Звездни Компромати - Януари 2026

• 264 759
  • 3 367
  •   5
Отговори
# 525
Да, всяка година ходи в Индия и беше взимала и едната или и двете дъщери.

Вероятно си има типичната “болест” на богата съпруга - скучае (въпреки заниманието с галерията и т.н.), освен това Гергов стана толкова намусен и тежък с годините (не че преди беше ведра душа), че вероятно трудно се издържа.

# 526
Бъдещето на Тюдоровия династически брак зависи дали Тюдор ще настоява за детенце (което е естествено и нормално) и ще се случи ли. Приятните кекс пътешествийца са страхотно нещо, ама и те са до време.
А Мичка не става по-млада… Гледам 44 ще завърти скоро.
За какво им е общо дете. И двамата си имат по едно свое. Не като брака с Гущеров.
Защо не можете нормално да не хейтите, като поне по снимки се вижда, че им е добре на Мария и Теодор заедно. Мария не убива, не краде, не прави нищо лошо освен да показва лош вкус за тоалети и снимки.

ПП Мисля, че си спомням реплика от интервю на Гергова. Като се разсърдела за нещо на съпружието и спирала да яде. И той много внимавал да не я разстройва. (дано да не бъркам анорексичната особа, споделила това, че те не са една и две). Сега е позагладила бузки. Но когато водеше предаване по ТВ беше страшилище - ходещ скелет.

# 527
Че то няма по-голям страстоубиец от бебе и грижите покрай него. Със сигурност няма да направи съвместния им живот по-романтичен. А и видно от семейната му история, дете не го връзва с половинката му.

# 528
Е да. Но тя първоначалната страст ще поизтлее така или иначе, с дете или без.

# 529
  • на село
Бруклин Пелц-Бекъм (така се е писал в инстаграм) какво работи? Гледам сосове  продава, явно много му вървят.

# 530
  • Glasgow
Готви онлайн 🫣
Иначе видях в някой таблоид, че напрежението дошло, след като семейството му намекнали, че той е заложник на жена си и контролиран от нея.

# 531
Бруклин и според мен се е олял. Едва ли е страдал от домашно насилие. Оттам нататък каквито и да са родителите му - чак такова държание и отблъскване, че и коленичене пред новите сватове за мен е кофти. Да не говорим, че благодарение точно на тези родители е известен, излизаше с хубави момичета и намери таз прекрасна булка Simple Smile

# 532
Готви онлайн 🫣
Иначе видях в някой таблоид, че напрежението дошло, след като семейството му намекнали, че той е заложник на жена си и контролиран от нея.

Зависи как е казано (начинът, по който се казва, обижда, дразни и вбесява), иначе когато нещо си е така - така си е.

# 533
Бруклин и според мен се е олял. Едва ли е страдал от домашно насилие. Оттам нататък каквито и да са родителите му - чак такова държание и отблъскване, че и коленичене пред новите сватове за мен е кофти. Да не говорим, че благодарение точно на тези родители е известен, излизаше с хубави момичета и намери таз прекрасна булка Simple Smile

Да се благодари Бруклин на родителите си, че ако не бяха те, както има външен вид на средно статистически зидаро-мазач или монтьор, но за сметка на това няма никакви таланти и умения в живота, щеше Никола Пелц да я вижда само в сънищата си. Бруклин има само едно нещо и това е фамилията в името.

# 534
Ох, Деница Гергова е такава смешка, хах. Баба ми се облича по-добре. Изобщо не могат да се сравняват двете със Симона. Едната е уникална мацка с безкрайно дълги крака и красиво лице, другата е хмм и аз не знам какво е - малко, жълто пиле с големи бели якички и много арт претенции. Simple Smile

# 535
Аз също не виждам прилика между двете с изключение на “нещо арт-март правят тия, кво си мислят с тоя арт” - което е някакво изказване тип бате Бойко и не ни прави чест Simple Smile.

# 536
  • Mediterraneo
"Уникална" мацка с пердета от Тему за аутфит, стига, де, в това нещо наистина ли вижда някой класа и уау тоалети?!

# 537
На мен Деница ми дава усещане за богата и много нещастна и объркана жена…

# 538
Това не е хейт, а реалността-Бруклин, ако имаше заложби нямаше да е треторазряден готвач. Щеше да има съответното образование и самостоятелно развитие. Бъркал сосове, няма що...Цял живот стои или до фустата на майка си, а откакто се ожени и еманципира и до фустата на жена си. Е, как сериозно да приемеш такова момченце? В повечето случаи подобни травми са от нищоправене или презадоволеност.

# 539
Ами аз гледам по друг начин. Бруклин (както и другите нищоправячи от семейството) щяха да имат развитие АКО майка им и баща им не позираха нон-стоп с тях да си развиват бранда-семейство. Бруклин все пак най дълго и напоително е бил подложен на това. Потенциал дори да е имало, той е бил отнесен в реката от пози, снимки, мъкнене насам натам. Нито детството му е било нормално, нито по-нататък.
Харпър според мен най много ще го отнесе обаче след години. Че и тя не е баш убавица, а едно умито опаковано в нощниците на майка си моме.

Общи условия

Активация на акаунт