Звездни Компромати - Януари 2026

• 199 830
  • 2 605
  •   80
Отговори
# 2 385
Донатела на чие погребение беше скоро и беше щастливо усмихната? На Армани? Тук се държи прилично.
Деймиън от някоя кофа ли го е извадил това замазано палто?
Ан Хатауей беше любимка на Валентино...

# 2 386
Петъчно, хубави бащи и синове:
Скрит текст:

# 2 387
Ми то това са някакви анимета.
Хич не ми харесват такива ai снимки.

# 2 388
  • До морето
Не се закачайте с милениалите!!!

Песен на Виктория Бекъм от 2001ва е номер 1 във Великобритания от снощи!
Хаштагът tooposhtodance е навсякъде!

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 20:14 от Boho chic

# 2 389
Сега разбирам, че Илияна е била гадже на Кадиев. Съгласна съм, че е доста последствена актриса, но й пожелавам разбира се лека бременност и здраво бебче. Апропо много ме кефят като вземат да си крият мъжете, дори и бременни вече. В тоя ред на мисли Натали Трифонова показа ли си мъжа, след като му роди дете?

# 2 390
Не, едва ли и ще го покаже. Навсякъде пишат, че не се интересувал особено от детето и вероятно си е самотна майка. Жалко, ако е вярно.

# 2 391
Кой това, Мартин Чой?

# 2 392
Не вярвам да е вярно
Наталито така си е оплела кошницата

# 2 393
Не само, че беше гадже с Кадиев ( по време на сериала "Забранена любов" ), но Катето Евро се беше изказала, доста лежерно, но неблагоприетно за нея. Което тогава не й направи чест, защото каквато и да е Илияна ( не я харесвам като актриса ), не беше добър вкус да се изказва така публично и с леко подигравателен тон. Още не се бяха разделили, а ходеха доста години до онзи момент. Абе Евро има доста тъпи постъпки, уж се води свежарка и готина, но на моменти е доста тесногръда и хаплива. И неуместна.

# 2 394
Би ли цитирала какво е казала Катето за Илияна? Аз друго помня.

# 2 395
И бащите убави и синовете тоже, само хлапето на Робърт Дж. ми мяза повече на Аштън Кътчър😂

# 2 396
Не само, че беше гадже с Кадиев ( по време на сериала "Забранена любов" ), но Катето Евро се беше изказала, доста лежерно, но неблагоприетно за нея. Което тогава не й направи чест, защото каквато и да е Илияна ( не я харесвам като актриса ), не беше добър вкус да се изказва така публично и с леко подигравателен тон. Още не се бяха разделили, а ходеха доста години до онзи момент. Абе Евро има доста тъпи постъпки, уж се води свежарка и готина, но на моменти е доста тесногръда и хаплива. И неуместна.

Мислех че само аз го забелязвам.
Доста злобна ми се вижда уж на шега ама не точно.
Спомням си в Черешката на тортата беше със Саня Борисова и я провокираше че спретвала скандали на Ники Илиев и сееше лека злобичка, а точно тогава са имали проблеми.
Еми не беше на място при условие че я бяха викнали да чу играе във филма…
Тогава нямаше много участия тя

# 2 397
  • Sofia
Скот Истууд е като клонинг на баща си, 100% прилика.

# 2 398
То въобще няма този вид вече...
Скрит текст:
На Джони сина също
Скрит текст:

# 2 399
Една от немските телевизии е направила игрален сериал за Ружа Игнатова.
Казва се Take the Money and run. Доста добър.
Актрисата, която играе Ружа,  са я избрали доста по-симпатична от оригиналната.

Ружа е немска възпитаничка и по спомен е завършила гимназия, а може би и университета в Констанц. И в пресата периодично се напомня нейната история.

Общи условия

Активация на акаунт