☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 62 650
  • 662
  •   7
Отговори
# 645
Привет и от мен, днес Бургаската банда пихундрихме на Док 5! Имаме гостенка от Сф! 😉

# 646
  • Велико Търново
Мими, сигурна съм, че сте били топ!За снимки няма да питам, щом не си сложила.
Магни, страхотни снимки!
Аз днес бях на СПА с Мина, моята приятелка си намери някакво извинение и не дойде, другата за утре предполагам, че и тя ще измисли нещо, но както каза днес Мина престани да се раздаваш за всички и май е права.
Скрит текст:
Скрит текст:
Мисля да си взема карта за един месец, много ми хареса, но ще трябва да си разместя графика за тренировките или да си пусна месец отпуска.
Агент, дано да няма някакви катаклизми по вашите ширини.

# 647
  • Бургас
Мими, добре сте се подхванали като гледам Smiley

Сиска, изглежда страхотно и ...празно, което също е чудесно, така бих и аз отишла. Вече няколко пъти отказвам спа, защото съм станала гнуслива и не мога да отида да се топя с още сто човека.

# 648
Sisi, ще дойда аз другият път тогава 😃

# 649
  • Велико Търново
Sisi, ще дойда аз другият път тогава 😃

Имаш покана, Деси!
Ще се радвам и аз да мога да дойда на някоя софийска среща, ако има.Липсва ми и Папурче, толкова много дами не пишат вече.
Мими, софийската гостенка е супер.Дано се върне в темата.
Гале, много е чисто.Собствениците са уникални-те имат много големи бизнеси и милеят за града.Този огромен хотел, човек без сърце не би се заел да го прави.Днес имаше около 20 човека, но външни гости бяхме само 4.Толкова е голям, че няма как да отеснее.През седмицата вероятно е празно.Една приятелка си е взела карта семейна, но тя ходи основно да плува.

# 650
Сис, ако идваш към София среща много бързо мога да спретна.

# 651
Магни Hug

Адаш, нямам съмнения, че срещата е била прекрасна! Аз нали ги сънувам тези срещи (буквално) и още в съня ми беше толкова позитивна емоцията, че мога само да ви се радвам!
Сиска, мястото изглежда уникално, някой ден, ако намеря време да дойда до Търново ще ти пиша да споделиш хотела, аз имам сантимент към този град, макар да не съм минавала от десетилетия.

Агент, много красиво и студено ми изглежда на мен, на ски, или разходка сте тръгнали? Аз си признавам, че съм случвала на такъв студ да карам ски и на лифтовете имах усещането, че ще замръзна и няма да успея да сляза, толкова беше ледено..

# 652
  • Велико Търново
Мими, това е стария Гранд Хотел Велико Търново -Интера.
По вилаета на Агент явно е страшно-на дъщеря ми са отменени лекциите за два дни и са им казали да не излизат от кампуса.

# 653
  • Бургас/Пз
Снимахме само тортата и питиетата 😂 Много хубаво беше и съжалявам, че ми се наложи да си тръгна по-рано.
Анджи обаче беше зашеметяваща цялата в бяло 😍

Сиска, къде ме върна 25 години назад. Интера... ех .... Първата година бях на квартира точно в къщите над него.

Мими, успяхте ли да отиде за парфюмите?? Намери ли Делината??

Агент, направо смразяващо звучат тези температури. Но пък снимката е толкова "топла" и красива 😘

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 14:57 от ani_d

# 654
Намерихме Делината, класическата абсурд, имаше и някаква друга вариация. Нещо си Роуз. Тя ми хареса.
Анджи насила ме извлече от магазина, защото се затръшках за парфюм 🤣🤣🤣

# 655
  • Бургас/Пз
Намерихме Делината, класическата абсурд, имаше и някаква друга вариация. Нещо си Роуз. Тя ми хареса.
Анджи насила ме извлече от магазина, защото се затръшках за парфюм 🤣🤣🤣
Добре, че ни послуша и отиде да я пробваш 😊

# 656
  • София
Наскоро ми подариха Pure poison на Dior - ами, харесва ми, свеж, класически. Но и аз имам много залитания към гурме ароматите в последните години.

# 657
Ani, чудна си!

Агент, изглежда красиво и даже топло. Предполагам с подходяща екипировка ще е… свежо 🙄
Mtz, New Hampshire, ходихме на вилата на приятели.
Свежо беше! 5 ката, от които 2 - пухени - яке и елек, 1 полар, 1 Термо, 1 бельо.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 02:02 от Agent Provocateur

# 658
Господи Агент, затреперих само от снимките! 😀

# 659
От какво е направено кученцето, дето е "кацнало" върху пъна?
Много ми хареса, дали не мога да си направя такова в селската си къща?
Също така ми хареса теменуженият цвят на якето на Агентката.
Може и да съм го писала вече - у дома младежът е заклет фен на бранда, останалите не чак толкова.

Общи условия

Активация на акаунт