Звездни Компромати - Януари 2026

• 224 852
  • 2 907
  •   7
Отговори
# 825
Аня явно добър хонорар в взела, защото нищо друго не оправдава глупостите, които дрънкаше. Никой не го познавал Стоичков, дори съпругата и дъщерите му Rolling Eyes
Лифтинг на лицето, ама гушата мачкан лак
Високите токове на официалния анцуНг са топ!
Чух, че 2 пъти я канили да министър на културата. Втасахме я!

# 826
  • София
Мартин Макариев има поглед на психопат. Тръпки ме побиват от него.

# 827
На мен кметицата ми хареса,чисто визутално е хубава жена : слаба,висока,с красиво лице и правилни черти. Друг е въпроса,че се облича кошмарно и защо слага ботуши на всяка дреха? Мисля,че точно ботушите правят лошо впечатление в цялостната й визия.

За кавалерството в България - аз такова за 2 месеца не видях. Слизаме от такситата с чанти в багажника. Таксиджийте отварят багажника и с ръцете в джобовете чакат две жени да си свалят сами чантите.Млади,едри мъже. Срамота!

# 828
Не ми се е случвало да не ми слагат/вадят куфари от багажник таксиметровите, но ако се случи винаги ще помоля да ми ударят едно рамо, все пак са мъже.
Аня като млада е била много хубава, но е една от жените, които са разчитали цял живот на красотата си и сега не приемат остаряването подобаващо.

# 829
AFI Awards

George Clooney
Скрит текст:

Leonardo DiCaprio
Скрит текст:

Timothee Chalamet
Скрит текст:

Benicio del Toro
Скрит текст:

Mark Ruffalo
Скрит текст:

Ethan Hawke
Скрит текст:

Michael B. Jordan
Скрит текст:

Jacob Elordi
Скрит текст:

Ariana Grande
Скрит текст:

Adam Sandler
Скрит текст:

Emma Stone
Скрит текст:

Gwyneth Paltrow
Скрит текст:

Seth Rogen
Скрит текст:

Kathryn Hahn
Скрит текст:

Laura Dern
Скрит текст:

Patricia Arquette
Скрит текст:

# 830
  • Glasgow
Ема Стоун не знам какво точно си направи но е на ръба да предобри.

откакто някой каза, че Джейкъб Елорди прилича на Миодраг Иванов просто не мога да го видя по друг начин 🤣

# 831
Скрит текст:
Ама това сериал ли ще бъде за Стоичков? Мислех от любопитство да погледна днес, но ако е сериал ще пропусна. Чак пък толкова.

Не сериал, а риалити шоу в което ще изпитват и оценяват кандидатите за главната мъжка роля в предстоящия филм за живота и кариерата на Стоичков. Всяна неделя от 20:00 до 22:00 ч. по НОВА.

Това сериозно ли? Знае ли се колко време ще продължи въпросното риалити?

Не ми се е случвало да не ми слагат/вадят куфари от багажник таксиметровите,

На мен също.

# 832
Какво да  не/направи Аня Пенчева ,че да приеме старостта подобаващо?

# 833
То никой не приема радушно остаряването, на всеки му е криво, хеле пък, като си била топ красавица. Добре си е Аня, не се е направила на чучело, поосвежила се е с мярка. На мен ми хареса в лице.

# 834
Много е красива Ема Стоун, а Ариана горката продължава да изглежда зле. Да, по-добре е една идея с тъмната коса, но има нещо много налудничаво в погледа и излъчването й.

# 835
2026 Film Independent Spirit Awards Nominees Brunch

Ethan Hawke
Скрит текст:

Zoey Deutch
Скрит текст:

Joel Edgerton
Скрит текст:

# 836
На особи като Векилска все някой им е длъжен и все някой трябва да е по-долу от тях, за да им слугува на капризите. Тя защо не извика неин колега журналист да хамалства, или понеже като някой е доставчик, то той  трябва да е роб и човек за всичко ли? Онези дни и Лили Гелева се тръшка как куриер отказал доставка до етаж, понеже била много тежка доставката....
Страшно ненавиждам хора, които нямат уважение към трудещите се хора и граници в претенциите си.
Също така е въпрос на елементарна досетливост, че има хора, които по здравословни причини не могат да вдигат тежко...
Ако са ти взели парите до врата на етаж (вижда се ясно в адреса за доставка) хич никакво значение няма дали куриера може да вдига тежко. Да не работи това, като не може. Или фирмата да обяви - пратки над 1 кг не носим по етажите (примерно).
Хайде да не изпадаме в другата крайност. Доста немарливи и мързеливи куриери има откакто пазаруването по интернет стана модерно. И разчитат на това, че човек обикновено много си иска пратката.
Скрит текст:
При подобен случай кзх на младежа да си носи пакета където ще и се обадих веднага в онлайн магазина. До пет часа следобед дойде друг да достави пакета. Вбеси ме, че беше малка кутия детска играчка, а ние сме в сграда с асансьор.

На Векилска жалбата разбира се са тъпанарска. В днешно време никой на никого не е длъжен. В нейния случай виждам само един проблем - от магазина дебело е трябвало да й натъртят, че за доставки от по 500 кг трябва да си организира сама разтоварването. Такива примадони долу горе еднакво подхождат към житейските препятствия и е можело обосновано да се предположи, че ще очаква доставка с безплатен монтаж на плочки за баня.
Клиентите трябва да ги пазиш и от собствената им глупост.

# 837
Като стана дума за Аня... Няма да коментирам какви приказки изприкаьва за Стоичков, но облеклото не мога да подмина....рекламно лице ли е на марката на Стоичков, незнам
Изглеждаше меко казано нелепо и тъпо

# 838
Добре по анцунг ама, защо не е сложила някакви спортни обувки вместо тия нелепи токчета.

# 839
Защото това е "великата" Аня!
И защо логото на Стоичков не беше скрито, другите марки замазват логотата, неговата не

Общи условия

Активация на акаунт