Лидл 196 - 2026 в €

• 66 134
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
Според мен нарязаните чушки Халапеньо са средно люти, но аз обичам люто. Скоро не съм пробвала от другите видове, за да ги сравня.
Видях, че газираната вода Saguaro пак си е в предишните бутилки - дано да си останат те за постоянно (тези, които са като "капка")!🙂

# 721
А някой да е купувал спално бельо от памучен бархет? И пускали ли са в Лидл? Защото днес гледах в Юск такова спално бельо и ми хареса, и на допир е добре, но дали не се завалва и става на топчета при употреба и пране?

# 722
Преди 1-2 страници писах, че съм купувала и още ги използвам (поне 7-8 години станаха). Нямам завалвания. Пера си в пералня, после суша в сушилня. Но, от тогава не съм засичала да са пускали пак.

# 723
Някой търсеше препоръка за люти чушки. От К. мъжът ми харесва тези( като хрупкава туршия са, средно люти. Аз съм по по-лютите и меки и си правя домашни). Не помня дали има подобни в Л.
Скрит текст:

# 724
За средно люти разбрах, а има ли слабо люти? 🙂 По-люто от чесън не търпя. В детството баба даваше на децата такива, не знам сорта.

# 725
Ако ще сравняваме с чесън, има различни видове чесън. Но Халапеньото могат да минат и за леко люти в този случай.🙂

# 726
  • София
Аз бих препоръчала тези -  пукани чорбаджийски чушки- като сорт са много слабо люти. Но от около година не съм си купувала от тях.

# 727
  • София
Препоръка за средно люти чушки? И в К-нд също.
Това е от Лидл, но ми се сториха твърде люти
Ето тези са приятно люти. Аз не ям люто, но си вземам чат-пат за някоя разядка.

Чорбаджийските в дългия буркан не са люти. Аз си купувам редовно, много ги харесвам.

# 728
  • Sofia
Още един глас за Халапеньото - това са единствените люти чушки, които мога да ям..

# 729
Халапеньото в Кауфланд е по-малко люто от това в Лидл и като цяло е единственого нещо, за което ходя до Кауфланд.
Газираните води на Сагуаро са две - трапезна и изворна. И двете си ги има. Изворната е в капковидното шише.

# 730
Газираните води на Сагуаро са две - трапезна и изворна. И двете си ги има. Изворната е в капковидното шише.
Изворната газирана вода по едно време беше в шишета с различна форма.

# 731
Препоръка за средно люти чушки? И в К-нд също.
Това е от Лидл, но ми се сториха твърде люти
Ето тези са приятно люти. Аз не ям люто, но си вземам чат-пат за някоя разядка.

Чорбаджийските в дългия буркан не са люти. Аз си купувам редовно, много ги харесвам.

Тези са леко люти и не са лоши.

# 732
Аз бих препоръчала тези -  пукани чорбаджийски чушки- като сорт са много слабо люти. Но от около година не съм си купувала от тях.

В тези абсолютно нищичко не люти, аз ги харесвам заради това Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт