Звездни Компромати - Януари 2026

• 224 630
  • 2 906
  •   26
Отговори
# 900
  • София
Много освежена е Шарън, макар и трудно разпознаваем. Харесва ми. Все пак е почти на 70.
Не ми хареса тоалета на любимката ми Сиймур, но тя пак грее.

# 901
Парти на Vanity Fair и Amazon MGM Studios

Kate Beckinsale
Скрит текст:

Jennifer Lopez
Скрит текст:

Tessa Thompson
Скрит текст:

Paris Jackson
Скрит текст:

Kristen Bell
Скрит текст:

Jenna Dewan
Скрит текст:

Justin Hartley
Скрит текст:

# 902
  • Наблизо
Кейт Бекинсейл е като найката на Ариана Гранде,като някакви анимета са.

# 903
Дженифър колкото и да си развява д-то, изглежда доста повяхнала. Все едно че насила се появява.

# 904
От Кейт Бекинсейл вече ме побиват тръпки! Като от някакъв кошмарен филм ми е, петдесет годишна жена се прави на момиченце. И едни физиономии се опитва да докара - невинно ококорена, какво й се случи? Чална се нещо тая жена. 🫣

# 905
  • Бургас
Такава драстична промяна в Шарън Стоун, сравнима е само с Рене Зелеуегър преди време като се беше опъвала.

# 906
Шарън Стоун изглежда малко по-млада, но не по-добре.

# 907
  • Down south
Госпожа Вероника Бочели, съпруга на Андреа Бочели. Малко за оправяне на вкуса.

Скрит текст:

Откакто излезе информацията, че е упражнявал физическо насилие върху нея, определено го виждам с други очи.

# 908
Блефаропластиката, както и рязането на нос, се оказват много рискови операции. Особено при първата рядко съм виждала положителен резултат. Ето и Нина Добрев се окепази така.

# 909
  • sofia
Аня Пенчева малко като тъмнокоса Доли Партън се е докарала, прическата е един път.

# 910
Колко пък ескорт да е била Мелания? Заминава за НЙ ,уредена от агенцията й за модели през 96-та и на следващата година се запознава с Тръмп и са заедно от тогава? Да сте чули скандали с нейното име,изневери,любовници,измами,наркотици и дори проституция?!
Веднага снасям клюката - още преди първия мандат на Тръмп, тя е била обвързана със собственика на Барнис (един най-престижните department stores в NYC, вече не съществува) и е била на път да се разведе и заживее с него. Умира от, яд че избират Тръмп президент и трябва да стане първа дама.

# 911
Рене Зелуегър "се освежи" на 45 години и стана неузнаваема, Шарън след два месеца прави 68, за кога да протака? На мен ми харесва резултата, едни 20 години е смъкнала. Да, окръглили са й се очите, факт, но и така ми харесва. Ако на нейните години разполагам с такъв хирург - лягам под ножа! За мен промяната е освежаваща и ми е разпознаваема, далеч не като Зелуегър, но явно само аз така мисля. 😀

# 912
О ужас, горката Мелания!

# 913
  • София
Рене Зелуегър "се освежи" на 45 години и стана неузнаваема, Шарън след два месеца прави 68, за кога да протака? На мен ми харесва резултата, едни 20 години е смъкнала. Да, окръглили са й се очите, факт, но и така ми харесва. Ако на нейните години разполагам с такъв хирург - лягам под ножа! За мен промяната е освежаваща и ми е разпознаваема, далеч не като Зелуегър, но явно само аз така мисля. 😀
Твое мнение. За мен резултатът е отчайващ.

# 914
Ако за Мелания  е вярно  ,дано е осребрила доволно саможертвата си. Тази жена ще грее с един набор, а защо  не по-млад мъж.

Общи условия

Активация на акаунт