Звездни Компромати - Януари 2026

• 103 797
  • 1 303
  •   51
Отговори
# 1 275
Miami🌴 @atijababy  Разходка по улиците на Маями, докато хората около нас снимат и пищят: Kanye & Bianca Censori ☺️
А то... Манго и Айшето!

# 1 276
Атижа да я объркат, ама бай Васко... Rolling Eyes

# 1 277
  • Viena
Егати и самочувствието Веско и тази,на какво отгоре .....явно доста билети за концерта му има непродадени и се чуди как да го направи...

# 1 278
Ами аз членувам в групи за билети и постоянно някой търси, сигурно е разпродаден..

# 1 279
Стив Бушеми (на 68г. вече) и новата му съпруга. Първата му съпруга починала от рак през 2019г. Били са заедно 30 години. Живяли са в Бруклин и Стив все още не е продал жилището им там, от сантимент. Сега живее в Манхатън, заедно с новата си жена. Доволен е, че намерил нова любов и бил в състояние да се отвори към нов човек. Мъчно ми стана, дано да живне малко сега, върнал се е и да играе в някакъв сериал.

# 1 280
Много се смея с коментарите ви, дами😂😂
Понеже тук са едни кахърни и даже из фр. знаменитости на 200 годишнината на Фигаро, се бяха изтипосали само над 60 годишни (сигурно богати) чичковци, няма какво да публикуваш🙈🙈🙈

Обаче…
Налетях на това и за да не ви развалям петъчния вкус за красавци, ги изтипосвам тук днес 😎
Скрит текст:

Финалистите на Мистър Франс 2025 в пълен блясък - конкурсът ще се състои на 17, вдругиден.
В коментарите отдолу, прочетох :
“Сега стана ясно защо раждаемостта във Франция през изминалата година, тотално се срина”🙈
И наистина, тук са особено обезпокоени, че през 2025, за първи път от 1944 насам, във Франция, смъртността е по-висока от прословутата им раждаемост и фр. плодовитост.
Нямам личен коментар.
По улиците виждам доста по-големи симпатяги. Но по конкурси за красота явно не ходят.

# 1 281

В коментарите отдолу, прочетох :
Сега стана ясно защо раждаемостта във Франция през изминалата година, тотално се срина”🙈
И наистина, тук са особено обезпокоени, че през 2025, за първи път от 1944 насам, във Франция, смъртността е по-висока от прословутата им раждаемост и фр. плодовитост.
Нямам личен коментар.
По улиците виждам доста по-големи симпатяги. Но по конкурси за красота явно не ходят.
Laughing Laughing

Един не става!! Какъв е тоя конкурс...

# 1 282
Неве е качила в ИГ реклама на клиниката, в която е направила корекциите си.

# 1 283
  • София
Неве е качила в ИГ реклама на клиниката, в която е направила корекциите си.
Каква изненада!
Демек минала е тънко откъм заплащане или изобщо не се е бръкнала за такова. Sunglasses Няма лошо, аз също бих се възползвала срещу реклама, с тая разлика, че никой не е чувал за мен.

Неве има ли мъж до себе си? Аз я знам още от времето, когато беше с Краси Ванков, който пък започна да се изживява като голям плейбой, когато завъртя бизнеса, и съвсем резонно се разделиха.

# 1 284
Като ви пее радиото вие -не😂😂😂😅

# 1 285
  • София
Шон Пен и приятелката му Валерия Ников
Скрит текст:

# 1 286
  • Glasgow
Той не беше ли с някаква моделка? или това е тя

# 1 287
  • София
Пише, че е актриса. Около 30 г. им е разликата. Smile

# 1 288
Шон като парцалена вехта кукла до този млад исполин! Толкова комична двойка скоро не бях виждала!

# 1 289
Оставям настрана пари и име, и се напъвам да се сетя за едно нещо, което би ме привлякло в това същество, което е Шон Пен... Даже по-назад във времето бих се напъвала, камо ли сега.

Общи условия

Активация на акаунт