☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 75 354
  • 755
  •   8
Отговори
# 30
И аз пазарувам с ММ....но той е много бърз в изборите си....грабне ли го нещо -то ще е...не го интересува цена, дали друга по-добра марка няма същото ....не сравнява.....тотално различни сме в пазаруването....Доста неща му вземам  и аз при онлайн търговията....повечето ги одобрява и остават....
И аз като Тили отчитам намаление в покупките през 2025....и се радвам, че вече преди да натисна бутона за поръчка си казвам " А бе  дали не повтарям модел, имам ли нужда или само защото е намалено...."...и другото- само малко съмнение да имам за някоя дреха/обувка....не е ли 100 % одобрение-връщам обратно....Та така отчитам и аз по-малко покупки през изминалата година....В началото на 2025 си харесах  (не знам от кого, но от тази тема беше май) логото -" Със старите дрехи на нови места"....и май ми се получи....та залагам и за 2026 така...само да е здраве...

# 31
  • София
На мен ми се падна любовта и имане, за което ще трябва да се потрудя. Grinning
С ММ и двамата не обичаме да губим много време из магазините и сме доста бързи в пробите и избора си.

# 32
За много години и в новата тема!
Нашата баница с късмети беше на 2.януари. Падна ми се Здраве и благополучие май беше другото.
Дали вярвам в късметии..колко да вярвам...
За пазаруването-до преди няколко години купувах на  ММ всичко,което ми хареса и мисля,че има нужда от него от чужди сайтове. Харесваше си нещата. А за мен,като луда,всеки ден пратки. Сега той е по-голям шопинг маниак. Все нещо поръчва..Аз ,като Кативита вече премислям,преди да натисна бутона,оставям нещата да отлежат и после решавам,че не ми трябват...само заемат място.. Надявам се и тази година почти нищо да не купя.В реални магазини пазарувам основно,като съм в Берлин при синът ми.

# 33
О, ММ, е странен случай. Да излезем специално, за да си купи нещо- абсурд. Аз му поръчвам онлайн и в повечето случаи е много доволен. Преди седмица ме информира, че си е купил нова тениска и е в коша за пране. До тук добре. Изпрах я, сложих прането в сушилнята и като я извадих ми се видя бая умаляла. Реших, че съм я прецакала. Случайно поглеждам етикета- ХС. Питах го дали я е мерил- даааа, (не му повярвах), но даже има и свидетел- синът. Стои му смешно, надявам се да си изкара мерака само у дома.
Магни, чудно е сакото.

# 34
За много години на всички вас и вашите семейства! Живи и здрави да сте!

# 35
  • тук-там
То е ясно, че специално на пазар не ходим. Предпочитаме разходки в планината, вместо в мол-а. Аз говоря за пътуванията. Ако тогава решим да пазаруваме заедно, обичайно аз го чакам пред пробната. Моят начин на пазаруване е без мерене и туткане.

# 36
  • Burgas, Bulgaria
За много години отново, прекрасни момичета! HeartHeartHeart
Пазаря бързо и безотговорно - с мъже на пазар не ходя! JoyJoyJoy
Моят късмет за Нова година е мисия невъзможна - някой трябва много да се потруди, за да му се получи ... едва ли има такива ентусиасти! Stuck Out Tongue Winking EyeJoyStuck Out Tongue Winking EyeJoyStuck Out Tongue Winking EyeJoyStuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 10:59 от kolevaangela

# 37
Ох, Анджи, искрено ме разсмя, но не подценявай усилията на другия пол! 😀
Момичета, аз сега чак почвам ретинола. Малко късно, но от сърце! 😀

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 18:53 от mimi.7299

# 38
Днес навършвам 52 и ви черпя виртуално

Не успях да снимам тортата цяла.
Вечерята е суши, но него няма да го снимам.Joy
Мими, не е късно за ретинола, така мисля.
Другата седмица по препоръка на козметичката, ще правя такава процедура.
Слагай си слънцезащита и няма да има драма.

# 39
mardji1 - ми ти си много млада,  25 викаш ;0 е какво правиш тук е за 40+
Жива и здрава да си!

# 40
Mardji, жива и здрава бъди, живей живота си със замах и усещането, че е съвършен! Това ти желая- са си доволна от дните си!
Мими, внимавай- започни да го слагаш през 2 дни и виж как ще реагира кожата.Ако след 2 седмици е ок, започни през ден и така още 2 седмици.После вече може всеки ден.

# 41
Марджи, честита бъди!

Деси, аз този съм го слагала, дано няма проблем!

# 42
  • София
Здравейте момичета и ЧНГ 2026!
Здраве, здраве и много здраве през тази година!

Марджи, от здраве да не се отървеш! Честита да си!

# 43
Честита да си, Марджи! Здрава и щастлива бъди!
Страхотна торта, благодарим за виртуалната почерпка.

# 44
Честит рожден ден, mardji1! Да имаш прекрасна година напред! Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт