Звездни Компромати - Януари 2026

• 265 588
  • 3 367
  •   2
Отговори
# 1 050
Рачков и Вики се сгодили, да са живи и здрави !
Аз я харесвам, има страхотно тяло и изглежда много позитивен човек. Преместила салона на ново място и се гордее с постигнатото. Детето й изглежда много сладко, възпитано (виждала съм я с баща й, страхотна е), намери любовта, какво повече да иска човек ! Дано Рачков не я разочарова, че и той бая ги смени.

# 1 051
Андрея в един подкаст сподели, че поддържат връзка с Кубрат и се чуват най-вече, когато тя има проблеми. Един вид, да внимават всички, понеже уличният побойник веднага ще се появи, ако някой създаде проблеми на Андрея. Обича да внушава, че се срещат и са си все още интимни... Но доколко е истина,  не се знае.

# 1 052
Обсебена  е. Като маниаците ,влюбени в артистки, я нападат,  я нещо друго, заплашват поне. Може да я съжалява, имали са връзка, може да и се подиграва , а може и  да не участва в киното  и.
 Обикновено като те зарежат  забравят и продължаваш, хората прежалват по-скъпи неща. Не  и маниаците.  Те си казват, това е  мое  и точка.

# 1 053
  • Down south
Приянкини, Селенени и евентуални  Шелметови излъчват/облъчват с някакви странни и загадъчни вибрации.
Аз съм от онези другите.

# 1 054
Тета Венета, какво стана с онзи мъж с косматата ръка и дебели пръсти кебапчета?
Синът Патрик също изчезна, преди много го хвалеше с писателския му талант. Какво стана?!

Патрик вече не пише, откакто е с Тишо.

Венета си е харесвала синоптика Иво Андреев, но той явно не ѝ е обърнал внимание, за добро сигурно, ама не ѝ пречи да си развива литературни сюжети по темата с хепиенд.

# 1 055
  • София
Том Холанд и Зендая
Скрит текст:
Том Елис
Скрит текст:
Аштън Къчър
Скрит текст:
Ники Хилтън
Скрит текст:
Уил Смит
Скрит текст:
Софи Търнър
Скрит текст:
Майли и Селена
Скрит текст:

# 1 056
Кристина Романова /31 год/ и Владислав Доронин /63 год/ и те са сред поканените на Golden Globes

Скрит текст:

# 1 057
Мноого красиви Кристина и Доронин! Той на 63 изглежда страхотно, браво! 😍

# 1 058
Да, няма излъчването на наш вуйчо Ваньо.

# 1 059
Нищо пластмасово, мумиесто и статично няма в Доронин. Пълнокръвен сексапилен и много хубав мъж, и на тия години! Като холивудски актьор е! Вярвам, че Криси не е там само за пари, има и истинско привличане, при все 32-те години разлика.

# 1 060
Много връща от пътя Доронин! Не бих го върнала! Това е мУЖ, не кат наща мумия … макар да ви кажа на фона на други 60 годишни и Ваньо не е лош, може би в реала не седи все едно има бастун в … дъто и се усмихва. Може да в ерудиран, забавен, знам ли, а като е и богат съвсем става 😂😂🤪🤪🤪

Андреа е за лечение, то не е и смешно вече, тази обаесия… съсипан живот. И то за кого?! Маймун Пешо от всякъде.

Да, да в кинга се омъжи за синоптик леля ви Венче! Омеша яко реала с измислицата- щото се ожениха в някво село при кмета ей така, както беше с Тишо.
Но сега дето се хвали с редовен сеХ.. в книгата с месеци седеше без мъж и бая Коледи и НГ отметна сама…

# 1 061
  • Viena
Ау колко са готини!!!!

# 1 062
  • Glasgow
Този муж нали беше гадже на Наоми Кембъл по едно време? Много хубав, половинката и тя е кукличка.
Шарлът Тилбъри е споделила снимка на Амал Клуни, явно техен е гримът за Глобусите, но така яко я е замазала, както нашите се мажат из инстаграм
Скрит текст:

# 1 063
Вин Дизел с неговия брат близнак:

Други известни личности, които се оказва, че имат брат или сестра близнак:

https://www.flashnews.bg/izvestni-lichnosti-za-koito-ne-znaete-c … e-imat-bliznatsi/

Ашли Джъд:

# 1 064
Патрашкова в защита на Шон Пен :
Скрит текст:

Шон е бунтар, антикомформист, не му пука явно за човешката суета. Което не извинява фаса в чашата, съгласна съм.
Винаги съм го харесвала. Направи невероятни роли в киното и се изяви като кадърен режисьор.
Беше едно от желаните лоши момчета на Холивуд. Харесвам го въпреки всичко.
Неговата лудост е обаятелна.
Щом чак Мадона и Робин Райт са го приели, обичали и споделяли този обаятелен антикомформизъм.
Но…минимум добро държание на Глобусите би било добре дошло, да.

Общи условия

Активация на акаунт