☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 44 858
  • 463
  •   19
Отговори
# 435
  • София
То и аз напоръчвах разни дрехи, наподобяващи станиол от шоколад:

# 436
Опитах се да си спомня кога последно съм носила колан ... Май преди 25 години Smile
Фигурата ми е такава, че талията е последното което искам да подчертая. Дори не купувам палта с коланчета.
Дори в младежките ми години, все ми беше трудно да съчетая катарамите с останалите дрехи Smile

Да се допитам, някоя от вас да е притежателка на UGG tasman, иска ми се да чуя мнения - удобство, топлят ли, как ги съчетавате с аутфитите ?

# 437
Аз не нося колани. Пречат ми, краищата ме дразнят.

Casual, имам mirco boots. Нося ги през лятото на бос крак, с къси дънкови панталонки или дънки с гол глезен.

# 438
Мими, към всичко,  което са написали момичетата за Delina, се присъединявам. На мен ми харесва, малко тежичък идва, но сега зимата е ОК и много траен. Задължително тест. Ако имаше игра "познай  дали ще ми хареса" - бих заложила на - да Simple Smile Да кажеш дали съм познала.
Якето правилно си върнала - буфан ръкав, воланчета -  в талията, на ръкавите - много "надрундено". Не зная какъв му е състава, но якето, от Зара, което върна защото не си харесала състава, беше много по хубаво.

Цитат
Потвърждавам ми се теорията , че много пари за нищо са днешните парфюми.Мерси!
Деси, аз имам съща теория, много издиша трайността на днешните парфюми. А моята кожа не задържа - та съвсем. Има и изключения разбира се, като Делина, за която писах по горе /всичко с рози при мен се задържа повече/.
Дано твоя парфюм като узрее стане по траен.Hands Plus1

Цитат
Между другото не ми се струва етично затова не съм показвала 82 годишната баба на моя зет - бяла (ама снежно бяла) тениска, прави тъмносини дънки, бели сникърси, къси лакирани в червено нокти и винаги с червило. Няколко пъти съм я виждала като се събираме с неговото семейство и страшно ме радва тази жена. Ако стигна нейните години искам да съм като нея.
Магни, и аз много харесах дамата, по описанието ти. Сигурна съм, че и по характер е готина!

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 17:47 от Sweta

# 439
Карън ще ми прати отливка, мириша и решавам. Розите ме притесняват, аз не обичам роза, и ако има и се усеща няма да ми допадне.
Якетата ми трябваха за различен повод, това го исках за официално- елегантно, но не ми стои добре. Това на Зара, не го поръчах и мерих, такива техни модели ги ползвам за по лежерен стил...и двете бяха недобър състав...

# 440
Ооо, много се усеща розата в парфюма - основна нотка. Значи не съм познала.
За мен върнатото  яке не е елегантно, ще намериш по хубаво

# 441
Ооо, много се усеща розата в парфюма - основна нотка. Значи не съм познала.
Ще видим... 😃

# 442
о, усеща се, локумена роза, има има и още нешо странно, не ме бива с парфюмите .
Ако знаех какво ми е замислил ММ, щях да го разубедя.Отдавна вече не ме вълнуват дизайнерски или нишови парфюми, а хубави трайни аромати, затова чета за арабски или имитационни, с които имам много добри попадения.Днес му казах” да ми беше
подарил една прахосмукачка-робот, вместо тоя парфюм”🤣

# 443
Малко отклонение от темата за парфюми и колани (не нося с дънки от доста години).
Балът мина снощи. Танцувахме до 4ч сутринта и бяхме едно от първите тръгнали си от залата. Много ме радва това село с около 2000 жители, които си организират събития и искрено се забавляват.
Поръчах рокля, която не дойде навреме и гащеризон, от който се отказах в последния момент. Сложих синята рокля от миналата година и нямаше драма с тоалета. Никой не ме забеляза в морето от високи и добре облечени дами. Не ми беше особено  удобно да снимам, само, но за да добиете представа.

Малко от разходката днес.

# 444
Деси, ти пък...прахосмукачка! 😉
Двата арабски дето поръчах биват, усеща се обаче една спиртна идея, която издава нискобюджетен парфюм. Единия досущ като Лате Бланко, ноооо Латето е класа!
Шокото с лешник обаче супер ми харесва!
Поръчала съм още два дубайски, като дойдат ще кажа как са...време е да спра с експериментите!

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 10:47 от mimi.7299

# 445
Напълно си права, Деси, съгласна отново! Hug

# 446
Миме, ако алкохолът изветрява, голяма работа.Ако е траен и ти харесва- ще
продължа с експериментите.
А нова роботка много ми трябва, много.Почиствам голяма площ и това ми е огромно улеснение.Казах да ми купи робот за друг повод 😅.Аз обичам домакински джаджи .
GB, гледам снимки и си мисля:
-село
-2000 човека
-бал
….Ами какво да кажа, освен голямо браво!
И дамите са великолепни, на бал, като на бал!Така се прави!Създават си емоция, пазят си традиция.Върха!

# 447
Мммм, балът изглежда супер. Тамън за моята синя сатенена рокля е! 😉

# 448
А нова роботка много ми трябва, много.Почиствам голяма площ и това ми е огромно улеснение.Казах да ми купи робот за друг повод 😅.Аз обичам домакински джаджи .
Затова винаги съм застъпвала тезата, че трябва да се пита какъв подарък иска отсрещния човек, особено ако ти е съвсем близък. Разбирам те добре, Деси!

G&B, хубав бал, хубави снимки - и от мен браво на участниците и организаторите!

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 17:55 от Sweta

# 449
Относно парфюмите. Честно казано няма такъв "днешен", който да ме накара да лудна по него, да искам да го имам сега, на момента и после да не мога да му се наситя.
Допускам, че грешката може и в мен да е, но нов парфюм- като аромат, като нотки не съм си купувала от няколко години. Залагам на стари и изпитани любимци, които все още с всяко пръсване ме карат да изпадам в екстаз. Да живее и- бей, там все още намирам всичко, да видим до кога.

Колани обичам, ако са и с по- интересни катарами или изработка пък съвсем. Палта презпочитам без, тренчовете си вървят със обикновено, но като цяло рядко ги закопчавам, та да се налага да стигам до колана.

Общи условия

Активация на акаунт