Звездни Компромати - Януари 2026

• 213 890
  • 2 780
  •   93
Отговори
# 2 745
Жената на Бачорски е пуснала сторита и търси информация за лечение на напреднал стадии рак..

# 2 746
Жената на Бачорски е пуснала сторита и търси информация за лечение на напреднал стадии рак..
Тя от седмици пуска такива запитвания. Интересно защо Бачорски не  й споделя сторитата... Изглежда отчаяна и търси съвети в инстаграм, а мъжът й има многократно по-голяма аудитория от нейната и шансът е много по-голям. Той обаче продължава да е фокусиран да рекламира бизнесите на Пееф и да пуска други тъпи реклами.

# 2 747
Не беше ли споменавала преди време, че баща ѝ се бори с болестта? Не знам, дано не съм в грешка, но беше нейн. доста близък. Дори дали не се коментираше, че апартамента, който е закупила бил, за да са близо до специалисти.
Каквото и да е, желая тази болест да стои далеч от всеки човек!

# 2 748
Не беше ли споменавала преди време, че баща ѝ се бори с болестта? Не знам, дано не съм в грешка, но беше нейн. доста близък. Дори дали не се коментираше, че апартамента, който е закупила бил, за да са близо до специалисти.
Каквото и да е, желая тази болест да стои далеч от всеки човек!
Родителите й живеят в офис сградата на Бачорски в Дружба. Бачорски и те ще живеят там, опитваха се да дават офисите под наем, ама не успяха и ги направиха на апартаменти за родата.

# 2 749
Дали ще издържат Безови…?
Зависи от предбрачния им договор, а и госпожата трудно ще намери по-богат Bowtie

# 2 750
Софи Марсо и Лейла Бекти (съпруга на Тахар Рахим, с когото формират здраво, сплотено и щастливо, артистично семейство от доста години), с един и същи тоалет, но в различен цвят :
Скрит текст:
Това е Зидан на погребение преди дни.
Изумява ме великолепната му форма и тотална липса на каквато и да е грандомания у него - едно задружно, сплотено семейство, което се радва на синове и внуци тихо и спокойно:
Скрит текст:
Натали Портман, крайно разстроена пред репортери, за катастрофалните събития в Щатите в последните дни:
Скрит текст:
Рейчъл Уард
Скрит текст:
В Птиците умират сами

И сега
Търпи унищожителна критика за външния си вид в мрежата и излиза с изявление колко над нещата се чувства, в опит да успокои духовете.

Кейт е навсякъде и проповядва завръщане към истинските ценности, далече от фалша и изкуствения грим - да бъдем себе си, човеци, несъвършени, но самобитни и ценящи собственото си аз, повече от всичко:
Скрит текст:

# 2 751
  • Glasgow
Кейт Уинслет вече се олива с тези вопли за натуралната красота, ако има body shaming в обратна посока така усещам нейното. Нека всеки си менажира остаряването както прецени.

# 2 752
Събирането на Spice Girl е яко кризисен PR. Явно друго не са могли да измислят 😀 А не беше ли точно Виктория, която отказа преди години да застане на една сцена с другите момичета
Викаш - Ема кризисно реши точно сега да стане на 50 г., за да оправя имиджа на Виктория? Grinning
Виктория, като е отказала, не е лежала у тях на дивана - имала е други ангажименти.

# 2 753
Разбирам я Кейт. При всички гротески, които се навъдиха напоследък...

# 2 754
  • Пловдив
Рейчъл Уорд като стара ми заприлича на Ричард Чембърлейн като стар.
Иначе всеки може да бъде хванат в кофти снимка на тия години.

# 2 755
Какво е чантето на Безовица, Скиапарели ли е?

Киара на се предава обаче Simple Smile

Те я оправдаха миналата седмица, сега те първа ще рестартира. Изглежда прекрасно обаче.

Изпуснала съм ,за какво са я оправдали?

По делото за измама с реклама на коледни козунаци /пандоро/ преди няколко години. Ето тук повече инфо.
https://paragraf.bg/kiara-ferani-onevinena-po-delo-za-izmama-pri … kato-pandorogejt/

След края на процеса миналата седмица самата тя излезе с обръщение, че това й е коствало семейството с Федез и десетки загубени договори.

# 2 756
Може ли някой да обясни защо Дара е облечена така в На кафе?

Виждала съм я на няколко пъти, чисто като естетика, да имитира испанската певица Rosalia.

Тъжно ама нищо оригинално при нас, все някой чужденец имитираме.

# 2 757
Федец си беше чист използвач на Киара. То не беше трудно да се види. Това, че тя се влюби в тоя дребняк и искаше да има съвършено семейство със (сравнително) известен изпълнител (в Италия) и да заливат целия инстаграм с милиони снимки си е неин проблем.

# 2 758
Аз съм от фенките на Киара и много се радвам, че всичко свърши добре за нея - а даже и развода.
При тях с пълна сила важи максимата, че в най-трудните моменти виждаш на кого можеш да разчиташ.
Той още преди да е назрял скандала и беше си събрал куфарите.
Много ми беше тъжно за нея. Факт е че много искаше да са перфектното инстаграм семейство.
Алекс Богданска и тя се опитваше да гони нейните висоти....

# 2 759
  • София
Йорданка Христова преди много години. Хубава е.

Общи условия

Активация на акаунт