Звездни Компромати - Януари 2026

• 235 539
  • 3 066
  •   71
Отговори
# 855
  • Glasgow
Дончо с друг цвят на косата тук 😅 четох че това се казвало сега "posh mum bronde", цветът на принцесата на Уелс и Виктория Бекъм, bronde като микс от brown и blonde

# 856
  • Пловдив
Ако бяха други хора, щяхме да ги утрепем от подигравка.
И сега ги утрепваме.

# 857
Снимка на Доналд Тръмп и Мелания Кнаус в пентхауса на Тръмп в Манхатън. Апартаментът, разположен на върха на кулата Тръмп на Пето авеню, е вдъхновен от Версайския дворец и е декориран с 24-каратово злато, мраморни подове, кристални полилеи и мебели в стил Луи XIV.
Скрит текст:
И друга, не от пентхауса.
Скрит текст:
Кошмар. И на двете снимки Мелания е като платена компаньонка.

# 858
  • Пловдив
Че тя на практика Е платена компаньонка.

# 859
Ми тя реално е такава Simple Smile

# 860
Снимка на Доналд Тръмп и Мелания Кнаус в пентхауса на Тръмп в Манхатън. Апартаментът, разположен на върха на кулата Тръмп на Пето авеню, е вдъхновен от Версайския дворец и е декориран с 24-каратово злато, мраморни подове, кристални полилеи и мебели в стил Луи XIV.
Скрит текст:
И друга, не от пентхауса.
Скрит текст:
Кошмар. И на двете снимки Мелания е като платена компаньонка.

Ам то… 😀

# 861
Е, сега, по тази логика всички хубави жени, омъжени за милионери са платени компаньонки. Така ли е? 🙂

# 862
  • Пловдив
Е, сега, по тази логика всички хубави жени, омъжени за милионери са платени компаньонки. Така ли е? 🙂
Всички не, тази да.

# 863
  • софия
Ама Мелания не е платена компаньонка, защото се е омъжила за богат мъж, а защото е била такава.

# 864
  • София
Не знам за всички, но Мелания е била ескорт.

# 865
Много досадни са ми коментарите за кметицата. Една полит коректност в ситуацията с въпросния кмет и една скромна на външен вид и естетика жена виждам. Голям праз!
Обаче Джордж Клуни нещо си е правил и не изглежда като дЕдо, а плей боят Лео Д направо остарява зле.

# 866
Снимките от пентхауса са доста стари и тогава май този стил беше модерен.
Ротшилд мисля че и те имат подобен.
Явно понеже всичко е от злато и крещи че са богати.
Мисля че пентхауса на Тръмп вече е реновиран но не се показват толкова по медиите.

# 867
  • Пловдив
На мен Мамдановица ми харесва. Е, без ботушите.

# 868
  • София
Той Лео и на младини не беше уау. Аз лично не го харесвам нито преди, нито сега.

# 869
Госпожа Вероника Бочели, съпруга на Андреа Бочели. Малко за оправяне на вкуса.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт