Звездни Компромати - Януари 2026

• 179 533
  • 2 354
  •   24
Отговори
# 1 335
Защо, за бога, някой ще даде пари, за да му направят такива бузи?? Аз бих съдила клиниката.

# 1 336
Излезе ми инста профила на Наум Шопов, верно са телеШопови, всеки пост реклама, я добавки, я air fryer, я гащи/дрехи, я лидъл.
Един нормален пост няма. От Шри Ланка рекламира emag… мислех Наум за по-амбициозен, имат вайб на брошура от Кауфланд с Тея. Преди бяха готини и свежи.
  Защо му трябва да е лекар, като така ще изкара същите пари. Къде е отговорността за човешкия живот, къде е да се фръцкаш в инстаграм...

Ами поне да не беше взимал мястото на някой който наистина е искал да бъде лекар и това му е призванието

# 1 337
Кандидатствал е и са го приели. Ничие място не е взел.

# 1 338
Много се дразня на тия продажници в ИГ, които почват клип от типа " да ви споделя един наш ден . Небрежен, без да бързаме, и хоп- ей тука се мия с един крем за 30 кинта на промоция и случайно имам код за 10% отстъпка"
Нали имаше един скандал с тях, искали да почиват безплатно в някакъв фенси хотел на морето срещу реклама, от хотела не се съгласили и тия плужеци направили антиреклама. От хотела я видели и ги приели и телешопови изтрили клипчето.
Ми, като взеха теслата на Кар лайф бай Дани и висяха сумати време на лидл Сандански първо да хванат ред, а после и да я напълнят, че и зарядната беше 11-ка, което значи, че са кибичили 4-5 часа, за да идат на аванта до Гърция🤦♀🤦♀🤦♀.
Не мога да повярвам, че има хора, които ще правят такива упражнения, само и само да не дадат 20 лева🤦♀🤦♀🤦♀.

# 1 339
Кандидатствал е и са го приели. Ничие място не е взел.

Напротив, не се знае как е влезнал и като е влезнал защо му е?!
Нали не практикува, взел е мястото на някой който е искал да бъде лекар.
Инфлуенсър всеки става.
Местата са ограничени, а знаем как стават някой неща в България с връзки.

# 1 340
Знаете ли как е влезнал или само спекулирате ? Има много хора , които не работят по специалността си. Ок , не го харесвате , но малко сд прекалява със съчиненията .🙌🏼

# 1 341
Безразличен ми е.
За мен да си лекар е призвание, а то това да снимаш за инстаграм за мен не е работа.
Едно е потока на УНСС, друго е медицинският със 10 места на година Simple Smile
Защото след години ще се реве че няма адекватни лекари, понеже са на изчезване.

# 1 342
Кой Медицински е с 10 места? Worried
Според мен е недопустимо да се казваш Наум Шопов и да си кифльо. Семейна чест му се казва, но всичко се монетизира.

# 1 343
Той сигурно иска да избяга именно от това. Доколкото съм чела, не са в топли отношения с баща му.м

# 1 344
Голям хейт ,че човека завършил медицина ,ако беше в Нов Български  нямаше да ни боде очите ...Че и на някой  мястото взел .🤣 Приятелчета ,не е толкова трудно да влезеш ,колкото да завършиш -това са години тежки изпити и учене...
А  ..сега ...как е решил да се реализира и това ,че е избрал да изкара не малка сума пари на този ранен етап ,вместо да седи някъде на  1000 лева заплата специализант си е негова работа.
Ако парите си заслужават -разбирам го.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 10:57 от No_frame bitch

# 1 345
Вече не е трудно нито да влезнеш, нито да завършиш медицина. Поогледайте се около някой медицински университет за кадрите к ще ви стане ясно.

Наблюдавам, че филърите изместват добрия стар фейслифтинг. При Неве има филъри само май.

# 1 346
Ето, че Петканов и Глория не са се разделили. Правят нещо върху тоалетна хартия с цел реклама
Скрит текст:

# 1 347
  • Бургас
Тази тема я чувствам лична.Не смятам, че съм заела мястото на някого.От 11 клас ходя на уроци.Матури, приемни изпити всички съм си ги взела сама.Просто на 18 мислиш едно и ако няма кой да ти помогне да решиш е объркващо.На 25 вече с диплома в ръка мислиш за други неща повече ти харесва нещо друго но не смятам, че съм взела мястото на когото и да било. Плюс това имам доста колеги които завършиха и не работят нищо свързано с медицината.Приемат те на база знания, кандидатствам приемат ме после дали ще завърша и няма да го работа или ще запиша и ще прекъсна в някакъв момент е личен избор няма нищо общо с другите хора.Вече не са 10 човека глупа след ковид дажи увеличиха бройката и не е като едно време познавам хора влезли в МУ и с 4-ки по химия и биология но с времето може би ще излязат добри доктори.Оценките също са субективен момент.
И за да не е такъв спам.Харесва ми Неве добре са я направили по-свежа е.Точно в Предателите си мислех “ бе тая жена защо не си е направила нещо леко освежаващо доста увиснала ми беше пък е актриса” и се радвам за промяната и определено имаше нужда.

# 1 348
  • София
Рики Мартин
Скрит текст:
Чарлийз Терон
Скрит текст:
Лесли Биб
Скрит текст:
Джейсън Момоа
Скрит текст:
и хубавата му приятелка Адрия Арджона
Скрит текст:

# 1 349
Това ,че не е трудно да завършиш медицина е смехотворно ,деца колкото моето учат медицина и се скъсват от учене ...пък това да обикалям медицинските юнита и да преценям кадрите по външен вид ...🤨
Наум рано или късно ще използва образованието си и предполагам ,че ще се развие в посока longеvity или естетична медицина.Да пускаш банки с НАД и пептиди не се нуждаеш от специалност.За ботокси и филъри е нужно само обучение .Може да забие и към ендокринология.Изобщо предполагам ,че частни клиники биха го придърпали като специализант при много добри условия само заради инстаграмският му профил и много ползи за клиниката от него.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 08:24 от No_frame bitch

Общи условия

Активация на акаунт