Звездни Компромати - Януари 2026

• 229 681
  • 2 979
  •   89
Отговори
# 810
Стайлингът на госпожа кметшата gen-z напомня на някакъв миш-маш от този на Ангела Меркел, Кристалина Георгиева и Десислава Атанасова (отпреди да си смени Аз-ът изцяло). Имахме и една министърка с три-четвърти ръкави, и оттам усещам инфлуенс 🤣. Тази явно има фетиш към черни ботушки …

# 811
Синтия Никсън (видна нюйоркчанка) се облича в същия стил (когато не е облечена от продуценти на сериалите, в които участва). При нея е задължително някакъв огромен шал, някаква шапка и винаги грозни метални бижута, големи по възможност.
Скрит текст:

# 812
Разкошно шик е Рама, ама на отрицателния полюс. Нито деколтето на роклята й отива, нито дължината, нито кройката. Модно фиаско в стил "първо това изрових от кашона."

# 813
На мен ми харесва жената на кмета на Ню Йорк, не се правя на интересна, наистина. Тука всички са като извадени по калъп, лица, устни, гърди, коси, дрехи, ужасно е!

Харесват ми всички жени с индивидуалност, че вече и аз ще забравя какво беше това.

# 814
Швейцарският Сервет почете Мартин Петров като отвори ресторант за бързо хранене на стадиона си ,,Стад дьо Женев”, който е кръстен на легендата на клуба.

Мартин Петров има два сезона и половина с тима, печелейки един път титлата на Швейцария и един път купата на страната! 🏆🏆

Цитат

# 815
  • София
Госпожа кметшата изобщо не ми харесва - нито прическата и, нито облеклото и, пък еле - ботушите. Кметът е симпатяга, тя - не.

# 816
  • София
Така се празнува рожден ден, Бачорски, дете номер 3. В чалга заведение с тъпани, народни носии и натокани мадами.

Пореден път без Олга и Рози.
Сатанаска много добре се движи.

Тази снимка не е от рден на малкия Бачорски.

# 817
Така нареченият "стил" на госпожа кметицата е нищо друго, освен тотална липса на вкус и съобразяване какво й стои на фигурата. Като видя официална рокля с ежедневни ботуши или боти и асоциацията ми е за служебен банкет на малко предприятие за производство на втулки. Трагедия.

# 818
Аня Пенчева защо се е появила с анцуг по телевизията?!? Да не би да идва директно от фитнеса… ужас.

рекламира гуспужъта
почва днес Wink
Специалното жури, което ще има отговорната задача да излъчи победител, е в състав – известната актриса Аня Пенчева, успешният режисьор Мартин Макариев и журналистът и биограф на легендарния футболист Владимир Памуков. Във всеки епизод към тях ще се присъединяват популярни личности, които са имали възможност да се докоснат до личността на Стоичков. Те ще проследят развитието на всички участници, ще оценят актьорския им потенциал и ще потърсят още у тях хъса и желанието за победа, присъщи за Христо Стоичков.

# 819
  • Пловдив
Най-вероятно част от договора и за предаването  е да носи дрехи с марката на Стоичков. Всичко е продуктово позициониране. Не мога да си обясня обаче прическата и на лелка. И тя ли част от рекламата , щото днес беше със същата прическа ,с каквато е снимано шоуто.

# 820
Ама това сериал ли ще бъде за Стоичков? Мислех от любопитство да погледна днес, но ако е сериал ще пропусна. Чак пък толкова.
Гледах филма за Ибра хареса ми, но сериал не бих.
Нелепа беше Пенчева. Нека си е с анцуга има толкова видове модерни кецове, сникърси можеше да комбинира.
Жената на кмета ѝ липсваше само фереджето. Изобщо пък да не е попила от американския стил, съвсем в стила на Изтока или там откъдето беше.

# 821
Кметицата ми е малко wannabe. От зор да е много арт се е направила на посмешище.

# 822
  • София
Ама това сериал ли ще бъде за Стоичков? Мислех от любопитство да погледна днес, но ако е сериал ще пропусна. Чак пък толкова.

Не сериал, а риалити шоу в което ще изпитват и оценяват кандидатите за главната мъжка роля в предстоящия филм за живота и кариерата на Стоичков. Всяна неделя от 20:00 до 22:00 ч. по НОВА.

# 823
Стоичков ще го използваме до пълно изтъркване.
Други известни спортисти нямаме.

# 824
Ох, нищо не съм разбрала. Реших, че ще е филм за него и излъченото е от филма. Смятай колко задълбочено съм гледала.А, след това щяло да има филм. Пълни глупости, що не си наемат актьор и да снимат.

Общи условия

Активация на акаунт