Звездни Компромати - Януари 2026

• 264 752
  • 3 367
  •   7
Отговори
# 540
  • софия
Бруклин Пелц-Бекъм (така се е писал в инстаграм) какво работи? Гледам сосове  продава, явно много му вървят.
Този е като жените, които след като се омъжат и слагат с тире фамилията на съпруга. Цял живот ще работи нечий - нечий син, нечий съпруг. Големи постижения!

# 541
Ашли Тисдейл е публикувала иронично есе, насочено срещу бившия й кръг приятелки, включващ Hilary Duff, Mandy Moore и Meghan Trainor.

Тисдейл казва, че е напуснала „токсична“ група от майки в Лос Анджелис, в която е принадлежала — заради нейното поведение, напомнящо за „mean girls“ (момичета, които се държат жестоко една с друга).  Първоначално тяхната група е била “страничен” чат на основна майчинска група, но са се отделили, за да могат да клюкарят за другите. Скоро Ашли обаче разбира, че другите от уж “специалния и отделен чат” я игнорират, канят се по празници отделно, подиграват й се и дори злоупотребяват с нейни снимки, пускайки ги в общия чат.

Съпругът на Хилъри Дъф (очевидно човек без работа) контраатакува, като пуска контра иронично есе на писанието на Ашли.

# 542
  • Glasgow
И аз четох за тази драма около мамешкия груп чат, явно и звездите не ги подминава 😅то не е ли всеки женски груп чат така? започва добре, после се обособяват групи дето си правят паралелен и обсъждат тези от основния🫣

# 543
  • София
Още една баба, освен тази на Роузи, удари в земята обсъжданите тук особи. 😂 "Съвършенство", постигнато със скалпел срещу естественост и миловидност. Съвсем се бъгна тоя свят.

# 544
Не знам за Бекъмови... Може примката на мама Вики да е била толкова стегната в името на имиджа на семейството докато са расли, че сега синчето да е като отвързано. Защото не им е бил семейният живот за безоблачен пример, чуваха се разни неща през годините... А и по "щастливата" физиономия на Виктория, която направо ѝ стана запазена марка, си правя заключението, че не блика от радост в душата ѝ. Отделно пък, не е лесно да отгледаш 4 деца колкото и пари да имаш, и да ги опазиш и от имането да не се продънят, и хора да станат все пак.
Пелцови можеха да кажат на зет си като са си толкова близки, че някак си не е хубаво да се отречеш от семейството, което си те иска и не се е отказвало от теб. В началото на всеки брак на децата, има недоразумения между млади и стари, но умните хора си правят изводи, и преодоляват тия моменти в името на обичта и разбирателството, ако наистина държат едни на други, а компромисите са и от двете страни.

# 545
За Бекъмови мога да кажа само - бай бабо да не те среща мечка. И още една народна мъдрост - "от където е жената, от там и родАта". Мъжете много лесно се предават - от инертност, мързел, нежелание да влизат в конфликти, заради кекс и просто ей така. Бекъмчето не е динствен подобен пример и аз не мисля, че е проблем във възпитанието.
Скрит текст:
Във всякаква възраст, от всякакви прослойки. Зачеркват родители, зачеркват деца заради последната по ред жена. Гледаш сина си и се чудиш - това аз ли го родих, в маята къща ли расна, на моята маса ли хляб яде, моя пример ли гледа. И се кръстиш поне по наркотици да не залитне.
Като правило децата на богатите и подсигурените рядко са амбициозни, борбени, развиващи талантите си. Някак си подсъзнателно им липсва инстикнт за оцеляване, защото знаят, че имат предпазна мрежа от пряко сгромолясване на асфалта. Колкото и илюзорна да е тази представа.

# 546
Още една баба, освен тази на Роузи, удари в земята обсъжданите тук особи. 😂 "Съвършенство", постигнато със скалпел срещу естественост и миловидност. Съвсем се бъгна тоя свят.

Коя баба?

# 547
Нора Шопова - опита се да бъде някаква водеща в БНТ и тя, не помня на какво, върнала се от щатите, че там имало хиляди като нея и с толкова конкуренция не й се харесало JoyJoyJoy. Готви нещо в Черешката на тортата и после изчезна. Хубава фотосесия е направила иначе.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 14:15 от DiscoBiscuit

# 548
Деница и аз я помня в предаването на Марта Вачкова и как Марта тънко-тънко я подиграваше под формата на комплименти и закачки. Веднъж в ефир й каза, че прилича на пате и на учудената реакция реагира - ''Ама наистина ли никой не ти е казвал, че приличаш на пате?''. Дали тогава се е запознала с Гергов или вече му е била гадже и по тая линия набутана в ефир, не знам. После я поканиха във вечерното шоу на Азис, абе лансираха я яко.
Факт е, че не прилича на нашенска мома стилово, но и никак не ми харесва нейния прочит на ''олд мъни'', ама хич. Комбинацията от Шанел, Арлекин и Туиги грам не ми харесва.
Голям арт напън в комбинация с празна глава.

# 549
Тази Нора не водеше ли прогнозата за времето?
Много ми е ... анти като външност, пък нека е супермодел. Разделечени очи, остри черти, бозава и без грам излъчване ми е. Фотосесията не е лоша сама по себе си

# 550
Хаха, Арлекин-много точно!😂
Нора Шопова явно мисли, че тук е уникат. На мен ми е невзрачна.
Калина Сакскобургготска.🤐 Предупредени сте.
Скрит текст:

# 551
Не съм против оценката на Марта, но то и тя прилича на Джаба Хаитянина 😁

# 552
  • София
Калина е заприличала на Долф Лундгрен с тия бицепси Close

# 553
Хаха, Арлекин-много точно!😂
Нора Шопова явно мисли, че тук е уникат. На мен ми е невзрачна.
Калина Сакскобургготска.🤐 Предупредени сте.
Скрит текст:

Хубаво предупреди, но аз съм малко "любопитството уби котката".  Съжалих дълбоко и даже ми се догади.

Честит рожден ден на Нина Добрев , тази жена направо разцъфна след като заряза оня оранжев грозник.
Да е здрава и да я гледаме отново на екран.
На снимката е с Вин Дизел преди месец.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 14:33 от Lanarte

# 554
  • София
Калина си е направо полу-извънземно вече.
Май повечето хора се разхубавяват след раздяла.

Общи условия

Активация на акаунт