Звездни Компромати - Януари 2026

• 267 240
  • 3 367
  •   5
Отговори
# 420
Това съм го изпуснала. А той защо приема подобни ''предизвикателства''? Rolling Eyes

Не си спомням, мисля, че накрая го накараха да си покаже тренираното тяло. “Търси се” се казваше, сега се сетих, но не намирам откъса.

# 421
  • In The Middle Of Nowhere
Орхан Мурад чакал бебе от новата си жена на 32 г, той е към 59.. Снощи като скролвах из тик ток ми изскочи лайф на бившата му жена Шенай, клюката е от нея 🙂 Оплю го много стабилно. А преди тази последната(засега) жена е имал и друга. Много изневерявал по време на брака с Шенай, дори и докато тя се е лекувала от рак. Голям любовчия се оказва. Необяснимо ми е как му връзват? Не е красив, не е млад, да не звучи обидно, но все пак и не вижда. . .

# 422
Сещам се за две причини - финансова и ъъ може пък да е уау в кревата човекът 😀

# 423
  • Glasgow
Те не го ли разориха Сузанита и майка ѝ, нали се оплакваше по едно време 😅

# 424
  • In The Middle Of Nowhere
Тя май жената спомена нещо, че щото е известен 😄 Надявали се на пари, ама пари йок! Бил стиснат. Но Може към тая последната пък да е по-щедър, все пак цяло бебе се задава 🙂

# 425
  • sofia
А и той е звезда от местна величина, колко да изкарва с пеене😀 Вероятно има и друг алъш-вериш.

# 426
Каква звезда, сигурно в края на 90те да е бил, ама сега...

# 427
Нанси Синатра честити рождения ден на Елвис. Ако беше жив, щеше да стане на 91 г. днес.
Скрит текст:

Не съм гледала този филм (Speedway). Интересен ли е?

# 428
Честит рожден ден на Дамиано Давид!  На 27 години - млад, красив, успял, богат и намерил любовта!
Скрит текст:

# 429
  • Glasgow
Честит рожден ден на Дамиано Давид!  На 27 години - млад, красив, успял, богат и намерил любовта!
Скрит текст:

Много хубави, майка му дали я харесва, слабичка е😅има едно видео дето той разказва как майка му коментирала негова бивша приятелка "тя изглежда сякаш нищо не яде, а жена дето не яде няма да е добра в леглото"😂🙈

# 430
Е това обяснява защо Бекъм толкова много кръшка😆

# 431
Те него май всички бивши го зануляват(по негови думи).Първата преди Шенай беше избягала със всичките му пари  и той се жалваше наляво и на дясно.

# 432
Мислех че Дамияно е по-голям. Поне по-голям изглежда.

# 433
Малка извадка от тоалетите на Симона Кръстева на Сейнт Барт. Не знам с кого ходи, но има гардероб уау уау
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 434
Луиза Григорова сигурно е прочела най-после коментарите, че русото изобщо не ѝ отива и се е потъмнила. Само се чудя защо си е закачила толкова дълга коса, която очевидно е изкуствена. Явно има някакъв комплекс на тази тема.

Тази Симона Кръстева за втори път чета за нея тук. Не знам с какво е известна, но изобщо не ми е симпатична, чак да се чудиш кой толкова ще хлътне по нея. Нищо впечатляващо не виждам, вероятно родителите са богати.

Общи условия

Активация на акаунт