Звездни Компромати - Януари 2026

• 106 839
  • 1 338
  •   51
Отговори
# 1 110
Божее, този дърт мераклия Иглесиас, ужас... Че той сигурно едвам се крепи, ама тръгнал да насилва. FlushedFlushed

# 1 111
Така де, това имам предвид, какво сексуално, че и насилие! Laughing С бастуна?

# 1 112
  • София
С кой бастун по-точно? Joy

# 1 113
Доронин ми е любимец на мен , бяха страхотна двойка с Наоми.
Вуйчо Ваньо , ако не беше попрекалил с интервенциите също изглежда доста добре в тяло , евала му правя за волята и усилията , които полага .

# 1 114
Харесвам и вуйчето и Валерия, но в интерес на истината ще добавя, че на живо и в профил вуйчо е просто един старик с голям нос и отпусната кожа. Сори, вуйче, иначе си много приятен човек и мъж.

Но пък ако повечето мъже остаряваха така, щеше да е по-добре от настоящия вариант с коремите и лошите зъби.

# 1 115
Вуйчо и Доронин са баш същи, просто единият е не такъв щиглец и по-боядисан в кафевичко, инак си е все същият чичо (а тука стана страшна драма как Валерия го целувала), докато за Доронин фенки - бол 😁

# 1 116
Едната е казала че я привиквал почти всяка нощ 👀

# 1 117
Не мога да сравня нито Доронин, нито Брад с вуйче. Първите двама ги взимам веднага, мъжа ми ще спи на терасата или в коридора - ще го уточним, а до вуйче никак не ми се приближава. Satisfied

# 1 118
Няма нищо по-гнусно за мен, от дърти мераклии! Сбръчкан, сгърбен, едвам си носи гащите, обаче очите му светят, подхилква се и реди мръсотии... да пукнеш просто! WearyScream

# 1 119
Камелия и семейство, коледна снимка. Камелия така се е замазала, че не прилича на себе си. Голямото много прилича на мъжа и.
Скрит текст:

# 1 120
  • софия
Не казвате, че имаме рожденичка Тюдор днес
Амнайсе сторита в IG дето приятели ѝ честитят с тази снимка. Не знам, аз като правя персонализирани послания за рожден ден на приятелка избирам хубави снимки, на някои да сме заедно, но много важно тя да е на най готината снимка, пък нейните приятели баш тази снимка избрали. Има нещо странно в чатала 😅
Скрит текст:
Ама се е накичила с бижута и аксесоари като продавачка на Капалъ чарши.

# 1 121
Хулио толкова ли е одъртял?

Снимките са от миналата година
Скрит текст:

На младини е изглеждал така
Скрит текст:

Това лято инстаграм и тик ток бяха заляти от някаква негова стара песен, беше станала вайръл и я търсих специално. Беше се заклещило това oh la la amour в главата ми Joy

https://www.youtube.com/watch?v=GS9GNwDG9hQ&list=RDGS9GNwDG9hQ&start_radio=1

# 1 122
Вуйчо и Доронин са баш същи, просто единият е не такъв щиглец и по-боядисан в кафевичко, инак си е все същият чичо (а тука стана страшна драма как Валерия го целувала), докато за Доронин фенки - бол 😁

По какво са същи? Нито визуално имат прилика, нито като излъчване. Сравнява се кон с кокошка, заради "к"-то.

# 1 123
Годините са си години.
Това че единият изглежда по-добре, не го прави по-малко странно.
За мен това е голяма разлика в годините.
Просто някои хора имат ген и са по-младолики дали с корекции или без.
Много е важен и начинът ти на живот и колко от рано си започнал да си правиш корекции.

# 1 124

Вийкчето никога не е бил сексапилен и превлекателен. А и Цвети по друг начин е изгледала.
Някога явно е имал желание да продава палата
https://19min.media/news/novini_8/imenieto-za-21m-lv-e-na-vanio- … iomet-184243.html

Общи условия

Активация на акаунт