Лидл 196 - 2026 в €

• 21 440
  • 270
  •   11
Отговори
# 225
Аа то пише на кутиите значи. Благодаря, Долче. Ще взема някой да пробвам. 😊
За котките-аз реших, че са обувки за котки. 🤣🤣🤣

# 226
  • София
За мен са прекалено силни - имам с ментата и  две години го побутвам вече.
Харесвам джинджифилов намек, но това ми е прекалено хард. Отделно кашлям от него, че и гърлото ми дразни.

# 227
Захаросан джинджифил дали отново някога ще започнат да зареждат? Работещите в Лидл и пишещи тук в темата, моля споделете, ако има информация.

# 228
  • Бургас
Аз взех розовата кутия с чай джинджифил и не ми люти! Леко и приятно е усещането!

# 229
Аз и четирите вида ги побутвам из нас Joy
Харесват ми, но съм на настроения и в момента ми се пие кисело.

# 230
  • велико търново
Здравей те дали има в Лидл шоколад без захар. Купувала съм не знам дали още го продават?
Предстои ми рожден ден имам купон подарък по избор. Чудя се много
неща кое да си избера?
В квартал ният ни Лидл все е студено в други те така ли е постоянно?
Търся купон за Кучешка консерва.

# 231
  • София
Здравей те дали има в Лидл шоколад без захар. Купувала съм не знам дали още го продават?
Предстои ми рожден ден имам купон подарък по избор. Чудя се много
неща кое да си избера?
В квартал ният ни Лидл все е студено в други те така ли е постоянно?
Търся купон за Кучешка консерва.
има при останалите шоколади, даже и бял Blush
Пп. Оглеждам се за бисквити с минимално добавена захар и без палмова мазнина (без значение магазин), за директна консумация или за десерти.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 21:43 от Starrydream

# 232
Здравейте, изпуснах ли смесители за кухня? Имам спомен, че ги гледах в брошурата, обаче сега като отворих за тази седмица ги нямаше.

# 233
  • Бургас
Вчера ми попаднаха едни какаови на Еверест. Пишеше , че са без добавена захар, по-скъпи от другите, но нямах време да разглеждам етикета.
И етикета е по-различен.

# 234
С какви монети са количките във вашите клонове? В "нашия" са още с 20 и 50ст., оказа се, че съм изчистила всички монети, имам чип, но не на всяка количка става. Сдобих се с монета от 50ст. Grinning Grinning
Интересно ми е дали  навсякъде още са със стотинки? В Джъмбо са ги сменили с центове 20 евро цента или 1€.

# 235
  • София
В моя Лидл - Ст. град за големите колички ползвам техните сини жетони. Предпочитам детските, но дядовците - гардове си ги държат зад касите и не ги добутват до входа. Шкафчетата за багаж за сега са с монета 0.50 лв.

# 236
И на мен ми се стори, че тези дни е по-хладно в Лидъл (особено сравнено с все още топлите месеци, когато определено беше доста отопление вътре).
Аз взех розовата кутия с чай джинджифил и не ми люти! Леко и приятно е усещането!
Този ми е любимият.😍
И аз съм на настроения с чая.
Хоп-Троп!, в нашия филиал пише 20 евро цента на количките. Аз си ги отключвам все още със синия жетон.

# 237
  • Буркина Фасо
жетоните не са ли с 2 диаметъра   за малки и по-голями монети ?
аз имам само такива (сини и червени). стават и в Германия и в БГ без проблем.

# 238
  • Бургас
И при нас са със синият жетон!

# 239
В Лидъл Слатина вчера още бяха със стотинки количките.
В кауфланд са с 1 и 2/не съм много сигурна де/ евро. Аз си я отключих с 1, червените стари чипове не успяват да ги отключат.Имаше няколко изостанали по количките.
Мернах една ютия на Silver Crest за 20 лв. Дали глади изобщо Thinking

Общи условия

Активация на акаунт