Звездни Компромати - Януари 2026

• 266 193
  • 3 367
  •   6
Отговори
# 1 065
Доронин е един от малкото руснаци, които намирам за секси.

Оженил се е за ученическата си любов - Екатерина. Но по време на брака им е имал многобройни забежки.
Една, от които станала известна е с моделът Карен Шонбахлер :

Скрит текст:

Има афинитет към модели и то във всички нюанси на красотата.
Преди Кембъл е бил с друга чернокожа красавица, а след нея с модел с азиатски черти :
Скрит текст:

Тук с бившата си съпруга, общтата им дъщеря и Кембъл :
Скрит текст:

С Кристина е от 10г., като я е "взел" е била едва 21 годишна, а той на 53 ...
Нямат брак, но имат 2 дъщери родини през 2016г. и 2019г.

# 1 066
Доронин е хубав мъж, няма спор. На младини е бил още по-готин. От бившите му, само азиатката ми харесва. И аз се сетих за вуйче, който е като гипсиран. Кристина е страхотна, не знам има ли подобрения, но няма фрапиращи джуки, отрязан нос, остра брада и скули. Естествена красавица, която е и усмихната, а не гледа като натровена с мухоморки.😁

# 1 067
Изобщо не знам какъв е тоя и защо един кгб кадър(щото то е ясно “бизнесмените” им кои са) следва да е звезда, само щото има достатъчно пари от куфарчета, за да ашладисва бръмчалки от висока класа.

# 1 068
Абе тука звездите са малко произволни. Малко по-сочен и по-загорял от Вуйчо ви е, но не виждам това как променя общите факти. Ако Вуйчо качи малко кила и добави малко спрей тен - същи Доронин.

# 1 069
Доронин е хубав мъж, няма спор. На младини е бил още по-готин. От бившите му, само азиатката ми харесва. И аз се сетих за вуйче, който е като гипсиран. Кристина е страхотна, не знам има ли подобрения, но няма фрапиращи джуки, отрязан нос, остра брада и скули. Естествена красавица, която е и усмихната, а не гледа като натровена с мухоморки.😁
Тези двамата ми е кеф да ги гледам, въпреки фрапиращата разлика. Като холивудски звезди са, наистина!
И мъжа не бих го сравнила по никакъв начин с Вуйчо, този е елегантен, секси и има приятна емоция на лицето.
И аз не харесвам изобщо руснаци и светли мъже, като цяло, но Доронин е готин. И има вкус към красиви жени! А жена му е феноменална!
Сетих се за обсъжданите бг арт дами, по-назад, ами тази мадама е пълен рзкош. Нямат база за сравнение. Разгледах и инстаграм,  в ежедневието си е съвсем естествена, облича се без да показва скъпи дрехи и бижута, няма джуки, скули, просто женственост и дори момичешки вайб има. То тя е и съвсем млада де.

# 1 070
  • Glasgow
Вуйче май от позирането му е кусура, все глътнал бастуна и с едни болезнено впити панталони. Вуйче, дай лятото някакъв небрежен шик на яхта, някоя развята риза и коси Simple Smile ще ти дадем 10/10

# 1 071
Андреа да не е заела ролята на любовницата. Като не успя да му бъде жена, сега да има утешителна награда поне. Ако е така, не е много здравословно за нея. Дано намери щастие и тя.

# 1 072
И двамата с вуйчо са хубави мъже, но.. това че си падат по момиченца не ми променя горчивият вкус в устата.

# 1 073
Оооо ...Доронин е мнооого секси и без парите и имотите му няма да го върна ...😅
Моля ви се ....няма нищо общо с тоя клоун вуйЧя ...

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 10:45 от No_frame bitch

# 1 074
Както казах, малко спрей тен и нЕкой мускул рЕзко сменя плочата “ох въх Валерия как го целува по устата” 😂

# 1 075
Доронин без намесата по физиономията, щеше да си е чиче на 62. Бая се е барнал, за да не вади очите до бляскавата си жена. Я му вижте по-старите снимки.

# 1 076
Ем има пари угажда си🤪🤪😂 Ако не той, кой Пешо от Люлин ли да се барне😂😂😂😂

# 1 077
А, не, нека си се бара, обаче не е природно благословен само, това имам предвид.
На вуйче хирурга е скапан просто и тоя бастун...

# 1 078
  • на село
Не че нещо, ама той и Брад Пит има къмто 30 години разлика с гаджето. Младото си е младо, дет се вика. Ние Лео обсъждаме, ама като гледам другите - мине-не мине и току се огледат за нещо по-младо.

Шон Пен не може да ме спечели като бунтар. Много е добър като актьор, ама ако на мен някой ми кади, директно му правя забележка, пък бил и той Шон Пен. Вярно, малко отдалече ще му направя забележката, предвид факта, че обича да бие жени.

# 1 079
Прочетох пост на Ирена Милянкова във фб, която споделя, че е отказала да участва в новия сезон на „Под прикритие”, защото е съсредоточена в работата си в момента, а именно учител на деца с увреждания. Не съм знаела, че с това се занимава.
Замислих се дали именно на нейно място не са поканили впоследствие Радина.
Жалко, харесвах я Милянкова и за ролята си беше много подходяща.

Общи условия

Активация на акаунт