Звездни Компромати - Януари 2026

• 107 292
  • 1 342
  •   13
Отговори
# 1 140
  • София
Така съм се смяла с Хулио и баща му - а леля ми се притесняваше, че разликата между децата и е прекалено голяма (10 години), но доктор Хулио не е имал такива притеснения Grinning Нидал Алгафари от край време е гнусен, но след като гугълнах, съвсем ми опротивя.

# 1 141
Оф, Дара верно ли си е направила така косата?
Скрит текст:

# 1 142
Прилича на шал 🤪

# 1 143
Ужас… този Алгафари знаех, че е коцкар, ама чак такива неща не съм знаела, че са споделяни и то във фб?!? Кой ще качва подобни снимки сам и то в социални мрежи?!
Интересно как фб не е изтрил снимките.

# 1 144
Cillian Murphy
Скрит текст:

# 1 145
Дедо Хулио винаги ми е изглеждал от ония мазни коцкари дето нищо женско не пропускат. Не мога да трая и мазни му глас и сладникав и те романси. Обаче това, което поствате за баща му направо ме хвърли в оркестъра.
Чела съм, че не се имат много с Енрике. В началото са били отчуждени, след това дъртия е започнал да завижда на успешната кариера на младия.
В днешни времена дядото очевидно се е поправял в лицето и е замязал на коледна пуйка, както голяма част от борещите времето публични личности.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 23:10 от dariVale

# 1 146
Каква Виагра на 82 години? А сърцето?

# 1 147
Каква Виагра на 82 години? А сърцето?
Аз смених вече поста, обаче може да му е здраво сърцето. Баща му на толкова години инвитро ли е направил полубратята/сестрите му?

Ей го Хулио Иглесиас баща, гинеколог по професия, починал на 90 г. няколко дни след като обявил, че очаква четвъртото си дете - второ от 42 годишната си втора съпруга, американка.

ПП По повод дъртите мераклии и младите им жени - днес в Стани богат имаше въпрос: - За кой филм Джулия Робъртс получава Оскар?
Девойката беше чувала само "Хубава жена", но за това пък знаеше името на филма  и на английски. Та нейния коментар беше "филм за истинската любов"... Което предизвика у мен нецензурен коментар относно новото на общата й интелигентност. Разбира се хабер си нямаше относно" Ерин Брокович" или "Яж, моли се и обичай". Обаче то защо ли й е, важното е, че героите в Хубва жена се обикват искрено и истински.
Томв темата е пълно с такива обсъждани случаи. 🤣

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 08:24 от dariVale

# 1 148
  • sofia
Да си призная, не вярвам, че нито един от тия дъртаци над 80, а дори и над 75 години, са истински биологични бащи на децата. Бебета от 90 годишен баща и 42 годишна майка🫣

# 1 149
Шарън, канена на някакви Awards миналия уикенд.
Аз съм просто…озадачена😳
Скрит текст:

# 1 150
  • SF
Нещо много бегло е останало от Шарън Стоун.

# 1 151
  • Glasgow
Ами не ми е Шарън вече. По скоро са я направили на Шерил Кроу

# 1 152
  • Наблизо
На мен Шарън ми прилича на Гуендолин Кристи,която е 15 години по-млада…но просто не прилича на себе си.

# 1 153
На мен Бланкет винаги ми е приличал малко поне, на М. Джаксън,  в сравнение с другите двама - Принс и Парис, които са си откровено различна раса без следи от примеси. Момчето, Бланкет, е извън прожекторите сякаш. Това не е ли последното дете на Джаксън? Само за него имам спомен как Майкъл го изтипоса като прани гащи насред някакъв балкон. Точно като някой горд татко за първи път. Хем е искал да го покаже, хем го крие. За другите две деца не съм чувала истории...

Скрит текст:

# 1 154
  • София
На мен новата Шарън ми прилича на Койна Русева
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт