☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 75 557
  • 756
  •   13
Отговори
# 15
За много години, дами! Да бъдат здрави, усмихнати, пълни с време за себе си и за семействата.
Новогодишни късмети не помня особено, не вярвам в тях, някаква любов май ми се завъртя из ръцете Grinning

# 16
  • София
Ние нямахме баница с късмети, което беше ок за мен. На ЛМ му се падна паричката от питката. Много хубаво си изкарахме с неговото семейство, беше забавно и мило.
С тоалетите общо взето го улучих, бях си взела достатъчно неща, които се съчетаваха по различни начини.
Самата новогодишна нощ си бяхме в къщата.

# 17
  • София
Благодаря за новата тема, Sweta!
От коледната питка ми се падна парата, а на Нова година - здравето. Няма какво повече да искам, въпреки, че не вярвам в тези късмети.
Друго, което пропускам са новогодишните обещания. Правя промените когато реша, че им е дошло времето, а не защото е дошъл 1 Януари.
Ние посрещахме у дома, което не си спомняла откога не се е случвало. Имах желанието да отидем на площада, но като видях какви са температурите навън много бързо размислих.

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 15:27 от Scorpio73

# 18
  • Бургас/Пз
Света, благодаря за новата тема 😘
От баницата вкъщи ми се паднаха

А от новогодишната - екскурзия в чужбина Simple Smile
Много се надявам всичко да се сбъдне и искрено вярвам, че ще е така

# 19
Изобщо не вярвам на листчето хартия в баницата, до кафето, в намирането на четирилистна детелина, да намериш стотинка /никога не вземам нищо от земята/ и всякакви други уж предшественици на нещо хубаво, което евентуално ще се случи. Иначе вярвам в късмета, но при мен идва без всякакви подобни предсказания, дори обратното, когато съм печелила разни дреболии /например от томболи каквито правят в ресторантите на Нова Година/, нищо хубаво не ми се случва - само за себе си говоря.

Това е много индивидуално и със сигурност не е валидно за всеки. Последното го пиша за Ани /идеална торта показа, изглеждаше напълно професионална, без да ти е професия/, за Мими и всички други, за които е различно. Hug

Видях някои снимки, лайквах, нямах време да коментирам. Запомних Деси с черната рокля - перфектно заспала по нея, Мими усмихнато-свежа със зеленото палто, Магни -  чантата мачната с палтата идеално, Анджи с хубава рокля и високи ботуши /настоящ тренд/, Фенси с клин и палто- също в тренда /клинове много се носят сега, забелязвам/

Показвам тенденциите и новия стил код в  кожените палта за  есен/зима 2025-2026, както и тяхното стилизиране
Скрит текст:
Модел на  Ermanno Scervino

Модел на Zimmermann

Max Mara

Khaite

Blumarine

Tod's

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 16:02 от Sweta

# 20
  • София
За много години,  дами! Да е здрава и щастлива, и по-добра, новата година.
Аз съм пословичен кутсуз, и пак го доказах 😀 На Коледа си взех парчето питка и гледам - по края му се вижда станиолът, в който беше обвита паричката. Викам си: Айде бе, тоя път няма ми се размине!
Оказа се само парченце от станиола,  самата паричка се падна на друг Joy

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 16:18 от Льоня

# 21
Благодаря за темата!
Да е мирна и щастлива 2026, пък стилово и красива ще си я направим. Heart Eyes
Късметите, които ми се паднаха, ще си ги запазя за себе си от суеверие. Надявам се това да отговаря и на въпроса, доколко вярвам в тях. Simple Smile
Последните седмици видях доста красиви и стилни тоалети, когато въобще успявах да ги хвана. Всички ми харесахте много!
Искам да благодаря на тези от вас, които насочиха вниманието ми в посока минимализъм и ми помогнаха да овладея консуматорското в мен. Hug Това беше моят геймчейнджър, от който толкова много имах нужда последните години.

# 22
От питката парата в дете №1
от баницата парата в дете №2

Викам ще ме храните вече вие, до тук бях Laughing
и двамата с полвин уста, няма проблем

поздрав от прекрасното ни място с mimi.7299 от днес Wink

и едно пълнолуние от снощи

# 23
Оххх, Пинко, мерси...хич не ми се тръгваше!😭

# 24
Нямаше късмети у дома тази година. Децата днес се прибраха от Шотландия, за двама баница не правих.
Пинко и Мими, защо само залеза! 😘
Малкият размер сако пристигна, и ми стяга в бюста ( изненада 😂)Много е пипнато и страшно съжалявам, че не ми стана. Голямото го чакам още, без особени надежди.
Снимката не показва, цвят и материя, но кройката се вижда.

Я да ви питам, вие пазарите ли с мъжете си? Моят днес ме остави без крака, висейки пред пробните. 3 часа дори аз не пазарувам. Поне обнови доста от зимният си гардероб - яке, пуловери, ризи, панталони, дънки. Обаче едва дочаках happy hour за един аперол  😱

# 25
Магни, може и късна баница:) нашата беше днес, защото снко го нямаше за 1 Януари.
Половината баница и късмети изядохме.
На мен се падна нова работа - няма нужда Simple Smile

# 26
Магни, супер е сакото..язък, че не става. Аз рядко пазарувам с ММ, той доста поръчва он лайн. Той с мен, не - няма толкоз нерви! 🤣🤣🤣

# 27
Мариета, точно че няма нужда, някак не е същото вълнението.
И да се посмеете с един спомен от преди седем години.
Аз даже не карам кола вече 😀

...

Мимка, сакото отива при детенце. Мога компромисно да го нося разкопчано, но не е същото.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 10:17 от MagniМ

# 28
  • тук-там
Аз пазарувам с ММ. Не обичам да вися в пробните, за разлика от него. Той оглежда и мери на воля.

# 29
Ние с ММ почти никога нямаме време за обикаляне по магазини. Ако влезне с мен някъде се радвам, защото мога да се консултирам с него, но това се случва веднъж годишно, а той самият винаги всичко си има и не иска нищо ново. Купувам му понякога онлайн, без да го питам.

Магни, много си готина!
Пинко, Адаш, чудна гледка, на мен също не би ми се тръгвало.

Общи условия

Активация на акаунт