Звездни Компромати - Януари 2026

• 265 100
  • 3 367
  •   10
Отговори
# 510
Годините минават, може Мария да се е замислила за осигуровки за държавна пенсия.

# 511
Никол Кидман и сестра ѝ:
Скрит текст:

Сестра ѝ много прилича на Никол преди последните, по мое мнение, разкрасявания-обезобразявания. Много е хубава.

# 512
Брака на Тюдор изобщо не зависи от това ще роди ли Мария. Той дете си има. По-скоро от толерантността и финансовото състояние на родителите му Simple Smile

# 513
Не съм съгласна. Детето е при майка си, с която Тюдор изпадна в крайно обтегнати отношения, а за детето каза, че се налага “да се отдалечи от него”. Та връзката с дъщеря му ако се оправи изобщо, няма да е скоро и вероятно пак ще е под надзора на майката.

# 514
Май само на онзи бадж я бяха изписали така, да си четка егото и да има по-голяма тежест в Дюбай.

Мисля, че просто така я бяха написали, за да може да влезе на конференцията, не ми се вярва наистина на такава длъжност да е назначена. Не че в България всяка проверка не може да се заобиколи или замаже, но на теория няма как да се оправдаят тези разходи + че за някои длъжности се иска определено ниво на образователен ценз, какъвто тя със сигурност не притежава.

Аманда Сейфрид за Vogue
Скрит текст:

На някои снимки ръцете ѝ са като мечи лапи, на други съвсем нормални, да не се използвали AI за обработката?

# 515
Beauty queen, влюбен и загубен мъж сам се окуражава, че детето ще си е все негово Simple Smile Да не мислиш, че ще тича да си оправя отношенията с него? Един ден на порасналата дъщеря ще купи я апартамент, а ще плати скъпо образование (ако разреши Мария) и ето ти оправени отношения. Изобщо не му е приоритет сега, убедена съм.

# 516
Мичето ако може ще се напъне за един малък Тошко, това би я бетонирали. Аз всъщност и желая ако искат да си имат, но доколкото знам тя има репродуктивни проблеми, даже като млада, а на 44 вече още по трудно и 39 кила….

# 517
А, тяхна си работа, просто в един момент (може да е след година, две, не знам) първоначалния влюбен период с много кекс, обожание, мечета и сърчица свършва и не се знае Тюдор дали няма да профучи покрай някоя по-младичка по Черни връх и там вече я знаете историята.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 10:01 от Beauty queen

# 518
Никога не съм могла да разбера хейта по Бруклин. Защо да не е възможно да има травми от детството, и да не иска да контактува с родителите си? Никой не им е в къщата, за да знае как се държат с децата си и какво се е случвало зад затворените врати. Хората са различни, и в обикновените семейства някои деца прощават и не виждат драма в отношението на родителите си, а други цял живот преживяват събития от детството си и не могат да ги отработят. Дай като са богати, да си затваря очите, и да продължава да им участва в медийните циркове...
Така е решил, така постъпва. Дали е разглезен лигльо, черен неблагодарник или каквото там - няма как да знаем. Аз винаги съм смятала, че има доста нездрави неща в семейство Бекъм, и не мисля, че пращят от щастие и са толкова идеални, колкото им се иска да се изкарат.

# 519
Е чак пък да отблъсне освен майка си и баща си (добре, да предположим, че там има някакви страшни травми) и братята си, та и тийнеджърката Харпър… голяма травма ще да е.

# 520
  • София
Деница (тогава не беше Гергова) си я спомням от едно предаване с Марта Вачкова - там първата сричаше някакви светски новини, а Марта хълцаше от възторг колко била сладка Деница. Нямаше нищо общо със сегашната си визия, но това сигурно е било преди 20 години. После се загаджи с Гергов, роди едно момиченце и стана арт персона, която лееше мъдрости (с акцент, защото за 6 месеца в Ню Йорк беше забравила българския) как човек трябвало да си вземе един Пикасо за хола и един Миро за коридора и как се молела на висшите сили мъжът и да не я остави. Имаше готин стил, беше млада, свежа и различна. После изчезна за сравнително дълго време от медийното пространство и се завърна преди няколко години с Виваком Оборище 5 и като че ли спря с глупостите по интервютата - доста по-умерена е, стилна жена, която изглежда много добре и не се е окепазила от интервенции. В инстаграм периодично качва снимки на семейството си, заедно са си с Гергов, момичетата и вече са големи и много хубави тийнейджърки. Бута си галерията и си гледа живота, без да се натрапва излишно в медиите, което ми харесва в нея. По едно време водеше някакво предаване по БНТ, но не съм го гледала, не знам дали и продължава да съществува.
Симона я научих от темата, следвам я в ИГ и ми се стурва, че живее, за да води инстаграмъбъл живот - все по най-тренди местата ходи и демонстрира висок стандарт.

# 521
Има нещо неестествено в начина по който се прокарва тая “класност” за въпросната Симона, защото то пък толкова да няма и грам класа, все едно да наречеш бялото черно е при нея.
Нищо обрано, умерено, но убийствено стилно и скъпо няма.
Особено последния, извинявам се, парцал, това една Калас дали ще го облече?
Разсъждавам си просто…

За мен е точно обрана и умерена. Без да парадира с каквото и да било.

Затова сме хора всеки да си има мнение.

# 522
Само галерията беше първо на Оборище 10, но Гергов загуби тази сграда, а после и Оборище 5 я придобиха Виваком, но оставиха Деница да развива галерията в името на добрите отношения (само че я ребрандираха на името на Виваком). Иначе Деница беше се въобразила на съща Даша Жукова с нейната галерия Гараж с картините за 100 млн от Абрамович.

# 523
Деница Герова има вайб на Ариана Гранде🥴.

# 524
Гергов май я беше натирил Деница по едно време?
Чела съм нейно интервю, в което разказваше, как всяка година ходела в разни ашрами в Индия, гладувала, дали и за някакво хранително разстройство не споделяше? Не помня вече, но не звучеше никак щастлива в това, което споделяше тогава.
Според мен е работила сериозно със стилист(и) и е имало смисъл от всичко това. Добре е усвоила олд- мъни стила, към който всяка бръм- бръм неистово се стреми последните години.

Общи условия

Активация на акаунт