САЩ нападна Венецуела

• 11 804
  • 316
  •   1
Отговори
# 60
  • София
В Каракас и цялата държава народа ликува и сваля билбордовете с мадуро. Но и започнаха да се редят на километрични опашки пред магазините за хранителни стоки, притеснени за следващите дни.

Вицето било в МОСКВА 😂

# 61
И една е много. Да не говорим за груба намеса във вътрешните дела на суверенна държава.

# 62
Бонди съвсем я вее вятъра. Повтаря небивалиците на Тръмп.
Тия хора нямат грам уважение към международното право, но то не е изненада - те не уважават собствената си Констутиция, какво остава за международното право.

# 63
  • София
Вицето било в МОСКВА 😂
Случаенос?
Слушах я по испанската... от Москва звъни женицата, там я хванала текущата ситуация...

# 64
  • София
Да се обзаложим ли, дали ще се прибере? 😂

# 65
Просто си пуснете видео с празнуващите венецуелци по улиците...

# 66
Ти знаеш ли за България какво се говори. И то точно в американските медии. Че ние сме наркостолицата на Балканите.
Би било обидно за нас, ако говореха обратното. Laughing Ами, че ние си имаме традиции в производството на дрога. Фармацевтичната фабрика в днешна Дупница си имаше линия за производство на амфетамин. Изнасяха го за воюващите по оново време Иран и Ирак. И аз се бях снабдил с две хапчета. Laughing Но ме достраша да ги използвам и накрая ги изхвърлих. Flushed

# 67
😃 Е ти пък, що си ги изхвърлил, можеше насам да ги дадеш. Едно време, и аз бях фен на разни субстанции, и съм бил в наркосреди, та са си прави американците за нас. Само да не дойдат да ни учат на демокрация, по тая причина. Но няма, ние за щастие нямаме петрол.

# 68
  • София
И една е много. Да не говорим за груба намеса във вътрешните дела на суверенна държава.

Аууу, а що така не мислиш за руската атака над Украйна и жертвите, предимно цивилни, там?

# 69
  • София
Мдам, бързо се обърна палачинката. В темата за Украйна защитават до последен дъх Путин, а тук колко несправедливо било. Мхм..
П.П. ние нямаме ли някъв петрол, а американците по-мощен хеликоптер за един наш олигарх питам? Joy

# 70
Сега ми е много интересно Европа как ще реагира. Не следя новините, но ако някой знае, да постне позиция на Евросъюза.

Ако има някакъв морален компас останал в Европа, би трябвало позицията към Тръмп, да е същата като към Путин. Осъждане на американската агресия, и налагане на санкции. Иначе в противен случай, не знам с какви очи да речем Европа, ще продължи да подкрепя да речем конфискация на руското злато, заради агресия към чужда държава.

# 71
😃 Е ти пък, що си ги изхвърлил, можеше насам да ги дадеш. Едно време, и аз бях фен на разни субстанции, и съм бил в наркосреди, та са си прави американците за нас. Само да не дойдат да ни учат на демокрация, по тая причина. Но няма, ние за щастие нямаме петрол.
Скрит текст:
Въпросните хапчета бяха предвидени да ме държат в кондиция няколко денонощия при подготовката ми за изпита по Атомна и ядрена физика при проф. Цветан Бончев - Царство Му Небесно. Не за някакво удоволствие.
Споко. Американците са мъдри и едва ли имат желание да последват съдбата на Римската империя, Византия, Османците, СССР, а сега е наред ЕС. Laughing

# 72
  • София
А, кое е общото между случая с Венецуела и Украйна? Хайде оттам да започнем.
Америка иска ли територията ѝ? Налага ли ѝ ограничения в кои съюзи може да участва и кои не? Бомбардира ли цивилното население, или за 3 часа ѝ задигна само президента?
Да приема ли, че 4 години защита на Путин и неговата агресивна политика вече свърши, защото разбраха, че и неговото е лошо, след като и това на Тръмп не е по правилата?

# 73
Нека изчакаме достоверна информация за случилото се...

# 74
  • София
Тръмп се наспа, почна с величието.

Тръмп заплашва с нова вълна от удари срещу Венецуела, ако лоялистите на Мадуро не се оттеглят.

Общи условия

Активация на акаунт