Звездни Компромати - Януари 2026

• 233 658
  • 3 036
  •   35
Отговори
# 915
  • Glasgow
Да, с някой на нейната възраст, имаше една снимка преди години Мелания и Тръмп с Макрон и жена и пишеше- младото семейство и сватовете 😅
ред. тази снимка

# 916
Мале, Мале. Големият киноактьор ще учи други ..
Скрит текст:

# 917
  • SF
Нямаше да позная Шарън Стоун, но съм удивена от промяната й.

# 918
Бай Снуп на златните глобуси
Скрит текст:

И Приянкини
Скрит текст:

И Ариана, която изглежда малко по-здрава, и не живи мощи. Дано.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 02:49 от second

# 919
Не ми харесва Аня Пенчева с тази тъмна коса и прическа, светлата коса ѝ стоеше чудесно.
Макариев ми е антипатичен.

# 920
Колко пък ескорт да е била Мелания? Заминава за НЙ ,уредена от агенцията й за модели през 96-та и на следващата година се запознава с Тръмп и са заедно от тогава? Да сте чули скандали с нейното име,изневери,любовници,измами,наркотици и дори проституция?!
Веднага снасям клюката - още преди първия мандат на Тръмп, тя е била обвързана със собственика на Барнис (един най-престижните department stores в NYC, вече не съществува) и е била на път да се разведе и заживее с него. Умира от, яд че избират Тръмп президент и трябва да стане първа дама.

Koй е този собственик? Аз направих рисърч и наследниците на династията Pressman са или дъщери,или умрели,стари наследници. През 2019 обявяват фалит и ги купуват. Има 1-2ма с това име, пра-пра някакви си на основателя,но нищо повече.
Не съм чула да е "умряла" от яд,че е станала Първа Дама. Дори на първия мандат, Мелания беше много ентусиазирана и какви тоалети тогава показваше на света... С гордост си ползваше титлата,така да се каже. Дори коментираха как е научила протокола с всяка запетая и многократно е ръководила Тръмп какво трябва да се прави.
Сега сякаш,дали от напредване на годините и смърта на майка й,която е я вкарала в депресия, няма вид на толкова мотивирана. Върши си задълженията, винаги е класи и елегантна,но го няма този блясък в очите. По задължение го прави.

Апропо Мелания, излиза филм за нея в края на август с името "Мелания".

Росна китка ясно,че не е била, но за мен е солидна съпруга и майка. Казвала е многократно в интервюта,че тя и майка й са отгледали Барън и много е държала на това,за да може той да научи словашки и да има дълбока връзка с него като единственото й дете.
Не ми изглежда и да й тежи брака. Горката,жива да я оплачем! Как ли се живее с милиардер?!
30г връзка,от които 20г брак, ако толкова й е тежал живота с Тръмп,все някак щяла да е намери желание и време да се разведе с него:)
Още преди 13-14г я следвах в Туитър. Отговаряла е на коментари, показваше снимки с храна, как спортува, как й минават дните.Всяка сутрин пиеше един зелен бъркоч с кейл и спанак. Satisfied Желязна дисциплина и воля. Направи ми впечатление,че става много рано в 5-6часа, за да спортува,да се изкъпе, закуси,за да може да е на разположение на Барън като се събуди и го приготви за училище.

# 921
Абе баш щастлива не беше първия мандат. Езикът на тялото показваше, че едва го диша Тръмп.  Има много видео записи от този период. Вторият мандат си е ок с Доналд и простотиите му.

# 922
Наваксвам.

Бекамови - няма как да зная какво се е случило там. Това, което ми изглежда обективно е, че Бруклин не е постигнал нищо сам в живота и всичко му е било поднесено на тепсия. Не бих се изненадала да е разглезена работа там. И да ореве света, и да ползва на тъста адвоката, за да се прави на големия мъж, факт е, че мнозинството родители имат някакви токсични качества. Неговите поне са му дали възможности да направи нещо от себе си. И моята майка е с огромни очаквания от мен цял живот, и то без да са ми подложили така.

Колкото до жена му, аз не бих бързала да стигна до заключението, че тя му е виновна и му дава някакви акъли. От личен опит споделям, защото бащата на мъжа ми си мисли, че аз му манипулирам сина. Щом не мислил като него за нещо, значи аз съм го била обработила и изманипулирала - абсурд. И да се опитва някоя жена да манипулира мъжа си, той си има глава на раменете. Дразни ме това прехвърляне на отговорност върху жените за всичките мъжки тъпотии.

Векилска е много странна - в един пост, в който уж се оплаква, че хората не помагали,  крайна сметка се оказва, че някой ѝ е помогнал? Какъв е проблема точно? Че не да се избили шофьора, съседа и куриера да ѝ помагат?

Кавалерството - така да ви то кажа, до скоро бях бременна. Пътувах сравнително често с градския, като никога, прегледите ми бяха на три спирки с автобус, който ми спира пред блока и после точно пред клиниката. За месеците откакто бременността ми пролича, нито един мъж, нито веднъж, не ми отстъпи място да седна - нито на спирката, нито в автобуса. Тук вмятам, че дори не опира до кавалерство, а до елементарна безопасност. Това е положението. Затова пък жени на всякаква възраст веднага ми отстъпваха.

Мелания принципно е от добро семейство в Словения. Винаги е искала друг живот, но си е имала възможности и там. И аз съм амбициозна, но честно казано, не бих искала нейния живот. Но я харесвам. Парадоксално. Да е жива и здрава.

# 923
Дженката на Златен Глобус
Скрит текст:

# 924
  • София
И според мен, Мелания не го диша Тръмп - има доста клипчета как си дърпа ръката, когато той понечва да я хване за ръка. Определено господин Маркон и е слабост, както и Трюдо. Има една мацка в тикток, която имитира Малания и сравнително често завършва клипчетата с "Какво ли прави Джъстин?" 😂

# 925
  • До морето
Абе има много токсични родители, има и много отчуждени деца. Има сума ти семейства дето поддържат връзка само по празници, особено сред известните. Чудо голямо, възрастни хора, нищо кой знае какво. Но да пратиш адвокати, защото майка ти ти е харесала снимка в Инстаграм, ай сикт и лимонадата!!!!
За Бруклин НеБекъм говоря. Егати и повярвалия си дришльо!

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 08:24 от Boho chic

# 926
Шарън хич не ми харесва така. Тя си остаряваше красиво, пуста суета.
Мелания никога няма да я харесам. Дано парите и лукса си струват отвращението да живееш с нещо като тръмп.

# 927
  • София
83-ти годишни награди „Златен глобус“:

Ема Стоун
Скрит текст:
Леонардо ди Каприо
Скрит текст:
Майли Сайръс
Скрит текст:
Бренда Сонг и Маколи Кълкин
Скрит текст:
Ана де Армас
Скрит текст:

Дженифър Лопес
Скрит текст:
Мила Кунис
Скрит текст:
и Аштън Къчър
Скрит текст:
Сара Снук
Скрит текст:
Мелиса Маккарти
Скрит текст:
Чарли Хънам
Скрит текст:
Крис Пайн
Скрит текст:
Тимати Шаламе
Скрит текст:
Зоуи Кравиц
Скрит текст:
Кирстен Дънст и Джеси Племънс
Скрит текст:
Джеси Бъкли
Скрит текст:
Бела Рамзи
Скрит текст:
Бела Баярия
Скрит текст:
Кери Ръсел и Матю Рийс
Скрит текст:
Майкъл Б. Джордан
Скрит текст:

# 928
Аз подобренията на Шарън като такива ги харесах, защото са добре направени, обаче... егати, това е просто друг човек! Колко много променят едни очи!
Мила изглежда странно с тази рокля, все едно няма крака.

# 929
Бебе номер 3 на Бачорски имало рожден ден.

Общи условия

Активация на акаунт