Звездни Компромати - Януари 2026

• 266 590
  • 3 367
  •   3
Отговори
# 1 080
  • Glasgow
че те нейната героиня не я ли убиха в първи сезон 🙄

# 1 081
  • До морето
Услуга ни е направила Милянкова с отказа си. Актьорските й умения са нещо, което трябва да бъде държано под ключ.

Доронин вероятно е от мъжете, които като са били млади са били откровено грозновати. А после разцъфват. Такъв е и Патрик Демпси. Обратно - тийнсладурите като Лео обикновено се превръщат в чичаци.

И разбира се има и такива като Брад Пит и още двама - трима, които са си хубави от мъничкиииии до големииии (както пееше Тони Дачева навремето).

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 16:29 от Boho chic

# 1 082
  • софия
Ашли Джъд:
Скрит текст:
Или снимката е кофти, или Ашли Джъд е поредната с неуспешни интервенции. Толкова беше хубава като млада!
Скрит текст:

# 1 083
О, Ашли в Жега - ужасно хубава жена!!!

# 1 084
Съсипа се Ашли, да. За съжаление! Беше толкова красива. Попадали са ми и други нейни скорошни снимки. Окепази се здраво.

# 1 085
Мелиса Макартни просто блести на Глобусите, с черна рокля и прибрана коса на опашка. Свалила е 50 килограма. Твърди, че е натурално (без операция или инжекции). Започнала още през 2018г. и очевидно продължава да сваля. Изглежда си на годините (55), но е голяма свежарка с този прическа и този тоалет. От мен има 10 (без маникюра и бижутата, де)
Скрит текст:

Мамданови не си губят времето. Преместили са се в официалната кметска резиденция, известна като „Грейси Меншън“ (Gracie Mansion).
За Мамдани историческата къща е в особено рязък контраст с предишното му жилище: апартамент с една спалня за 2300 долара на месец, в който липсвали пералня и сушилня и който често се наводнявал от спукана тръба. Новото жилище на двойката, междувременно, разполага с над 1000 квадратни метра площ, личен готвач, пищна бална зала и веранда с изглед към Ийст Ривър.
Той планира да „отвори вратите му за нюйоркчани, които рядко имат възможност да посетят място като това“. Що се отнася до козметичните промени, той сподели за своята „амбициозна надежда“ да инсталира бидета в баните.

Преди да напусне Куинс (предишният му квартал), Мамдани излезе с изявление, в което казва, че ще му липсват „безкрайният чай от Аден, оживените разговори на испански, арабски и всички езици между тях, както и ароматите на морски дарове и шаурма, носещи се по улицата“.

Вероятно той ще открие по-малко мултикултурен обмен в новия си квартал Ъпър Ийст Сайд, който е сред най-богатите в града и чието население е почти три четвърти бяло. Опонетът му в този квартал, спечели пред него с двуцифрена преднина.

На това му се казва скок - от метрото и дюнера в Куинс, до 1000 квадрата в Ъпър Ийст Сайд!

Скрит текст:

# 1 086
  • Glasgow
Може да се връща с хеликоптер за някой дюнер😅 в тези страници за забавните факти имаше как Канието си поръчал къри от Уелс UK да му доставят до Америка.🧐🤨

# 1 087
Сега точно Милянкова да ми говори за морални ценности ми е малко лицемерно. Дълги години живя със сутеньор, някак не ми се вярва да е мислила че е агент по недвижими имоти…
За актьорските и данни, като Бохо мисля, тя и Марто Дървото мисля че са нарицателни за липса на данни….

# 1 088
  • До морето
Ашли Джъд:
Скрит текст:
Или снимката е кофти, или Ашли Джъд е поредната с неуспешни интервенции. Толкова беше хубава като млада!
Скрит текст:

Ашли Джъд ли беше тази, чиято кариера се е разсъхнала, защото се е опънала на онзи гнусния Харви Уайнстийн?

# 1 089
Вуйчо какво кара? Нали беше снимал в Монако? С ледени физиономии с Валерия. Има ли го в списъка?

https://www.vesti.bg/bulgaria/35-mln.-evro-za-kola-v-bylgariia-k … ez-2025-g-6248981

# 1 090
Да, Ашли е една от първите потърпевши от злодеянията на Уейнстийн,  която се е оплакала. Вследствие на това спират да я канят за хубави роли и кариерата й тръгва надолу.

# 1 091
Мелиса Макартни просто блести на Глобусите, с черна рокля и прибрана коса на опашка. Свалила е 50 килограма. Твърди, че е натурално (без операция или инжекции). Започнала още през 2018г. и очевидно продължава да сваля. Изглежда си на годините (55), но е голяма свежарка с този прическа и този тоалет. От мен има 10 (без маникюра и бижутата, де)
Скрит текст:

Мамданови не си губят времето. Преместили са се в официалната кметска резиденция, известна като „Грейси Меншън“ (Gracie Mansion).
За Мамдани историческата къща е в особено рязък контраст с предишното му жилище: апартамент с една спалня за 2300 долара на месец, в който липсвали пералня и сушилня и който често се наводнявал от спукана тръба. Новото жилище на двойката, междувременно, разполага с над 1000 квадратни метра площ, личен готвач, пищна бална зала и веранда с изглед към Ийст Ривър.
Той планира да „отвори вратите му за нюйоркчани, които рядко имат възможност да посетят място като това“. Що се отнася до козметичните промени, той сподели за своята „амбициозна надежда“ да инсталира бидета в баните.

Преди да напусне Куинс (предишният му квартал), Мамдани излезе с изявление, в което казва, че ще му липсват „безкрайният чай от Аден, оживените разговори на испански, арабски и всички езици между тях, както и ароматите на морски дарове и шаурма, носещи се по улицата“.

Вероятно той ще открие по-малко мултикултурен обмен в новия си квартал Ъпър Ийст Сайд, който е сред най-богатите в града и чието население е почти три четвърти бяло. Опонетът му в този квартал, спечели пред него с двуцифрена преднина.

На това му се казва скок - от метрото и дюнера в Куинс, до 1000 квадрата в Ъпър Ийст Сайд!

Скрит текст:

Социализмът рано или късно затъва, и то не заради друго, а заради простичкото правило приходи -разходи. Социализъм в Ню Йорк (любимият ми град) - да видим Simple Smile

# 1 092
Не помня вече, понеже сериала съм го гледала на няколко пъти. Харесвам я като външност и ми се струваше по-подходящ типаж. Радина грам не я харесвам.

# 1 093
  • Glasgow
Милянкова не беше ли държанка на Джаро, пак спеше с Мартин и като трябваше да свидетелства я гръмнаха на път за съда?

# 1 094
  • sofia
Вуйчо е същи Кен🙂

Общи условия

Активация на акаунт