☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 69 055
  • 719
  •   3
Отговори
# 705
Много благодаря на всички включили се. Аз клонях към синята. Много е удобна, цвета много ми харесва. Синът ми заклейми червеното, било много силно...
Но с ваша помощ видях нещата по друг начин.
Ще си взема едни маратонки за всеки случай, защото с токчетата не знам до кога ще успея Simple Smile))

# 706
  • Велико Търново
Заклета почитателка съм на Шанел.Днес съм с Coco.Имам и парфюма, и парфюмната вода.Май ще дойда до Бургас, въпреки, че имам 100 парфюма, ама среща с бурскаските момичета звучи примамливо.
Рина, страхотна фигура имаш!
Ани, много ми хареса.
Анджи, бъди така добра да ми пратиш снимка от срещата-твоите визии ми действат много добре.
Започнах седмицата с фитнес и сега се връщам от спининг, и ще си пусна един подкаст на Мария Силвестър за менопаузата.

# 707
Сиси, за жалост нямаме снимка иначе аз щях да ти я изпратя 🥰...Анджела беше като слязла от модния подиум, цялата в бяло, разкошна бяла пола и бяло палто Макс Мара. Просто се влюбих в него, както обичам бели палта! 🤩 Един ден като тръгне да го хвърля аз ще го взема! 😀
Сис, вземи да дойдеш верно! Ще е супер!

# 708
  • тук-там
Точно ретрото ме кефи в този парфюм. Познавам го добре. Иначе и аз съм фен на Шанел. Може би ще отстрелям един Габриел. Как можахте да не се снимате?!

# 709
  • Burgas, Bulgaria
Мили, Сиска и MTZ, наистина за жалост снимки не направихме, но пък ви чакаме лично да се видим, и не само вас, да се чувстват поканени всички прекрасни момичета тук. За вас специално ще се накипря скоро в същото екипче и ще пусна снимки. HeartHeartHeart

# 710
Точно ретрото ме кефи в този парфюм. Познавам го добре. Иначе и аз съм фен на Шанел. Може би ще отстрелям един Габриел. Как можахте да не се снимате?!
Ние не млъкнахме...от приказки се улисахме. Но те чакаме да ни видиш наживо! 😘

# 711
Днес съм черно и кафяво:
Скрит текст:

# 712
  • Burgas, Bulgaria
Деси в страхотна форма си и любимо комбо - черно@кафяво. HeartHeartHeart

# 713
  • Бургас/Пз
Деси, красота 😍
Аз в червено и каре Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 20:51 от ani_d

# 714
  • Burgas, Bulgaria
Ани, WOW, умирам за черно-бяло каре@червено! HeartHeartHeart

# 715
Супер сте, момичета!
Аз днес съм като госпожа, както би казала дъщеря ми;)

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 18:05 от tuty

# 716
Всички много ми харесаха, много добра форма също така.
И аз съм в черно-бяло, но не каре

# 717
  • Русе
Всички сте в много добри комбинации!

# 718
Tuty, де да изглеждаха така госпожите, ехеее.::

# 719
Деси и Ани видях - много сте готини! Тути я изтървах.
Преди време някак успях да си загубя един Шанел, потъна в нищото този парфюм и така и не успях да го открия. Но чакам малко да се поизхабят наличните парфюми и тогава ще мисля пак за него.

Общи условия

Активация на акаунт