☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 78 817
  • 777
  •   11
Отговори
# 765
Аз днес, два различни момента.Плисираната пола е плюшена и я бях забравила:

Ще ме прощавате за обувките кеай мен 😅

# 766
От мен едно зимно море от близка GR

Скрит текст:

# 767
Да ти е жива, здрава и успешна щерката Агентче!
Днес се разходихме на Витоша. Беше ни станало навик по време на пандемията, след като затвориха спортните зали и преди да я забранят. Доста съм загубила тренинг, заспах следобед...

# 768
Агент, поздрави за празника и успехи на дъщеря ти! Flowers Hibiscus
Деси, много ми хареса с мечето и полата - /имам същата/! Kissing Heart

Момичета, да ви кажа, че ако някой търси официален тоалет за повод и не само, в момента в Mytheresa има големи намаления
https://www.mytheresa.com/euro/en/women/sale?categories=1537&sortBy=price_asc
Намаления има също на чанти, обувки ...
За съжаление чантата, която исках е изчерпана Sad

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 21:51 от Sweta

# 769
  • Варна / UK
Оф, януари се изниза и аз още не съм си написала късмета от баницата: "любов необяснима през цялата година."
Обаче никакви лИбовни действия няма да предприемам докато не изчета това ръководство, защото...
Скрит текст:
... не искам да съм неподготвена за пред мъжО Joy Joy Joy

Аз миналата седмица в понеделник се набодох /но не с ония благини...
Скрит текст:
... за които знаем, че без химия няма физика и без бодежи няма растежи Joy /
Дермапен си купих - Dr. Pen M8S, с 20 комплекта игли. Докато се намотам да го купя, в Амазона му свалиха цената от 98 на 72 паунда Grinning (беше някаква уикенд промоция).
И, имам чувството, че направо на копчето балтон приших. Като почна Gemini-то да нарежда /в този случай него ползвах за проучване, че да търси из Google/ - серум с хиалуронова киселина /почти 30 паунда/, после спирт 70% + ръкавици + някакъв cleanser за лице, че да не се пресуша със спирта + CeRaVe за супер-ултра-мега-чувствителна кожа - и това всичкото още 45 паунда. Не помня дали още нещо не купих. Накрая свих от щерката един почистващ гел за лице на CeRaVe /тя и без това има(ше) 4 броя от него/.
След като изгледах n-клипа да видя как се бодат пред камера и колко боли, и аз се набодох.
Направих снимка след като приключих, но много бледа е станала, доста по-червена бях.

След Св. Валентин ще повторя; а този понеделник мисля и някои зони по тялото да мина.
Стилово целия месец се извъртя вкъщи, на фитнес и един филм гледахме в Лиидс. Тоест - месецът мина без-стилово.
Скрит текст:

Едни дънки чакам, Gemini-то research-ва и отсече, че за този модел трябвало един номер по-малък да взема (понеже съм между два размера), иначе съм щяла да плувам в тях. Ако обаче съм като прещипана поничка голям задвратник го чака /само да му намеря врата на това безгръбначно Grinning /

Агентче, честита да ти е първородната, много мой човек е! Да е жива, здрава и да се кефи на живота на макс! Другото са подробности.
ДХЗ - убийствена фигура, супер си Heart Eyes

Магни, гуш, мила, целувки и прегръдки от мен Kissing Heart

# 770
  • тук-там
Наде, евалата за свежото чувство за хумор … и за страхотната фигура! Прости моето невежество - ама каква е тази история със самонабождането?
Деси, чудна си и в двата тоалета!
Много здраве и успешни начинания на малкото Агентче!

# 771
  • София
Ааа, след две седмици ежедневно бодене с фраксипарин в корема, не ща да чуя за игли повече. И стилът ми е съответен: нощница и халат. Не е стил, ами чудо.

# 772
Льоня, надявам се не е нещо сериозно, този Фраксипарин не ми звучи добре, знам за какво се бие.
Наде,  какви крака…! Бода се и аз, имам Дермаоен, онзи ден се набодох, само да не забравя след две седмици пак.Имам схема за зоните на лицето на каква дълбочина, ако искаш ще ти я дам.
Аз се бода от няколко години- от лицето до корем.

# 773
  • София
Мен ме е страх, кожата ми е такава, че лесно се разранява, а трудно заздравява на някои места и като се образува някакъв дефект, може с месеци и години да стои, а започва от нещо безобидно. Но може би пък сама като го правя, ще мога да контролирам дълбочината и да действам само където са проблемните участъци. Преди години реших да правя лазерен пилинг - ужасна процедура. Тя беше минавала навсякъде, даже около очите, по челото, носа, въобще зони, които ми бяха в добро състояние, а там, където имах нужда, беше претупала. Бях под упойка и не можех да комуникирам с нея по време на процедурата и тя си правила каквото си иска.

# 774
Какви са тези  крака в тази тема !?!?!? Heart Heart Heart

# 775
  • тук-там
Тук са краката Simple Smile

# 776
  • София
Леле, и аз имам такава черна пола с етикета в гардероба!

# 777
  • Бургас/Пз
Наде, страхотна си. Тази форма дето я поддържаш целогодишно е за завиждане:) Браво!
Аз съм страхлива и не мога да се бода сама. Обаче имам две приятелки вече две години го правят с Дермапен и са супер доволни.

Общи условия

Активация на акаунт