☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 75 919
  • 760
  •   14
Отговори
# 750
Да се присединя, към поздравленията да ти е честита Агент!

Всичко  по-по-най -най , да ѝ се получава на  водолейката.
Жалко че си има гадже Wink Каквато е готина тамън за моя ерген водолей, горкия гадже не може да си намери, оплаква се колко са фейк всички. Казвам му, ми така кажи бе синко, сега ще потърся из форума 🤣

# 751
Хаах…и моят малкият досега само едно гадже е имал, някакво мимолетно.
Пинко, ако има излишък от мадами, свиркай 😅.

# 752
  • Велико Търново
Моите са без гаджета, Божидара никога не е имала, а Мина вече се е отдала на учене, театър и дебати.
Агент, щастлива и все така прекрасна да е Анджи!

# 753
Агентче, да ти е здраво и щастливо голямото, прекрасно дете! Стискам палци всичко скоро да се нормализира при вас!
Да се похваля - взех си карта за фитнес и треньор, защото се убедих, че вкъщи оправданията са ми повечко и няма да се помръдна сама. Тренирам ден-два сама и след това ми се спи, изморена съм, заета.., сега поне имам ангажимент и ще отсъствам само по наистина уважителни причини,

# 754
Честит празник на девойката! Много трудно е това с гаджетата!
Да се похваля - намеих жилище за стажанта в София през БГ мама!
Една зимна премяна от мен.

# 755
Агент, честита да е щерката! Предай ѝ, че е родена от майка мечта и ѝ пожелавам да се вслушва в думите ѝ.
Мариета, много се радвам на силата на Бг- мама!
Мими, поздравления за фитнес картата, дерзай!

# 756
  • Бургас
Агент, още един поздрав от бг мамма! Да е жива и здрава!

Скрит текст:
Нали сме в епохата на Водолей, би трябвало на Водолеите да им е най-комфортно, в техни времена са.Според Х. Леонис Водолеите трябва да опознаят свободата във всичките и измерения и да разрушат старото в родовата система.

# 757
Привет, много тихо тук тези дни...
На Агента на щерчицата да е здрава и все така прекрасна!🌺

# 758
  • Бургас/Пз
Агентче, още веднъж да кажа, че е прекрасна първородната! Страхотни черти и излъчване  има.

Времето в Бургас е отврат. Направо никъде не ми се мърда, обаче трябва да изляза.

# 759
  • София
Честит рожден ден на Водолейката! Всичко да й е леко!

И в София е някаква депресия времето. Аз съм на работа, не ми се снима аутфит. Да се похваля, че май нещата тръгнаха към някакъв изход при мен.

# 760
  • София
Ужасно е времето, макар и не много студено, пак е неприятно, мокро, мрачно. Омръзна ми от тази зима, да си ходи вече. Напоследък нося предимно каубойски боти с дънки:

Общи условия

Активация на акаунт