☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 74 143
  • 747
  •   3
Отговори
# 45
Честита да си, Марджи! Много хубава торта!

# 46
  • Бургас/Пз
Честита да си, Марджи!

Мими, ретинолът е най слабото от групата на ритиноидите, но все пак слагай слънцезащита. Не е късно изобщо. Аз си ползвам целогодишно

# 47
  • Burgas, Bulgaria
Здрава, честита и все така стилна да си, прекрасна Марджи!!! С едно поздравче от мен:
https://www.youtube.com/watch?v=fszHKzbNQG4&list=RDfszHKzbNQG4&start_radio=1

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 21:09 от kolevaangela

# 48
  • тук-там
Мими, на този ретинол не възлагай особени надежди. Започвай го, както ти е препоръчала ДХЗ. За начало вероятно става, но бързо в добре да преминеш към нещо по-сериозно. Аз от френския съм много доволна.

# 49
Честит рожден ден, Марджи! Здрава и щастлива бъди!

Диааа, преоткрих нормалните лакове заради теб и съм много доволна. Съхнат бързо, свалят се още по-бързо и издържат достатъчно дни докато намеря време за нов цвят. Даже си купих още два нюанса червено от Лидл за без пари. Благодаря, слънце!

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 08:56 от MagniМ

# 50
Магни, като чета напоследък на колко хора се появяват проблеми от гел лаковете, ще се окаже, че е и добра перспектива да се върнеш към обикновените лакове. Simple Smile

# 51
Честит рожден ден, Марджи! Flowers Hibiscus

Аз се беля от ретинол, зачервявам се - никак не ми понася на кожата. Но моята кожа е много реагираща, мисля че за Мими ще е добър.

В много хубаво червено е този лак и аз ще го  потърса. Hearts
Винаги съм била с обикновен лак, за мен е идеално. С топ лак издържа достатъчно дълго, лесно се сменя, а и на мен ми е приятно да се лакирам.

# 52
  • София
Честит рожден ден на Марджи! Все така стилна да е!

И аз съм от "динозаврите" с нормални лакове.

# 53
Мими, на този ретинол не възлагай особени надежди. Започвай го, както ти е препоръчала ДХЗ. За начало вероятно става, но бързо в добре да преминеш към нещо по-сериозно. Аз от френския съм много доволна.
Ми аз нали си купих един кото твоя, в синята кутия, ама не мога да намеря къде го заврях...🤣🤣🤣
Той май беше с ретинал ?
Оффф, намерих го, оня ден чистих чекмеджета и съм го розместила под нов ред! 🤣🤣🤣

# 54
Аз не мога с обикновен лак.Пада ми за два дни.Откак има гел-лак имам маникюр.Преди това два дни, това е.И то просто гел-лак, а изградени нокти с гел.Гел-лакът ми издържаше 10 дни .После вече
имаше щети.

# 55
  • Бургас/Пз
Ми аз нали си купих един кото твоя, в синята кутия, ама не мога да намеря къде го заврях...🤣🤣🤣
Той май беше с ретинал ?
Оффф, намерих го, оня ден чистих чекмеджета и съм го розместила под нов ред! 🤣🤣🤣

Мими, това козметика ли е или се купува от аптека??

# 56
  • София
Няма сила на света, която да ме накара да правя добре това,  което маникюристката прави - почистване, оформяне, кожички. Лакът е последна грижа. Не е да не съм опитвала,  но особено на дясната ръка е катастрофа. Да не говорим, че изобщо нямам нерви да си чопля ръцете толкова време.

# 57
Аз не се оплаквам изобщо от обикновените лакове. Лак, сложен миналата година Satisfied е, на 30.12
Да, вижда се вече по ръбчетата, ама в такъв мащаб. Мога да го нося още 5 дни. Т.е. на мен обикновените лакове ми издържат между 7 и 10 дни. Нямам причина да се оплаквам.
Скрит текст:
Няма маникюристка, която да ми направи ноктите по-добре от мен самата. До сега не съм срещала такава.

# 58
Деси, от почти 10 години не бях ползвала обикновен лак. Седмица е достатъчно добро време за мен. Покривни, един слой с топ, много приятно изненадана съм. И бързо си върнах техниката. Обикновено с червените ми е най-трудно. Вижда се  на един пръст, малко съм излязла от нокътната плочка но като изсъхна много лесно го почистих.
Диа, ти си показвала снимки и преди, не съм и допускала че не си с гел лак.

Този който свалих днес, беше от 27/12

Льоня, аз пък не си намерих читава маникюристка затова си купих всичко нужно и даже с изграждане се справях повече от добре. Само цвят без декорация ми е точно 30 минутки с геловете. Обикновен за минутки нанасям. Чета, съхне, топ и съм готова.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 08:55 от MagniМ

# 59
Какви марки лакове ви издържат по седмица? При мен макса е 2 дни, но обикновено едва 1 ден е в безупречна форма. Затова и аз като Деси, или на гел-лак, от който не ми се и чупят и мога да ги пусна малко по-дълги, или до дъно изрязани, с безцветен заздравител само.
Марджи, честита да си, да летиш напред и нагоре!

Общи условия

Активация на акаунт