Лидл 196 - 2026 в €

• 70 869
  • 775
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Някой виждал ли е шредер, в софийски Лидл. Аз търсих в няколко, нямаше. Дали въобще са изкарвали да продават.

# 751
  • SF
Аз имам отстъпка от 36% отстъпка от прошуто Кото, подарявам го.

За мен! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Аз имам отстъпка за лосион за тяло 1+1, серум за коса 1+1 и мъжки душгел 25%.
Подарявам ги!

# 752
Изпратих 😊

# 753
Здравейте, търся, инфрачервена лампа на лидл. Нямаше я в нашият град. Ако някой я има и иска да се раздели с нея, ще я закупя. Трябва ми за нагревки на ръката. Благодаря Ви!
Вече няколко пъти виждам търсене на инфрачервена лампа. Нямам и не съм се заглеждала в параметрите, но в къщи имам една крушка на  PHILIPS инфрачервена, която съм я сложила на най-обикновена нощна лампа. Мисля, че върши същото като предлаганата лампа. 
Скрит текст:
Скрит текст:

Леле, надявам се това да не го използвате за нощна лампа!
Тези инфраред крушки нагряват адски силно и не е добре да се ползват много време. Ще се запалите!

# 754
  • София
Инфрачервените лампи не са нощни лампи! Учудвам се, че изобщо имате такива идеи за използване.

# 755
Неслучайно инфрачервената лампа се използва със защитни очила. Иначе по същество крушката е важна, лампата е просто "държач" за нея.

# 756
Мисля, че дамата споделила вариант крушка-нощна лампа , използва вместо уреда, който се търси, а не като постоянна лампа

# 757
Инфрачервените лампи не са нощни лампи! Учудвам се, че изобщо имате такива идеи за използване.
Ама вие сте си я завинтила на нощната лампа.

# 758
  • София
И я ползвам като инфрачервена лампа, каквато е когато е поставена такава крушка!
 Четенето с разбиране е много полезно качество!

# 759
vanian, а защитни очила имаш ли? Нощната лампа вероятно е доста по-стабилна от инфрачервената лампа (крушката е голяма и тежка спрямо самата лампа). Аз на моята лампа и' купих и един разклонител с копче😅, защото иначе хем кабелът е къс, хем сама не мога да я използвам - поне моята няма копче за пускане и спиране.

# 760
  • оттам, откъдето започва България
Търся купон за бонбони Моцарт.

Имам свободни купони за:
-26% сок Портокал;
-20% Мляко UHT; ДАДЕН
-20% кучешки биссквити;
-20% пълнозърнест хляб;
-20% пастет за котки;
-15% прясно мляко;
-10% десерт с извара и млени лешници;
-10% сусамки;
-10% оризов бар;
-15% скир;
-15% протеинова напитка;
-50% зърнесто прясно сирене.

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 18:33 от Ранобудна

# 761
Да ви попитам, този десерт има ли го у нас?
Вчера го взех от гръцкия Лидл и много ми хареса, но в нашия Лидл, поне в моя град, не съм го виждала.

# 762
Не, нямаме го. Аз съм взимала от Сърбия.

# 763
Виното от днешния купон от мейла бива ли го?

# 764
Аз пък питам за шоколада от мейла дали е хубав и кой от двата вида е по-добър,май няма лимит на купона? Че положението е ''само го миришем'' и да си взема за кремчета Grinning

Общи условия

Активация на акаунт