Звездни Компромати - Януари 2026

• 124 384
  • 1 622
  •   108
Отговори
# 1 350
Лиана и дъщеря
Скрит текст:
Поп фолк певицата Лияна и дъщеря ѝ Дениз не спират да обикалят света заедно, както и да се снимат от луксозни места. 24-годишната студентка е поставила огромни гръдни импланти, с които се похвали на снимки от Тайланд.

👀 В момента младата жена учи "Моден мениджмънт" в Дубай, провокирана от любовта си към модата. Тя вече е дипломиран журналист от Софийския университет, но смята, че в днешно време едно висше образование е крайно недостатъчно и решава да продължи да учи, докато е млада. Записва журналистика, поради множеството травми, които жълтите медии ѝ нанасят с неверни твърдения за родителите ѝ. Лияна смята, че дъщеря ѝ ще "избави професията от жълтениите и пошлостта".

# 1 351
  • София
Абсолютно смехотворно е, да, само за да нахулим Наум, дай да омаловажим усилията на толкова студенти. Аман от приказки колко на другите им е лесно, само нашето най-трудно! Simple Smile

# 1 352
Точно връзкарството и корупцията в тия среди са баснословни. От студентската скамейка. И много заобиколни пътища има, и много варианти. Както и подводни камъни за тия, дето не са н-то поколение или човек на някой си. Така че не е никакъв хейт това.

# 1 353
Наум е учил доста, явил се е и е влязъл. Да, за момчета бала е по-нисък, но в случая това няма значение.
Така, че твърдения от рода на това, че е взел нечие място звучат злобливо.
(по-скоро ролята му в "Откраднат живот" е по връзкарска линия, защото е бил хем студент по медицина, хем от актьорска фамилия)

Дори това, че е завършил и не работи като лекар за мен не е проблем.
Мен ме дразни, че винаги от Телешопови има една претенция за покритие, пък реално са въздух под налягане.
Ако я нямаше тази претенция, това че е оставил медицината и е избрал нещо по-лесно и доходоносно, щеше просто да се нарича избор.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 09:03 от *Sugar*

# 1 354
КогИ мясаш на майка на майка си… Тва за Лиана и щерка и. Много зле…

# 1 355
Аз не следя Наумови, но не виждам защо някой трябва да работи, каквото е завършил. Може и космонавт, и боклукчия да стане, негова си работа.

# 1 356
  • София
Софи Марсо
Скрит текст:
Кейт Хъдсън
Скрит текст:
Линдзи Лоън със съпруга си Бадер Шамас
Скрит текст:
Жан-Клод Ван Дам
Скрит текст:
Емилия Кларк и Джейсън Момоа
Скрит текст:
Софи Търнър като Лара Крофт
Скрит текст:

# 1 357
  • Пловдив
КогИ мясаш на майка на майка си… Тва за Лиана и щерка и. Много зле…
на мен щерката ми мяса на друга фолкаджийка Яница Grinning

# 1 358
По-страшно ми звучи, че Лияновата щерка е завършила журналистика в Софийски и ще ни избавя от нещо. "Лияна смята, че дъщеря ѝ ще "избави професията от жълтениите и пошлостта".
   Наум и половинка не харесвам, съответно не следвам , не гледам в социалките.

# 1 359
Точно връзкарството и корупцията в тия среди са баснословни. От студентската скамейка. И много заобиколни пътища има, и много варианти. Както и подводни камъни за тия, дето не са н-то поколение или човек на някой си. Така че не е никакъв хейт това.

Да, явно някои хора четат между редовете.
Както написах, да си лекар е призвание.
Това не е просто образование и не ги приемат на конвейр в медицинския…
След години като няма адекватни лекари и всички са инфлуенсъри ще се чудите какво да правите, но малко мисъл трябва.
Това е нещо за което се учи и местата са ограничени, както искате го приемайте, но в тази група понякога се прекалява с измислиците…

# 1 360
  • sofia
По-страшно ми звучи, че Лияновата щерка е завършила журналистика в Софийски и ще ни избавя от нещо. "Лияна смята, че дъщеря ѝ ще "избави професията от жълтениите и пошлостта".
   Наум и половинка не харесвам, съответно не следвам , не гледам в социалките.
Карала стаж в БНТ, в някакво предаване за култура и много я хвалели😉
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18339655

# 1 361
Григор Димитров с разни животинчета:
Скрит текст:

# 1 362
Човекът е видял, че не му е призвание, и се е отказал. Харесвало му е като идея на 18-20 години, на 25-26 е решил, че няма да го прави. Защо пък трябва да изпълнява чуждите очаквания.

# 1 363
Гледах Синди Суини в Прислужницата. Уникално дърво е. Кой ѝ е казал, че става за актриса? И в Историята на прислужницата и Белият лотус е същата заспала курабия. Единствено естественият ѝ бюст се забелязва.
Абсолютно съм съгласна. Наистина е "уникално дърво" и "заспала курабия" Simple Smile

# 1 364
Тези от Форбс имат да ги черпят разни нали звезди
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт