Звездни Компромати - Януари 2026

• 115 595
  • 1 487
  •   82
Отговори
# 1 380
Заради скандала ли убиха тузара? Леле ..
.

# 1 381
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Наистина не го поскрепиха,  обърнаха му гръб. Нито една не се застъпи за него.
Не е случайно, че Ким Катрал не иска да работи повече с тях. Имаше и някакъв конфликт със Сара.
С.Дж. Паркър е имала най големия хонорар за епизод, на Ким Катрал е бил много по нисък...

# 1 382
Май да.

Не че 3 филма преди продължението на сепиала не беше на умиране.
Заради скандала ли убиха тузара? Леле ..
.

# 1 383
  • До морето
Уж не! Казаха, че той предварително се бил договорил да играе само в първите 2 епизода, но то ясно си личеше, как тая смърт е изфабрикувана от нищото и се чудеха после как да пълнят дупки в сюжета.

Какво е казал Крис Нот за наградата на СДжП?

# 1 384
Азис с откровения… айде дано си остане там. През няколко поста говори как кучетата са допускани навсякъде там, за разлика от у нас, като че той самия има 100 броя кучета (а не съм разбрала да е така).
Скрит текст:

# 1 385
Кога ще е прословутата му втора сватба? Нали вече имаше една фейк с Ники китаеца. Помня ги тогава как разказваха, че една вечер си лежали в леглото и им хрумнало да се оженят. Оказа се чиста измишльотина. Сигурно и тази ще е фалшива, колкото да е интересен.

# 1 386
  • sofia
А бе кой го интересува за Азис в Америката, ей сега ще си доприпка на Балканите, нищо , че не возим тук кученца в бебешки колички и полицейските коли не са с дъгата😂

# 1 387
Много по-голяма звезда от Азис

Лари, емблематичният котарак в Даунинг стрийт 10, навършва 19 години този месец, което го прави един от най-дългогодишните обитатели в британската политическа история!
Откакто пристига на Даунинг стрийт 10 през 2011 г., той е надживял множество министър-председатели, безброй рокади в кабинета и повече политически драми, отколкото някой може да проследи.
Официалната роля на Лари е Главен мишелов към Кабинета, където задълженията му включват да следи местната популация от мишки, да посреща гости пред Даунинг стрийт 10 и да извършва редовни „охранителни инспекции“ на прага.Animal Cat2Animal Cat2Animal Cat2

# 1 388
Ето я "драмата"

Извинявам се ,че не е в скрит текст

# 1 389
Лари, емблематичният котарак в Даунинг стрийт 10, навършва 19 години този месец...
Официалната роля на Лари е Главен мишелов към Кабинета, където задълженията му включват да следи местната популация от мишки, да посреща гости пред Даунинг стрийт 10 и да извършва редовни „охранителни инспекции“ на прага.Animal Cat2Animal Cat2Animal Cat2
Много трудна работа има Лари, чак се чудя как е сколасал до тази почтена възраст с тоя непосилен труд! GrinningLaughingSmile

# 1 390
В заснемането на цялата поредица, СДжП е била тартора за всичко. С Ким Катрал не са в добри отношения, дори във филма ги направиха така... Изобщо, Сара Джесика в живота не е онази мила, сладка наивна Кари...

# 1 391
  • Пловдив
В заснемането на цялата поредица, СДжП е била тартора за всичко. С Ким Катрал не са в добри отношения, дори във филма ги направиха така... Изобщо, Сара Джесика в живота не е онази мила, сладка наивна Кари...
Интересно, на мен Кари никога не ми е изглеждала мила и наивна.

# 1 392
  • Русе
На мен Ким Катрал винаги ми е била любимка
Ето и едни нашенски "звезди". Стайлингът е интересен:

# 1 393
  • sofia
Срещи от третия вид😂

# 1 394
Ветко прилича на казахстански народен изпълнител.

Общи условия

Активация на акаунт