Звездни Компромати - Януари 2026

• 221 249
  • 2 870
  •   54
Отговори
# 945
Госпожа Вероника Бочели, съпруга на Андреа Бочели. Малко за оправяне на вкуса.

Откакто излезе информацията, че е упражнявал физическо насилие върху нея, определено го виждам с други очи.
Това не съм го знаела… много ми падна в очите, а винаги ми се е струвал много мил и добър човек.

# 946
  • Glasgow
Актьорите и продуцент на Adolescence, 4 награди имат общо
Скрит текст:

# 947
Рачков и половинката му са се сгодили 🥰

# 948
Рачков и половинката му са се сгодили 🥰
И тя отворила бюти салон в новия хотел в близост до Плиска.

# 949
  • София
Може ли до покажете откъде е тази информация за Андреа Бочели, никъде не намерих.

# 950
  • София
Но двете по-големи деца на Светлана са одрали кожата на Хрррриси.

# 951
  • Glasgow
Най добра актриса в драма/комедия. Много ми харесва, толкова женствена визия. Защо не се обличат вече така...Зоуи Кравиц по някаква нощница на церемонията
Скрит текст:

# 952
На Светла веждите нямат нищо общо една с друга.

И очите също.

Чак ми се струва, че се прави на тъпа, че не е възможно чак толкова да е наистина:
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Svetlana-Gushterova-ne … -da-vurvi-2813738

Оплаква се как няма пари, Християн я обвинявал, че харчела парите за децата по ресторанти, смс то не било вярно, приятели ѝ плащали сметките в ресторантите, помагали с храна за децата ѝ. Бедства направо, с като в питат каква кола караш - нов джип Ауди, ама щяла да го сменя сигурно.

# 953
Тази рокля изобщо не е за Мила.
Шарън Стоун ми е като Майли Сайръс след години. Нищо общо няма с преди.

Точно щях да напиша, че Шарън ми е Майли Сайръс на (по-)стари години. Хубава е, но не е тя.
Кати Бейтс - невероятна! Абсолютен пример как човек може да се промени към по-добро, без да се направи на чучело.
Кира Седжуик и Кевин Бейкън имат един от най-дълголетните бракове в Холивуд, много им се радвам.
Абсолютно съм склонна да вярвам, че Мелания е искала да се раздели с Дончо, макар че не разбирам защо пък едно президентство би ѝ попречило да го направи, освен някаква стабилна сделка.

# 954
Айде бе, тъкмо щях да пиша, ама се разсеях с екс Гущерица, че Кати Бейтс нещо много сериозно си е правила. Тя никога не е изглеждала много женствена в лицето, по-груба е в лицето, като с недостиг на женски хормони, а сега, и не вярвам да е само от грима, се доказва една женственост и нежност, въпреки възрастта ѝ.

# 955
  • До морето
Просто отслабна и лицето й е по-изпито! Вероятно е бола и нещо, за да спре увисването след свалянето на килограми.

# 956
  • sofia
Светлана ако чак толкова го е закъсала, да кандидатства за социални помощи.

# 957
То при нея е хем сърби, хем боли.....Не, че не иска пари от помощи, но уж е успешна с разни реклами на какво ли не, направи се на киборг от разни процедури, пък сега на помощи, заедно с представителките на другия етнос..Много ще и падне реномето, а тя иска да омае следващия богат баламурник....

# 958
Тя със сигурност взема детски...
Но явно са разделили децата, две при нея и две при бабата.

# 959
  • Наблизо
Тя със сигурност взема детски...
Но явно са разделили децата, две при нея и две при бабата.
Поправка - две при едната баба и две при другата (баба Кунка живее с нея).

Общи условия

Активация на акаунт