Звездни Компромати - Януари 2026

• 147 508
  • 1 917
  •   12
Отговори
# 1 755
Понеже Смъртоносните имали правило да не оставят наследниците за повече от два дни, та Пипи вметна, че при Кейт и Уилям времето било три дни.

# 1 756
Познавам бегло Батинкова като съученичка на синът ми от гимназията. Беше 2 години преди него и дано не ви прозвучи нелепо, но беше хубаво, нежно момиче, виждала съм я отблизо. Още тогава цялата гимназия знаеше, че голямата цел в живота на семейството, повтарям, семейството е да я направят мис България. Родителите имаха възможност, разбирайте пари и тази цел се преследваше неотстъпно. Движещата сила бяха родителите. Не знам дали сте виждали майката, но ако намерите снимки, ще ви стане ясна картинката. Семейството, в което Богът и царят са парите не може да произведе нещо друго. Та крушката си има опашка, както се казва.

Аз се запознах с нея, след като беше станала Мис България и всички знаеха, че титлата е купена. Но на живо беше много нежна, крехка и честно казано ми се видя хубава. Камерата обяче никак не я обичаше и излизаше на снимки винаги една такава странна и некрасива. Това беше след като Милен Цветков я беше изгонил от предаването си, след Биг Брадър и т.н. Беше госта на едно събитие. Тогава ми се видя мила и дори известно време след това я следвах във фейсбук.
Но това, което беше преди няма нищо общо с това, което е сега. Не само на външен вид. Просто съвсем друг човек. И да - вярно е - движещата сила бяха парите, родителите много амбициозни и меркантилни. После почнаха глупостите с оня нещастен руснак, който доста добре беше използван и обезпаричен от нейната фамилия и спрях да я следвам изобщо.
Дори да е имало нещо мило и добро в нея е отдавна удавено в алчност, безсъвестност и липса на морални ценности.
Изумява ме най-много, че такива хора не осъзнават, че във Вселената има равновесие. Не получаваш нищо, което да не трябва да платиш в даден момент. Не съм престарила свят, но живях достатъчно, за да съм убедена, че всеки си плаща за нещата, които е сътворил. Те могат да си платят на съда и да не ги осъди, но рано или късно  идва момента да си платиш сметката. Толкова са се самозабравили, че дори не осъзнават, че така работи съдбата, Вселената, Бог - който както иска да го нарича.

пп. Върнах се да добавя, че тя все още е съсобственик във фирмите на руснака. Значи хване ли нещо е като пиявица, не пуска. Уж щастливо семейство, уж деца, а още цеди бившия.

# 1 757
Интересно, не съм мислела, че на г-жа Смърт роднините са заможни, като и гледам лошо направените фасети и коронки, до една изкуствени и без никакво обособяване на резци, кучешки, кътници и прочее, като при естествените или при добро протезиране.

Хора с пари не очаквам да имат такива долнопробни протези, да не говорим изобщо за протези на такава ранна възраст…

# 1 758
Такива хора според мен страдат от някакви дълбоки вътрешни липси-непрекъснато да се надскачат с другите, да демонстрират и доказват. Нещо се купува с пари и те наистина започват да си вярват, че са по-добри, по-успешни и с повече късмет от другите. До такава степен се самозаблуждават, че вече преминават много граници, мислят, че правилата не важат за тях, егото им става огромно и ненаситно. Имат нужда да демонстрират. Това не е даже валидиране през другите, самите те вътрешно не се харесват, и не търсят одобрение, искат просто да събудят завист и ревност към "успехите" им. Стават чудовищата, които виждаме.

# 1 759
Френският мистър 2026 и бойфренда му какви красавци, то тела, то вайб и каква съкрушителна загуба за женския пол, язък, дето се вика.
Язък, при подобен повод, съм казвала точно два пъти : като разбрах за Рики Мартин и Джордж Майкъл 😩😩😩

# 1 760
С ваше позволение , майката ( това чудо върви в комплект с огромен силикон и голяма татуировка върху силикона) А за който го интересува корените на семейството са от пазарджишко , а парите са им по партийна линия :
Скрит текст:

# 1 761
Мария Бакалова е гостувала в БГ радио при Цвети Сапова. Рядко слушам БГ радио, но следя Цвети Сапова в тик-ток, където често говори открито за хранителните разстройства и за своя опит с тях.
Скрит текст:

# 1 762
Сузана Хофс (вокалистката на The Bangles) вчера е имала рожден ден, станала е на 67 г.
Скрийншот от видеото, което е качила вчера в ИГ:
Скрит текст:
През 80-те години:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 763
Billie Eilish
Скрит текст:

# 1 764
Гледах стори от РД, на Емилия Лозанова, на който е замъкнала детето, което според сторито направо заспиваше в 00.30вечерта, може и аз да съм в грешка
Скрит текст:

# 1 765
Била - глагол в минало време. А овце е имало винаги и ще има. Който не разбира разликата между това, че е била, а сега не е , това е негов проблем. Не може един коментар да се харесва на всички, все ще има недоволни. Или недочели.

# 1 766
Както се и предположи, злоупотребите на Батинкови, заради което уж трябваше да се върнат тук, се обсъждаха точно един ден, след което отново се върна дискусията за нейните придобивки, външност и рода Simple Smile. С нетърпение очаквам разговора за манджите им Simple Smile.
То беше ясно, че така ще стане.
Лоша реклама няма.
Госпожа Смърт сигурно е в екстаз, че вече три дни я обсъждаме.

# 1 767
  • София
Тази Лозанова с РД ли е бившата жена на Бачорски? Че за нея ми мина заглавие, че е с бившият мъж на Ангелкова.

# 1 768
Богданска без грим. Добре, че пишеше коя е, нямаше да я позная.
Скрит текст:

# 1 769
Тази Лозанова с РД ли е бившата жена на Бачорски?

И аз това извам да питам? Детенцето прилича не него.
Което ме подсеща за слуховете за изневерите му към актуалната любима. Партенка ли се оказаха?

ПипитУ Диково я слушах/ гледах последно като коментираше сватбата на Уилям и Кейт. Както би се казало в наше време- от тогава съм я кенсълнала, даже не знаех, че води предаване в момента. Много ми допадна коментар, как от баща си била наследила лицето, от майка си- умствения потенциал.
"Асене, върни!" е положението в цялото семейно родословие, откъдето и да го подхване човек. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт