Звездни Компромати - Януари 2026

• 264 822
  • 3 367
  •   11
Отговори
# 495
Всъщност преди няколко месеца (или повече) тук имаше снимки с дъщерите и хич не изглеждаше толкова фино и стилно
Но и в мрежата са трудни за откриване

# 496
Деница има акаунти в СМ и често публикува снимки, включително с Гергов и децата. Сега за стила е малко на периоди - има събития, на които е очевидно страхотно облечена, с бижута и много красиви чанти, има някои периоди, в които се чудиш защо така се е получило. Самата тя е казвала, че понякога губи интерес към модата и към скъпите дрехи.

На мен повечето проекти на галерията много ми харесват, не ми пречи, че е учила арт и кураторство с богат мъж - не е забранено. По едно време нещо беше се превъзнесла покрай парите и беше започнала да приказва леки глупости - как то само богатите хора разбирали лукса, защото нали понеже те всичко можели да си позволят и осъзнавали, че скъпите неща не са важни - едни такива високопарни конструкции леко безсмислени, или че едната им дъщеря си купила чорапогащник от някакво магазинче, а не Диор, пък те с Гергов се съкрушили, понеже обичали лукса - ей такива щуротии, но напоследък е в положителна фаза и не приказва безсмислици.

# 497
  • София
Хич не ми се вярва, че на Мария са ѝ дали такава заплата. Фирмата отдавна не е изцяло семейна, бащата на Теодор има само дял.
Симона, коя? Само в тази тема изгрява от време на време тази звезда.

# 498
Деница Гергова с тези изказвания на типично парвеню, не ми се чини да пращи от акъл, ако ще и десет арт дипломи да има. Някои от тоалетите и стават, други са ми откровено безвкусни, смешни и направо демоде.
Марчето, ако наистина е финансов директор ще ги фалира до няколко месеца. Тюдор е омагьосан, ама свекъра ще види в действие урагана Мичка.😂 Това, разбира се ми се струва много несериозно и майтап-да е финансов директор човек, който не може да смята в грамове и килограми. Май само на онзи бадж я бяха изписали така, да си четка егото и да има по-голяма тежест в Дюбай.

# 499
Бъдещето на Тюдоровия династически брак зависи дали Тюдор ще настоява за детенце (което е естествено и нормално) и ще се случи ли. Приятните кекс пътешествийца са страхотно нещо, ама и те са до време.

# 500
  • София
Кристен Стюарт
Скрит текст:
Сара Сампайо
Скрит текст:
Нина Добрев
Скрит текст:
Рита Уилсън
Скрит текст:
Идрис Елба
Скрит текст:
Крис Прат
Скрит текст:
Джиджи Хадид....не знам дали е с перука или си е сменила прическата.
Скрит текст:
Том Хидълстън
Скрит текст:

# 501
  • на село
Бъдещето на Тюдоровия династически брак зависи дали Тюдор ще настоява за детенце (което е естествено и нормално) и ще се случи ли. Приятните кекс пътешествийца са страхотно нещо, ама и те са до време.
А Мичка не става по-млада… Гледам 44 ще завърти скоро.

# 502
  • Glasgow
Бруклин Бекъм бил изпратил лятото официално писмо на родителите си, да контактуват с него само посредством адвокати, да не го тагват по снимки и т.н и Виктория лайквайки снимката му нарушила това и затова ги блокирал.🫤

# 503
Бруклин Бекъм бил изпратил лятото официално писмо на родителите си, да контактуват с него само посредством адвокати, да не го тагват по снимки и т.н и Виктория лайквайки снимката му нарушила това и затова ги блокирал.🫤

Да вземе човек едно дърво…

# 504
  • Deutschland
Мис Свят не е това, което беше

# 505
Никола Пелц явно е ходила на курс при наша Мария. Мъжете им като омагьосани, блокират майки, бащи, деца, само с надрусан поглед името на жена си повтарят.

# 506
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Синчето Бекъм, ако го натири Никола, ще види кон боб яде ли...

# 507
Никола Пелц явно е ходила на курс при наша Мария. Мъжете им като омагьосани, блокират майки, бащи, деца, само с надрусан поглед името на жена си повтарят.
😂😂😂
И аз си мислех, ако Бекъм-син беше взел по-несъстоятелна девойка, дали щеше така лесно да ги загърби. И изобщо хората по света се борят с болести, глад, безпаричие, а тези лигльовци драматизират за сватби и рокли, егати, вЕрно са си за дърво!

# 508
  • София
Аманда Сейфрид за Vogue
Скрит текст:

# 509
Толкова абсурдно ми звучи скандала между Бекъмови, че направо си мисля, че е ПР, за да има за какво да се шуми, около тях.

Не са сериозни тези 40 хил. на Мара. Тя харчи милиони, пък дали пише 3 хил. или 30, няма значение.

Общи условия

Активация на акаунт