☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 73 920
  • 747
  •   4
Отговори
# 735
Нека уточня - Extatic парфюм няма, има парфюмна вода. Тя е спряна от производство и може да се намери в еВау от частна колекция, или случайно в някое магазинче за парфюмерия изостанал.
Има разлика между парфюм и парфюмна вода (edp), затова изпадам в тези, може би излишни за някого, подробности.

# 736
Нека уточня - Extatic парфюм няма, има парфюмна вода. Тя е спряна от производство и може да се намери в еВау от частна колекция, или случайно в някое магазинче за парфюмерия изостанал.
Това ме интересуваше.

# 737
Майолче, в ибей излиза, че го има.

# 738
Само че, не го търси Майолчето, а mariat!

# 739
Да, за там знаем. Питането ми беше за магазин.

# 740
  • Sofia
В магазинчето на пазара  на красно село се намираха спрени съкровища, но не зная дали още съществува.

# 741
Този екстатик доста прилича (за мен) на класическата Еуфория,старо издание. Голям хейт имаше за него в парфюмната тема,като излезе. Аз имах 5мл. ,изгубих му тапичката и се изпари..
Деси,много ми харесва концепцията ти за дрехите. И аз съм така,пазя дрехи отреди 20 години,тя модата се въртии,а качеството на "старите" няма нищо общо със сегашното.
Скрит текст:
Лшото е,че не ми стават....и,че ММ ме подиграва...

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 23:25 от sasi6

# 742
Бургаските дами, накарахте ме да я пробвам тази Делина пак, но май ще пропусна да похарча едни пари, дори и с отстъпката.

# 743
Само че, не го търси Майолчето, а mariat!

GrinningGrinningGrinning

Поне парфюма не съм объркала. Blush

В магазинчето на пазара  на красно село се намираха спрени съкровища, но не зная дали още съществува.

Съществува, но аз лично отдавна не съм влизала в него. Имах някъде е техен телефон, ако го намеря , ще пиша.

# 744
ТиЛи, ще ти бъда благодарна за телефона, ако го откриеш!

# 745
  • София
Има и едно магазинче в Младост 4, зад Чикен Шак.
Аз се сетих, че Nina Ricci Rose Extase много приличаше на първата Делина, обаче и него са го спрели!

Иха, 64 кг!!

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 13:41 от Rockstar

# 746
  • Бургас/Пз
Бургаските дами, накарахте ме да я пробвам тази Делина пак, но май ще пропусна да похарча едни пари, дори и с отстъпката.
Добре ще направиш да го пропуснеш 😘

# 747
  • София
Сори, че нахлувам в темата, но, ако сте от София, вижте в магазинчето на Сан Стефано. Точно до Вкусното кебапче е. Парфюмерийката е малка и невзрачна, но има много такива спрени и забравени "съкровища" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт