☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 63 733
  • 669
  •   13
Отговори
# 180
Тендовагинит, да правя каквото правя, обездвижване, мазане с Диклак и ако не мине за 10-15 дни да ида пак.Каза, че такава рязка промяна във времето влияе.

# 181
  • София
Мен ме боли дясната китка и дясното стъпало. Тоя студ е лоша работа.
От два дни ходя с клин и дълга блуза под другите дрехи.

# 182
И аз така.

# 183
Влияе времето и още как, за съжаление! На моите кокали най-зле влияе влагата. Боли ме рамо от месец април... И на физиотерапия ходих - нищо. То свикнах с тая болка, аз постоянно имам болки някъде по костите (фамилна обремененост).

# 184
Мен вечно ме боли врата и гърба. Имам гръбначно изкривяване от ученичка, а вратът е с хиляда болежки. Този месец и масажите ще спра, защото е пикът на грипа и не знам как ще мърдам изобщо.

# 185
Хронични болежки имам и аз, но тези са нови и много неприятни, защото постоянно се налага да клякам или движа дясната ръка, а болката си е сериозна.
Да не съм съвсем спам да кажа, че якето с косъм топли много.Нали ми е ново и му се радвам, та е на дневен ред.

# 186
Хронични болежки имам и аз, но тези са нови и много неприятни, защото постоянно се налага да клякам или движа дясната ръка, а болката си е сериозна.
Да не съм съвсем спам да кажа, че якето с косъм топли много.Нали ми е ново и му се радвам, та е на дневен ред.
Миличката, да ти минава по-бързо. Sparkling Heart Якето верно топли и аз не съм го свалила, вчера на кучия студ бах по риза и с него. Днес съм с едно дълго до колената, защото моля ви се имам час за педикюр, а така искам да се прибера вкъщииии!

# 187
  • някъде под слънцето...
ДХЗ пробвала ли си физиотерапия?

И аз  съм в клуба на хроничните, но често ходя на физиотерапия,  която ми действа доста добре.
Ако не  съм редовна,  особено  есенно  зимния сезон ,  дори и  до началото на пролетта  , се стига до обезболяващи инжекци  Като  все пак при нас рядко температурите падат около  нулата, а в  офиса и  в къщи отоплението е на макс.
,

# 188
Много студено стана наистина. На мен някак си /подозирам от намокряне през едни боти/ ми замръзна пръст на крака. Не сега, още декември и не мога да го излекувам. Затоплящи компреси със спирт правих - никакъв ефект, купих някакъв крем, уж  затоплящ - също никаква работа не върши, ако знаете нещо действащо за затопляне,  кажете.

Деси, и аз бях получила болки в китката, при мен беше свързано с упражнение, което правя във фитнеса, назначиха ми физиотерапия, Помогна, ако искаш попитай ЛЛ за такъв вариант.

Цитат
С тези боти мисля да комбинирам палтото.
Joana, идеални са ботите са палтото.

P.S. Писали сме едновременно с sl

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 22:13 от Sweta

# 189
И аз в отбора на страдащите от болки в стави и кости.
Имам чувството, че след последната физиотерапия малко се влоши положението.
Звучи абсурдно, но е така.
Намерих си ботуши, подобни на тези на ДХ3, но не са велур

# 190
Света, има затоплящ Перскиндол за такъв тип болежки.
Хубави са ти ботушите, Марджи, със здраве си ги носи!
Аз се оплаквам от ненамирането на удачни за мен червени боти. Първите, които купих, подарих на приятелка. Вторите... май и те ще заминат при нея - големи са ми, а защо това го решавам чак, след като вече съм ги носила по веднъж, не знам.
Сега ми се иска тези да са добре, но нямам много голяма надежда...
Скрит текст:

# 191
Като си говорим за болки и аз да кажа.. Рамото ме боли ужасно от известно време при движение ногоре и назад,но и без движение,както си стоя от външната страна на ръката и горе самото рамо. ...И от време на време коляно,крак..И аз го отдавам на студа,макар,че не е толкова студено чак
Стил няма.

# 192
  • В полите на Пирин планина
На Кройтерхоф: https://apteka.framar.bg/30015701/%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BC-%D0%B … -250-%D0%BC%D0%BB

Скрит текст:
Одобрен от двама млади футболисти, които тренират и играят мачове в дъжд, сняг и студ.

За болежките - трябва да се работи за здравина на мускулите, които поддържат тези кости. За китките специално имам/х хронично възпаление на ставата (синовит) и правя редовно, всеки ден, лицеви опори на плот (или на земята от колене) и бих казала, че скоро ръката не ме е боляла. За работещите редовно на клавиатурна клавиатура и мишка - ергономичните правят чудеса. Simple Smile

# 193
Диа, Лейди - мерси! Аз зная, че има затоплящи кремове, купих си както казах /по препоръка на аптекарка/, нулев резултат. Затова питам нещо ако лично някой е  изпробвал и е помогнало.

Хубави ботуши, Марджи, честити!

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 16:37 от Sweta

# 194
Ползвала съм охлаждащия Перскиндол, синя опаковка и той си свърши работата. Винаги имам от него у дома с моите ставни проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт