Лидл 196 - 2026 в €

• 49 883
  • 561
  •   7
Отговори
# 540
Накрайниците за четки за зъби на Cien, които са в брошурата от понеделник, дали стават за ел. четка на Oral B?

# 541
  • София
Дали сте виждали останали някъде този цвят черно и бяло, тъй като е малко по-дебело от сините и лилавото -  в  L размер l.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 17:24 от Starrydream

# 542
Много отдавна си бях купила подгряващи стелки, а след това вече не съм следила за тях. Дали все още се продава такова нещо, някой виждал ли е?

# 543
Много отдавна си бях купила подгряващи стелки, а след това вече не съм следила за тях. Дали все още се продава такова нещо, някой виждал ли е?
Скоро в брошурата имаше. Може да има останали извадени някъде.
В ДМ също бяха пуснали. В момента в приложението излизат само термо пачове ако вършат работа.

# 544
Накрайниците за четки за зъби на Cien, които са в брошурата от понеделник, дали стават за ел. четка на Oral B?

Да стават

# 545
Ами, чудя им се😅 - най-вече заради цветните и тъмните дрехи, кой знае колко бяло пране нямаме...🤔

Вземи от еднократните за празен цикъл тогава. На тъмните дрехи много им треперя и аз.
Отделно, че таблетките нямат свършване Laughing

# 546
Скоро в брошурата имаше. Може да има останали извадени някъде.
В ДМ също бяха пуснали. В момента в приложението излизат само термо пачове ако вършат работа.
Еееех! Моля ви, ако видите, да ми пишете. За ски обувките си ги бях взела, но с времето, едната вече почти не работи. Тия от Тему не стават.

# 547
milanda, пробвай с уормъри. Аз купувам от декатлон. Държат дълго време краката топли.

# 548
Нилският костур редовно ли го има в асортимента, или е само в конкретни седмици? Никога не сме обръщали внимание, а вчера взехме случайно и на сляпо, пък той взе, че ни хареса и сега се чудя да ходя ли днеска да заредя с 3-4 в камерата, или си го има по принцип?

# 549
  • Sofia
Не е в постоянния асортимент.

# 550
Много благодаря (и жалко, де).

# 551
  • Sofia
Купих полента, нарязахме малко със сирене, но не е нашето. Бях чела , че някои от вас я пържат, но не помня подробности. Как я пържите? В яйце или в брашно?

# 552
Не можах да докарам хубаво снимките, за да се видят конците кашкавал. Последно правих настъргана и на тиган с доста масло. Като взе да става еднородна маса, да си прилича точно на качамак, добавих кашкавал и сирене. Щом и мъжът ми каза, това е мнооого вкусно, а той не е по безмесните неща.

Скрит текст:

Иначе съм пържила нарязана на филии, също е добре.

Снощи си намерих два изостанали пакета полента си ги взех.

# 553
  • Пловдив

Това нещо било ли е някога в български лидл?

# 554
  • оттам, откъдето започва България
Evhen, благодаря за споделената рецепта. Връщам се от Лидл, няма полента.Confused

Общи условия

Активация на акаунт