Звездни Компромати - Януари 2026

• 263 102
  • 3 367
  •   18
Отговори
# 795
Боже, на Азис как не му писна от тея цигански номера?
Какво стана, нали доскоро му с катереше онази дама от Биг Брадър в огромното дупе... Уж се въобразяваха на гаджета 😁сега пък имал мъж и ще се жени.. Малко шизофренийка има той сякаш..
Точно тя не идваше ли от Хамериката? И беше някаква заможна май? Да не е тя "съпругът"?

# 796
Рама Дуваджи вече са я обявили за фешън икона JoyJoyJoy на GenZ.  Описват я така:
Първата дама на Ню Йорк е уникална, без да изглежда нелепо, модерна, без да се повтаря, и подобно на напредничавите в модата Zillenials, е фокусирана върху изискания минимализъм, устойчивостта и индивидуалността
Тоалетите за важни събития (като клетвата на муж) били под наем, защото тя била sustainability.
Скрит текст:

За сватбената й рокля пишат:
Илюстраторката и художничка се вписа в тенденцията за сватбени рокли в стил "анти-булка" с небрежно изглеждаща бяла дантелена рокля и я стилизира с нанизи от огърлици, шалче за врата, пухкаво яке и кожени ботуши, които вече разпознаваме като основна част от нейния гардероб. Комбинацията беше толкова разкошно шик, че постави доста високи очаквания за следващите изяви на Дуваджи, но можем спокойно да кажем, че тя не е разочаровала оттогава благодарение на своя целенасочен подход към стила.

Скрит текст:

С две думи ще гледаме много парцаливи дрешки, предимно в черно (каквито са и повечето й творби, между другото) и всичко ще е стилизирано с ботуши. Дано да открие и някой друг цвят до края на мандата на нейния муж!
Скрит текст:

# 797
  • Glasgow
На мен ми е много симпатична Рама, не знам защо толкова я тролят из социалките. На БоДжо жената също еко активистка, с дрехи под наем за важни събития, много ми беше симпатична

# 798
Патрашкова...
Скрит текст:

# 799
Изключително нелепи Бачорски- от роклята на майката, до тентата под наем, тъпани, силикони и т.н., също толкова нелепо е да се коментира и нарежда без да си запознат. Тези снимки нашумяха преди няколко месеца и бяха коментирани в темата, че са от кръщенето на момчето.

# 800
  • Варна
Патрашкова...
Скрит текст:
Тъй като я гледам и тя е с дрехи под наем.

# 801
  • Glasgow
тя с олекотената завивка Simple Smile))

# 802
То туй дреха ли е... Тръгнала е със завивката от кревата направо!

# 803
Странна жена, без грация, а тези кошмарни ботуши до средата на прасеца правят дебел и по-фин крак от нейния.

# 804
  • До морето
Кметшата от мене има твърно НЕ! Въпреки, че почти се умилих като й видях ботушите - навяват ми за силните години на баба ми. Изобщо всичко в тези снимки горе крещи 1994та, особено оная на зеленото диванче. Все едно са се женили в партийния дом на някой провинциален град!

# 805
  • Sofia
Не можах да харесам нищо в арт госпожата.

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 14:15 от Karen

# 806
Рама не е индийка, а сирийка. Кметът е с индийски произход.
Интересна двойка са, но ми се струва, че май няма да се задържат дълго, Рама доста хитро гледа Simple Smile

# 807
Мамданови на зеления диван все едно ще снимат някакъв особен филм за възрастни.

Брр 😂
Скрит текст:

# 808
  • Glasgow
Скоро гледах в ИГ снимки от "грозната Бети", че е изпреварила времето си, ама наистина, сега Емили в Париж така я обличат, само дето тя по хубавичка и слабичка.
Скрит текст:

# 809
  • До морето
Е, нищо тексаско нема в тия ботуши. Точно на колхозничка има вид. Те ако бяха каубойски с мед да я намажеш. Пак нямаше да е оригинална, но поне щеше да е приемлива. Единственото, с което си отиват тия ботуши е соц балтон и забрадка.

Общи условия

Активация на акаунт