipilota65

# 453
# 454
Да свършва този мръсен безпорядък в къщата,лельо!
-Чаала!
-Аз от години нося греха на един човек,който седи в затвора невинен.
-Сърцето ми е на парчета,Генджо.
-Те не пожалиха баща ни.
-Аз ще намеря тази кутия и ще разбера кой е убиеца на баща ми.
-Ако кутията,която е в Йълмаз,разкрива греховете на миналото...това изпитание ще бъде за нас тежко.
-И какво има в тази кутия?
-Юсуф Кескин.
-Намерен е истинския убиец!Доан сега ще дойде за доказателствата.
-Господин Шимшек.
-Пусни ме!
-Пусни момичето!

# 455
Feed posts
ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД
Сабина Христова  · 15 ч  ·
❥ В епизод 8 на „Семейството е изпитание“ към актьорския състав ще се присъедини нов герой, който ще преобърне събитията в сериала. 🔥
Според първата информация, изтекла онлайн, името на героя е „Шимшек“ и ще бъде свързан с Бехрам.

Вероятно този Шимшек.

Общи условия

Активация на акаунт