Звездни Компромати - Януари 2026

• 233 078
  • 3 030
  •   100
Отговори
# 840
Има в стила на Рама арт деко полъх. Сякаш не е само от прическата. Преди за арт деко са били характерни дългите свлечени рокли, но при Рама е явно съвременният минималистичен прочит на арт деко в дрехите. Аз като я видях за първи път и точно с този стил я асоциирах. Все пак този стил е част от духа на NY - Емпайър Стейт Билдинг, Крайслер Билдинг...

# 841
Радина и Вергов на снимки на "Под прикритие". Сложила надпис Пиленцата от Монако Joy

Скрит текст:

# 842
2026 WWD Style Awards

Pamela Anderson
Скрит текст:

Cameron Diaz
Скрит текст:

Kristen Stewart
Скрит текст:

Hailey Bieber
Скрит текст:

Paris Hilton
Скрит текст:

Emily Blunt
Скрит текст:

Cindy Crawford
Скрит текст:

George Clooney
Скрит текст:

Demi Moore
Скрит текст:

Kathy Hilton
Скрит текст:

# 843
Мари на Гала е качила кежуъл зимна семейна фотосесия, но погледът ми беше отклонен от една G класа на заден фон. Колко са успешни  хората, още преди да са навършили 30 години имат такива скъпи коли и жилища... Това явно се купува с менажиране на студио за подкасти.

# 844
Има в стила на Рама арт деко полъх. Сякаш не е само от прическата. Преди за арт деко са били характерни дългите свлечени рокли, но при Рама е явно съвременният минималистичен прочит на арт деко в дрехите. Аз като я видях за първи път и точно с този стил я асоциирах. Все пак този стил е част от духа на NY - Емпайър Стейт Билдинг, Крайслер Билдинг...

Да, ако вкара ботушки в арт деко стил, смъкне талията още малко и смени златните гердани с перли, направо си отива към този стил. Има и интересни шапки от онова време - ще отива на една кметица да носи шапки.

# 845
Е, много ясно, че тези имоти и коли са поради стандарта на родителите и то преди всичко на мъжа на Джуджи.

Президентът Петър Стоянов на 73. Изглежда и общува чудесно, определено младее.
Скрит текст:

# 846
Когато си непроблематичен, изглеждаш добре и на 73.
Изглежда като набор на сегашния заемащ тази длъжност.

# 847
Чудесно изглежда президентът Стоянов. Радина и Вергов - топ ретро 😁 Синът ми гледа постоянно Под прикритие, обожавам го този сериал, нямам търпение за новия сезон.
Апропо с какво се занимава мъжът на Джуджи?

# 848
Лора на Мари на Гала прилича на баба си:
(част от споменатата сесия)
Скрит текст:

# 849
  • софия
Снимка на Доналд Тръмп и Мелания Кнаус в пентхауса на Тръмп в Манхатън. Апартаментът, разположен на върха на кулата Тръмп на Пето авеню, е вдъхновен от Версайския дворец и е декориран с 24-каратово злато, мраморни подове, кристални полилеи и мебели в стил Луи XIV.
Скрит текст:
И друга, не от пентхауса.
Скрит текст:

# 850
Demi Moore и Gwyneth Paltrow
Скрит текст:

# 851
Когато Саманта представя Тузаря пред Кари, казва : А това там е бъдещия Доналд Тръмп.

# 852
Пентхауса на Тръмп е кич отвсякъде. А снимката е като кадър от Pretty Woman, но без никаква романтика.
Никога не съм разбирала защо стил Луи еди-кой си се възприема за нещо стилно и показващо класа. Всички стилове Луи на мен са ми мутро-барок или ромо-барон стил. Тези шарлатани Луи-та нали и те всячески са се чудили навремето как да изпъкнат, какво още кичозно да измислят, че да излъжат народа, че са  друга кръв и класа... Всеки стил, породен от подобна показност е вулгарен кич. Пък нека някои се прехласват, че нещо е стил а ла Луи 3882372-ти...

# 853
Снимка на Доналд Тръмп и Мелания Кнаус в пентхауса на Тръмп в Манхатън. Апартаментът, разположен на върха на кулата Тръмп на Пето авеню, е вдъхновен от Версайския дворец и е декориран с 24-каратово злато, мраморни подове, кристални полилеи и мебели в стил Луи XIV.
Скрит текст:
И друга, не от пентхауса.
Скрит текст:
Красота и стил.
Олд мъни.

# 854
Ако бяха други хора, щяхме да ги утрепем от подигравка.

Общи условия

Активация на акаунт