Аз се запознах с нея, след като беше станала Мис България и всички знаеха, че титлата е купена. Но на живо беше много нежна, крехка и честно казано ми се видя хубава. Камерата обяче никак не я обичаше и излизаше на снимки винаги една такава странна и некрасива. Това беше след като Милен Цветков я беше изгонил от предаването си, след Биг Брадър и т.н. Беше госта на едно събитие. Тогава ми се видя мила и дори известно време след това я следвах във фейсбук.
Но това, което беше преди няма нищо общо с това, което е сега. Не само на външен вид. Просто съвсем друг човек. И да - вярно е - движещата сила бяха парите, родителите много амбициозни и меркантилни. После почнаха глупостите с оня нещастен руснак, който доста добре беше използван и обезпаричен от нейната фамилия и спрях да я следвам изобщо.
Дори да е имало нещо мило и добро в нея е отдавна удавено в алчност, безсъвестност и липса на морални ценности.
Изумява ме най-много, че такива хора не осъзнават, че във Вселената има равновесие. Не получаваш нищо, което да не трябва да платиш в даден момент. Не съм престарила свят, но живях достатъчно, за да съм убедена, че всеки си плаща за нещата, които е сътворил. Те могат да си платят на съда и да не ги осъди, но рано или късно идва момента да си платиш сметката. Толкова са се самозабравили, че дори не осъзнават, че така работи съдбата, Вселената, Бог - който както иска да го нарича.
пп. Върнах се да добавя, че тя все още е съсобственик във фирмите на руснака. Значи хване ли нещо е като пиявица, не пуска. Уж щастливо семейство, уж деца, а още цеди бившия.

. С нетърпение очаквам разговора за манджите им